Aloparça Kullanıcı Yorumları

Türkiye'nin en popüler online oto yedek parça ve aksesuar sitesi Aloparça.com hakkında müşteriler tarafından yapılan yorumları bir araya getirdik. Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindek yer alan Aloparça kullanıcı yorumları..
Aloparça Kullanıcı Yorumları

Aloparça; oto yedek parçadan madeni yağlara, oto araç içi ve araç dışı aksesuar modellerinden bakım setlerine kadar otomobile dair her şeyi bulabileceğiniz çevrimiçi alışveriş sitesidir.

Türkiye'nin en popüler oto yedek parça sitesi Aloparça.com hakkında kullanıcılar tarafından yapılan olumlu ve olumsuz yorumları bir araya getirdik. Müşterilerin aloparça internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği alışveriş işlemleri hakkındaki yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz. Aloparça.com hakkındaki tüm sorun, şikayet ve önerilerinizi siteminizin alt kısmında yer alan "Yorum Yap" butonuna tıklayarak gönderebilirsiniz. 


Aloparça Kullanıcı Yorumları

Aloparça Kullanıcı Yorumları

Otomobil tutkunlarının adresi Aloparça.com, "sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin" sloganıyla araç sahiplerinin aradığı her ürünü kolaylıkla bulmasına yardımcı olmaktadır. Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı oto yedek parça ve aksesuar sitesi olarak bilinen platform, 48 farklı otomobil markasına ait 220 binden fazla ürünü en hesaplı fiyata satın alma fırsatı sunmaktadır. En iyi fiyat, doğru hizmet ve mutlu müşteri felsefesiyle ilerleyen site, araca dair hemen her şeyi kolaylıkla bulmanıza olanak sağlamaktadır. Aloparça internet sitesi üzerinden aracınıza yeni bir aksesuar almak veya yedek parça temin etmek için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aloparça.com web adresine tek tıkla üye olmak için buraya tıklayınız.

Aloparça İndirim Kodu


Aloparça Alışveriş Yorumları

Aloparça Kullanıcı Yorumları

Türkiye merkezli online oto yedek parça ve aksesuar sitesi Aloparça.com, 48 farklı otomobil grubuna ait 220 binden fazla yedek parça satış hizmeti vermektedir. Dünyanın önde gelen araba markalarına ait aksesuar ve yedek parça satışı gerçekleştirmekte olan site, birbirinden özel indirim fırsatlarıyla otomobilinizin ihtiyacı olan her şeyi sunmaktadır. T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ETBİS Sistemine kayıtlı olarak hizmet vermekte olan Aloparça.com hakkında yapılan alışveriş yorumlarını inceledik. Aloparça alışveriş sitesi üzerinden yaptığımız incelemeler sonucunda kullanıcıların %98'inden fazlasının memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan Aloparça alışveriş yorumları;

Ayaz

Aloparçadan geçtiğimiz ay sipariş verdim. BMW marka  5 serisi arabam için Debriyaj rulmani sipariş verdim. Kesinlikle fotoğraflarda neyse o ürün geldi. Bu işlemide çok ucuz fiyata kapattım. Allah razı olsun kendilerinden.

Emre Oto Yedek Parça

Arabaya dair her şey satılıyor. Gerçekten harika bir site. Siparişlerde çok kısa süre içerisinde geliyor. İsterseniz toptanda alabiliyorsunuz. Fiyat daha hesaplı oluyor o zaman.

Ahmet Hamdi

2017 Ford Focus aracım için kompresör klima sistemi satın aldım. Yanında Ford aksesuarları da sipairş ettim. Piyasa değeri yaklaşık 4.200 TL olan tüm ürünlere 3.600 TL para ödedim. Kesinlikle kusursuz ve kaliteli.

Zafer Çoker

Alfa Romeo model arabam için yedek parça sipariş verdim. Normalde Mito için yedek parça bulmak gerçekten çok zor. Ancak denildiği gibi aloparça sitesinde her şey mevcut ve sıkıntısız bir alışveriş gerçekleştirdim.

AngaraBebesi

Aracınızı modifiye etmek istiyosanız kesinlikle aloparça sitesini ziyaret edin derim. Ben angara bebesiyim e30'u bebek gibi yaptım valla.


Aloparça Şikayet

Aloparça Kullanıcı Yorumları

Oto yedek parça ve aksesuar ürünlerinin adresi Aloparça.com hakkında yapılan olumsuz yorumları inceledik. Kullanıcıların Aloparça internet sitesi hakkında yaptığı şikayetleri sizlerle paylaşacağız. Her oto marka ve modeline uygun binlerce ürünün satışa sunulduğu Aloparça hakkında yapılan şikayetler;

Fatih

194733 numaralı siparişimde Lemforder marka Volkswagen Passat şanzıman kulağı ve kargoyu bedava yapan ürün (wd 40) aldım. Wd 40 gelmedi. Parçanın da kutusu açılmış kutu etiketi yırtılmış ve içine yarı fiyatında olan üzerinde markası dahi yazmayan başka kötü marka bir parça koymuşlar.


Emre

Aloparça.com üzerinden kampanyalı baskı balata seti satın aldım 2 gün sonra aradığımda ellerinde olmadığı için siparişim iptal edildi. Ellerinde olmayan ürünleri site üzerinden satış yapıyorlar. 150 TL daha verirsem temin edebileceklerini söylediler. Sattıkları ürüne fiyat farkı alıyorlar. E ticaret siteleri güvenilir değil. Boşuna beni 2 gün beklettiler!


Metin

Geçtiğimiz günlerde aracım için ihtiyaç duyduğum bir ürünü aloparca.com üzerinden siparişini verip aldım. Fakat ürün elime ulaştığında kutusundan çıkardığımda parçanın araca uyumlu olmadığını fark edip ürünü iade etmek için tekrar kendi kutusuna paketledim. Kutu zaten kargo esnasında deforme olmuş şekilde gelmişti yine de kendi kutusuna ürünü toplayıp zarar görmemesi için bantladım (Ürünün kendi jelatini açılmamış şekilde durmakta. ). Bugün gelen aramayla ürünü kolisini bantladığımdan dolayı iade alamayacaklarını geri göndereceklerini söylediler. İyi niyetli yaklaşım sonucunda alacağınız karşılık bu şekilde olmamalı. Hele ki bu tür araç parçalarında uyumsuzluk problem yaratma konusu sık karşılaşılacak bir durum. Konu üzerine düşüp hakkımı arayacağım. İnternet üzerinden sipariş edilerek alınan ürünün iadesi6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mesafeli Sözleşme şu şekilde tanımlanmıştır. Mesafeli sözleşme, satıcı veya sağlayıcı ile tüketicinin eş zamanlı fiziksel varlığı olmaksızın, mal veya hizmetlerin uzaktan pazarlanmasına yönelik olarak oluşturulmuş bir sistem çerçevesinde, taraflar arasında sözleşmenin kurulduğu ana kadar ve kurulduğu an da dahil olmak üzere uzaktan iletişim araçlarının kullanılması suretiyle kurulan sözleşmelerdir. Kanunda internet üzerinden alınan ürünler mesafeli sözleşme kapsamına alındığı için bu ürünleri sebepsiz yere hiçbir cezai şart ödemeden pişmanlık dolayısıyla iade edilebilmektedir.


Aloparça Müşteri Hizmetleri

Aloparça Kullanıcı Yorumları

Aloparça otomobil aksesuarları ve yedek parça sitesi hakkında tüm sorun, öneri ve şikayet bildirimlerinizi müşteri hizmetleriyle paylaşabilirsiniz. Kullanıcılarına her daim %100 güvenilir hizmet sunmayı hedefleyen site, yaşlanabilecek maduriyet ve sorunlara karşı destek hizmeti sunmaktadır. 

  • Aloparça Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 333 0 686 (Çalışma Saatleri: 08:00 - 21:00 / Cumartesi : 09:00 - 14:00)
  • Aloparça E-Posta Adresi: destek@aloparça.com
  • Aloparça Yönetim Ofisi: Topçular Mahallesi Eyip Sultan Bulvarı No: 75 Eyüp/İstanbul
  • Aloparça Lojistik Adres: Topçular Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı No: 75 Eyüp/İstanbul

Önerilen İçerik; Gearbest Kullanıcı Yorumları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum