Aliexpress İndirim Kuponu: 10$ Promosyon Kodu | Kasım 2024

Güncel Aliexpress indirim kuponu, promosyon kodu ve hediye çeki fırsatlarını kullanabileceğiniz milyonlarca ürünü tek tıkla satın alabilirsiniz...
Aliexpress İndirim Kuponu: 10$ Promosyon Kodu | Kasım 2024

Aliexpress üzerinden satın alınan siparişlerin "Gümrük Sunum Ücreti, Damga Pulu Vergisi, ÖTV ve KDV" ödemeleri alıcı tarafından gerçekleştirilmektedir. Aliexpress Gümrük Vergisi ve Aliexpress Vergi Hesaplama hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Aliexpress İndirim Kuponu

SıraKampanyaİndirimFırsatı Gör
1Üyelik Bonusu10$İndirimi Gör
2Haftanın Fırsatları%90İndirimi Gör
3Süper Fırsatlar%90İndirimi Gör
4Teknoloji%40İndirimi Gör
5Anne ve Çocuk%80İndirimi Gör
6Ev Eşyası%70İndirimi Gör
7Güzellik ve Takı%80İndirimi Gör
8Oyuncak%90İndirimi Gör
9Sağlık%70İndirimi Gör
10Araç Gereç%50İndirimi Gör
11Kadın Giyim%90İndirimi Gör
12Teknoloji Ürünleri%45İndirimi Gör
13Ev ve Bahçe Ürünleri%75İndirimi Gör
14Otomotiv Aksesuarları%65İndirimi Gör
15Spor Malzemeleri%80İndirimi Gör

Aliexpress Kupon Kodları ve Kampanyalar

Aliexpress İndirim Kuponu

Yüzbinlerce üründe geçerli Aliexpress indirim kodu kuponlarına tek tıkla sahip olabilirsiniz! Aşağıda yer alan Ağustos 2024 Aliexpress promosyon kodu avantajlarından faydalanmak için size uygun indirim fırsatını seçerek "İndirimi Gör" butonuna tıklayınız. İşte güncel Aliexpress kupon kodları:

Aliexpress Üyelik Bonusu
KampanyaAliexpress yeni kullanıcılarına özel 10 $'a varan hediye çeki armağan ediyor. Hemen sende Aliexpress üyelik bonusu kampanyasından yararlanmak için "İndirimi Gör" butonuna tıklayarak üyelik hesabını oluşturabilir, siparişlerini daha hesaplı hale getirebilirsin.
Son KullanımSüresiz
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Haftanın Fırsatları
KampanyaAliexpress Ağustos ayna özel haftanın fırsatlarında kablosuz kulaklıktan elektrikli ev aletlerine, oto araç ve gereçten yedek parça ekipmanlarına kadar binlerce üründe %70 indirim sizleri bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Kaçırılmayacak Fırsatlar
KampanyaAlışverişe farklı bir boyut kazandıran AliExpress.com, internet üzerinden dilediğiniz ürün çeşidini 7 gün 24 saat satın alma olanağı sunmaktadır. Site içerisinde yer alan 40 farklı kategoride ki ürünleri en ucuz fiyata satın alma garantisi sunan Aliexpress, güvenilir bir alışverişin kapılarını aralamaktadır. Sepetinize eklediğiniz ürünleri daha hesaplı fiyata satın almanıza olanak sağlayan AliExpress indirim kodu ve promosyon kodlarını sıraladık.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Teknoloji İndirimi
KampanyaAliexpress teknoloji kategorisinde geçerli binlerce üründe dev kampanyalar sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Anne ve Çocuk İndirimi
KampanyaŞık bir akşam yemeği için tek bir çift topuklu ayakkabıya mı ihtiyacınız var? ya da evinize renk katacak şık aksesuarlar mı arıyorsunuz? öyleyse Aliexpress harika fırsatları ve hesaplı fiyatlarıyla sizleri bekliyor! Aliexpress güncel indirim kupon kodlarınızı alarak elektronik, moda, telefon aksesuarları, bilgisayar, oyuncak ve daha fazla ürünü en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Ev Eşyaları İndirimi
KampanyaAliexpress ev eşyaları kategorisinde geçerli yüzbinlerce üründe kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Takı ve Güzellik İndirimi
KampanyaAliexpress takı ve güzellik kategorisinde geçerli binlerce üründe dev kampanyalar sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Teknoloji İndirimi
KampanyaAliexpress kadın giyim kategorisinde geçerli binlerce üründe dev kampanyalar sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Elektronik İndirimi
KampanyaAliexpress elektronik kategorisinde geçerli binlerce üründe dev kampanyalar sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Ev ve Bahçe İndirimi
KampanyaAliexpress ev ve bahçe kategorisinde geçerli binlerce üründe dev kampanyalar sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Otomobil Aksesuarları İndirimi
KampanyaAliexpress otomobil ve motosiklet kategorisinde geçerli binlerce üründe dev kampanyalar sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör
Aliexpress Spor Malzemeleri İndirimi
KampanyaAliexpress spor malzemeleri kategorisinde geçerli binlerce üründe dev indirim fırsatları sizi bekliyor.
Son Kullanım31.10.2024
Kuponİndirimi Gör

Aliexpress'in size özel promosyon kodu ve indirim seçeneklerine KUPON MERKEZİ'nden erişebilirsiniz. Ayrıca beğendiğiniz ürünlerin detay sayfasına gittiğinizde ürünlerin görevlerinin hemen yanında ürünlere özel indirim kuponlarını göreceksiniz. Kupon merkezine ulaşmak için tıklayınız. AliExpress.com, bireysel alışveriş yapmak isteyen kullanıcılara ve küçük işletme sahiplerine belirli bir sayıda ürün satın alma zorunluluğu kılmadan kaliteli, güvenilir ve düşük maliyetli ürünlere erişim imkanı sunmaktadır.


Benzer Tavsiyeler
Aliexpress Kargo TakipAliexpress Vergi Oranları

Aliexpress indirim fıratları neler?

AliExpress, milyonlarca ürünü içerisinde barındıran çevrimiçi bir depo özelliğine sahiptir. Giyim ve kozmetikten elektroniğe kadar aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabileceğiniz Aliexpress.com'da ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulabileceğinizden emin olabilirsiniz! Son derece ucuz bir alışveriş imkanı sunmakta olan site, güvenilirlik konusunda endişe uyandırsa da milyonlarca üye tarafından halen tercih edilmektedir. Aliexpress güvenilirlik hakkında soru işaretlerini gidermek için Aliexpress Güvenli mi? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

  • 2 USD yeni kullanıcı İndirim Kodu Kuponu
  • 15 USD harcamaya 2 USD İndirim Kuponu Kodu
  • 65 USD harcamaya 6 USD İndirim Kodu Kuponu
  • 150 USD harcamaya 8 USD İndirim Kodu Kuponu
  • Aliexpress ücretsiz kargo Promosyon Kodu

Site içerisinde yer alan mağazalar, kullanıcılarına hemen her kategoride büyük indirim fırsatları sunmaktadır. Böylelikle aradığınız ürünleri Aliexpress.com ile daha düşük fiyata satın alma fırsatı yakalayacaksınız. Aliexpress'in her ne kadar ucuz olduğunu söylüyor olsak da biraz daha tasarruf etmeye ne dersiniz? Öyleyse sitemizi sıklıkla ziyaret ettiğinizden emin olun! Size en iyi indirim fırsatlarını sunmak için aylık olarak Aliexpress indirim kuponlarını güncelliyoruz. 

AliExpress elit kupon (Select Coupon) nedir?

AliExpress Elit Kupon ( Select Coupon), satın almak istediğiniz ürünlerde daha fazla tasarruf etmenize yardımcı olan özel bir kupon türüdür. AliExpress tarafından özel olarak dağıtılan Seçkin Kupon indirimleri, yalnızca belirli mağazalarda geçerli olmaktadır. Öte yandan seçili ürünlerde geçerli olabilen Elit Kupon, diğer indirimler ve kuponlarınızla birleştirilebilmektedir. AliExpress'in size özel sunmakta olduğu elit kupon seçeneklerini görüntülemek için;

  • Aliexpress' giriş yapmanızın hemen ardından Hesabım'a gidin ve Cüzdanım'a tıklayın. 
  • Elit Kuponlarım seçeneğine tıklamanızın ardından kazandığınız tüm kupınları görüntüleyebilirsiniz. Herhangi bir sipariş vermeniz durumunda kuponlarınız otomatik olarak uygulanmaktadır.

Aliexpress indirim kuponu nasıl kazanılır?

AliExpress, kullanıcılarına iki farklı indirim kuponu seçeneği sunmaktadır. Bunlarda ilki "AliExpress Kuponu" diğeri ise "Satıcı Kuponu" olarak hediye edilmektedir.

  • "AliExpress Kuponu", AliExpress tarafından sağlanan kupon kodlarıdır. Bu kodlar, satıcıya bakmaksızın birden fazla mağazanın ürünlerinde ki siparişler için geçerlidir. 
  • "Satıcı Kuponu", AliExpress.com web sitesindeki bireysel satıcılar tarafından sağlanan kupon kodlarıdır. Bunlar aynı zamanda mağaza kodları olarak da adlandırılmaktadır ve yalnızca o satıcıdan alınan ürünler için geçerlidir.

Aliexpress indirim kuponu nasıl kullanılır?

Aliexpress.com'da yer alan milyonlarca ürünü, mağazalarda bulabileceğiniz fiyatlardan çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Alışverişlerinizi daha keyifli ve hesaplı kılmak için Aliexpress tarafından kullanıcılara sunulan promosyon kodunuzu kullanmayı unutmayınız. Peki ya Aliexpress İndirim Kuponu nasıl kullanılır? 

  • İlk olarak yukarıda belirtmekte olduğumu Ocak 2024  Aliexpress İndirim kodunuzu alınız.
  • Aliexpress web sitesine giriş yaparak satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyin.
  • Alışveriş sepetinize giriş yaparak teslimat bilgilerini giriniz.
  • Sipariş özeti kısmında yer alan "Aliexpress İndirim Kuponu" kutucuğuna size verdiğimiz kodu ekleyiniz. 

İndirim kuponunu eklemenizin ardından promosyon miktarı toplam tutardan düşürülerek tarafınıza iletilecektir. Satın alma işlemlerinizin hemen ardından maksimum 5 ile 10 gün içerisinde tarafınıza kargo takip numarası iletilmektedir. Kargonuz hakkında detaylı bilgi için Aliexpress Kargo Takip Nasıl Yapılır? içeriğimize tıklayarak tüm detayla hakkında bilgi alabilirsiniz.

AliExpress'te birden fazla kupon kullanabilir miyim?

AliExpress.com, kullanıcılarına birbirinden farklı indirim seçenekleri sunmaktadır. İndirimlere ek olarak kullanıcıya özel AliExpress Kuponu ve AliExpress Satıcı Kuponu armağan etmektedir. Site üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinizde hem AliExpress kuponunuzu hem de satıcı kuponunuzu aynı anda kullanabilirsiniz. 

AliExpress indirim nasıl kazanırım?

Aliexpress üzerinden yapacağınız alışverişlerinizi hem hesaplı hem keyifli hale getirmenize olanak sağlayan "Aliexpress İndirim Kuponu", sepetinizdeki ürünleri satın alma işlemi gerçekleştirmeden önce kullanabilirsiniz. Ödeme sırasında Aliexpress.com kupon kodunuzu kullanmak için izlemeniz gereken adımları açıkladık. Size özel Aliexpress indirim promosyonunuzu kullanmak için;

  • İlk olarak AliExpress üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmiş olduğunuzdan emin olmanız gerekmektedir. Sonrasında satın almak istediğiniz AliExpress ürün sayfasına giriş yapmanız gerekecektir.
  • Satın aldığınız ürünler için AliExpress indirim kuponunuzu kullanmak istiyorsanız, satıcının bu kupon teklifine onaylayıp onaylamadığını kontrol ediliniz. (Satıcı Aliexpress kupon kodu kullanımına kapalıysa satıcı kuponu işlemini deneyiniz.)
  • Sepetinizdeki ürünleri satın almak için "Alışveriş Sepetini Görüntüle" butonuna tıklayarak doğrudan satın alma sayfasına gidebilirsiniz. Üç aşamadan oluşan onaylama işlemlerinizde teslimat bilgisi, ödeme yöntemi ve son olarak sipariş özeti seçeneklerini görüntülemeniz gerekmektedir.
  • Ürünü teslim almak istediğiniz adres bilgisini ve size uygun ödeme yöntemi seçmenizin ardından "Sipariş Özeti" kısmında yer alan "Aliexpress Kuponu" seçeneğine tıklayınız.
  • İndirim kuponunuzun onaylanmasının ardından "Sipariş" butonuna tıklayarak ürün satın alma işleminizi sonlandırabilirsiniz. Aliexpress indirim kuponunu kullanmanızın ardından toplam ödemeniz gereken tutar düşürülerek tarafınıza yansıtılmaktadır.

AliExpress satıcı kuponu nasıl kullanılır?

Aliexpress kupon koduna sahip olmayan kullanıcılar için geliştirilmiş "AliExpress Satıcı Kuponu" işlemi, mağaza yetkilileri tarafından alışveriş işlemlerinize ek olarak sunulan bir çeşit indirim kuponudur. Aliexpress üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinizde mağaza yetkilisinin size sunduğu indirim kuponunu kullanarak hem güvenilir hem hesaplı bir alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz. Aliexpress satıcı kuponu kullanmak isteyen müşterilerin;

  • Satın almak istediğiniz Aliexpress.com ürün sayfasına giriş yapınız.
  • Mağazada yetkilisinin kupon teklifine kapalı olması durumunda, "Bir Satıcı Kuponu Al" seçeneğine tıklayarak işleminize devam edebilirsiniz. 
  • Satıcı kuponundan yararlanmak için "Şimdi Satın Al" butonuna tıklayarak ödeme sayfasında yer alan "Satıcı Kuponu Uygula" seçeneğini kontrol ediniz. 
  • Mağaza yetkilisi tarafından size iletilen satıcı kupon kodunu girerek "Uygula" butonuna tıklayınız.
  • İşlemleriniz sonlandırmak için "Sipariş Ver" butonuna tıklayarak ürünlerinizin satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
147 Yorum