Aliexpress Abiye Elbise Modelleri ve Fiyatları

En iyi abiye elbiseleleri ve en uygun fiyatlı ürünleri sizler için listeledik. İşte Aliexpress Abiye Modelleri ve Fiyatları…
Aliexpress Abiye Elbise Modelleri ve Fiyatları

En Güzel Abiye Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress internet sayfası kaliteli ve uygun fiyatlı ürün portföyünü her geçen gün geliştirmektedir. 40’ın üzerinde kategorisi ile neredeyse her alanda alışveriş imkanı sunan Aliexpress beğendiğiniz ürünleri yurt dışından ayağınıza kadar getiriyor. Aliexpress üzerinden hemen alışverişe başlamadan önce resimli ve adım adım olarak anlattığımız Aliexpress’de alışveriş nasıl yapılır? Başlıklı içeriğimizi okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Kadın elbise kategorisinde binlerce abiye modeli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Aliexpress’te en çok sipariş edilen, en güzel ve en uygun fiyatlı abiye modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte Aliexpress en güzel abiye modelleri…

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg


1. Queen Abby Abiye Elbise

aliexpress

Aliexpress büyük beden abiye modeli olan bu elbise ayağa kadar uzanan boyu ve geniş bacak yırtmacı ile dikkat çekmektedir. Kapalı omuz detayı ve sade görünümüyle şık bir tasarıma sahip olan bu abiye Aliexpress’te kırmızı ve mavi renk seçenekleriyle ve büyük bedenlerle satışa sunulmuştur.

Aliexpress Büyük Beden Abiye Modelleri


2. ESBRIDE ES1672 Abiye Elbise

aliexpress

Dantel detaylı ve uzun bacak yırtmacına sahip bu elbise omuz askılı trompet abiye modelidir. Siyah renk ve farklı beden seçenekleriyle satışa sunulan ürün elastik bel kısmı ile vücuda tam oturan şık bir kıyafettir. Aliexpress’te satılan bu abiye modeli en çok satılan ve kullanıcı yorumlarına göre beğenilen bir abiye elbisedir.

Aliexpress Omuz Askılı Abiye Modelleri


3. DRESSV 432942 Abiye Elbise

aliexpress

Polyesterden imal edilmiş olan bu ürün tromped abiye modelinde ve dantel deyatlar ile tasarlanmıştır. Sırt kısmında gizli fermuar bulunan abiye ince bel ve fırfır etek kısmı ile dikkat çekmektedir. DressV marka abiye Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Uzun Abiye Modelleri


4. Fairy Dress NMZ-CD1597 Abiye Elbise

aliexpress

Aliexpress kısa abiye modeli olan bu elbise diz boyuna kadar uzanan ve üst kısmı dantel detaylarıyla tasarlanmış harika bir abiye modelidir. Açık omuzları ve uzun dantelli transparan kolları ile dikkat çeken abiye kırmızı, yeşil ve mavi renkleriyle Aliexpress'te satışa sunulmuştur.

Aliexpress Kısa Abiye Modelleri


5. ESBRIDE ES2558 Abiye Elbise

aliexpress

V yaka kısa abiye modelindeki bu elbise dantelli tasarımı ve çiçek baskılarıyla süslenmiş harika bir tasarımdır. Kolsuz ve doğal bel ölçüleriyle üretilmiş abiye göğüs destekli ve diz boyu uzunluğa sahiptir.

Aliexpress V Yaka Abiye Modelleri


6. Robe De Soiree CPS 1332 Abiye Elbise

aliexpress

Günlük Abiye elbise tarzı bu ürün büyük beden abiye almak isteyenlere tavsiye ettiğimiz bir elbisedir. Hamile kadınların da kullanabileceği şifon kumaş abiye V yaka ve bacak yırtmaçlı ayak bileğine kadar uzanan bir elbisedir.

Aliexpress Günlük Abiye Modelleri


7. MisShow FS3636 Abiye Elbise

aliexpress

Aliexpress’ten abiye almak isteyenlerin en çok beğendiği elbise olan bu ürün kısa bir model olup diz boyuna kadar uzanıyor. Dantel detayları ve yuvarlak boyun kısmı bulunan abiye spandex-polyester kumaşlar ile üretilmiştir. Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla satışa sunulan bu abiye siyah, mavi, kırmız, yeşil ve pembe renk seçenekleri ve farklı beden ölçülü modelleri bulunmaktadır.

Aliexpress Dantelli Abiye Modelleri


8. Lauravan S4259 Abiye Elbise

aliexpress

Düşük omuz asimetrik abiye modelindeki bu elbise yarım kolları ve dize kadar uzanan boyu ile dikkat çekmektedir. Saten kumaştan üretilen bu abiye sade tasarımı ve şık görünü ile en güzel abiye modellerinden biridir. Farklı beden seçenekleriyle sipariş verilebilen Lauravan marka abiye Aliexpress’de uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Saten Abiye Modelleri


9. Ever-Pretty EB23368 Abiye Elbise

aliexpress

Aliexpress uygun fiyatlı abiye modellerinden olan bu ürün V yaka ve ayağa kadar uzanan bir abiye elbisedir. Sade ve şık görünümü ile kadınların en çok tercih ettiği elbiselerden olan bu abiye astar ve streç kullanılmadan üretilmiştir ayrıca gizli fermuarı da yoktur. Mavi, Yeşil, Mor ve Kırmızı renk seçenekleri ve farklı beden seçimiyle Ever-Pretty marka abiye Aliexpress’te satışa sunulan en çok sipariş edilen ürünlerdendir.

Aliexpress Abiye Modelleri


10. Yidingzs YD100 Abiye Elbise

aliexpress

Trompet model abiye türündeki bu ürün parlak kumaşı ve transparan üst kısmı ile dikkat çekmektedir. Kısa kollara sahip abiye arka kısmında bele kadar uzanan yırtmaç ile hoş bir tasarıma sahiptir. Kumaş türü polyester olan bu ürün aynı zamanda büyük beden abiye modelleride bulunmaktadır.

Önerilen İçerik: Aliexpress Kadın – Erkek Mont Modelleri ve İndirimli Montlar

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.