Admitad Affiliate ile İnternetten Para Kazanma Tüyoları

İnternetten para kazanmak için web'de çok farklı yöntemler mevcut. Admitad’ta bu yöntemlerden en etkili olanlarından biri. Peki Admitad ile nasıl para kazanılır? Bu makalemizde adım adım Admitad’tan kolayca para kazanabileceğiniz tüyolara yer vereceğiz.
Admitad Affiliate ile İnternetten Para Kazanma Tüyoları

Admitad Nedir?

Admitad uluslararası bir gelir ortaklığı programıdır. Affiliate alt yapısı sayesinde ciddi gelirler elde etmenizi sağlayabilir. Admitad uluslararası satış yapan binlerce büyük firmanın dahil olduğu bir sistem olduğundan rakiplerine göre bir adım öne çıkmaktadır. Para kazanabileceğiniz firma alternatifleri çok fazla olduğundan size en uygun firmanın programına katılıp çalışmalara başlayabilirsiniz.

admitad-nedir-001.jpg

Admitad ile Nasıl Para Kazanılır?

Admitad affilate sistemi sayesinde sisteme dahil olmuş Booking, Trendyol, E-Ebebek, Toyzzshop, Ali Baba, iHerb gibi binlerce dev firmaya üye, müşteri, ziyaretçi göndererek para kazanabilirsiniz. Sadece affiliate linkleriyle değil dilerseniz yayın yapacağınız platformun yapısına ve hedef kitlesine uygun reklam görselleriyle de internetten para kazanma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. (Bu reklam görsellerini veya kodlarını sizin oluşturmanıza gerek yok. Admitad Pro’ya dahil olan tüm firmalardan bu kodları ve görselleri otomatik olarak çekebilirsiniz.) Bunun yanı sıra Google Adsense ile de Admitad hesabınızı uyumlaştırma yaparak reklam alanlarınızdan ekstra gelir elde edebilirsiniz. 

Admitad’tan Kimler Para Kazanabilir?

1. Yayın yapan internet siteleri

2. Uygulama sahipleri

3. Youtuber veya Youtube kanalları

4. Yüksek takipçili Instagram sayfaları

5. Yüksek takipçili Facebook sayfaları

6. Sosyal medya kullanıcıları

7. Bireysel kullanıcılar (İsteyen herkes para kazanabilir)

8. Telegram gibi anlık mesajlaşma gruplarına sahip kullanıcılar

9. Adwords veya reklam uzmanları gibi…

Makalenin devamında ‘’Kimler Para Kazanabilir?’’ Başlığı altındaki maddeleri daha detaylı bir şekilde açıklayacağız. Bunun öncesinde ‘’Admitad’a Nasıl Üye Olunur?’’ konusunu işleyeceğiz.

Admitad Affiliate Programına Nasıl Üye Olunur?

admitad-affiliate-programi-kayit-formu.jpg

Burada önemli olan reklam veren olarak değil yayıncı olarak siteye üye olmanızdır. Üyelik adımlarını ve istenen bilgileri doldurduktan sonra siteye üye olabilirsiniz. Siteye üye olduktan sonra karşınıza ''Nereden Para Kazanmak İstersiniz?'' seçenekleri gelecek. Bu seçeneklerden dilerseniz birini dilerseniz birden fazlasını yani size en uygun olanları seçebilirsiniz.

admitad-affiliate.jpg

Yayıncıysanız sitenizin head kısmına bir adet Admitad izleme kodu eklemeniz istenecektir. Bu kodu ekledikten sonra teker teker istediğiniz firmanın programına katılarak para kazanacağınız affiliate linklerini alabilirsiniz. Yalnız öncelikli olarak programına dahil olmak istediğiniz firmanın sizi kabul etmesi gerekiyor. Dilediğiniz firmaya katılım talebiniz kabul edildikten sonra o firmanın reklam seçenekleri ve affiliate linkleri karşınıza çıkacaktır.

Admitad Nasıl Kullanılır?

Eğer yayın yapan bir internet sitesi değilseniz, yüksek takipçili sayfalara sahip değilseniz, YouTube üzerinde videolar çeken ve bir hayli izlenen videolara sahip olmasanız dahi bu durum sizin para kazanamayacağınız anlamına gelmez. Forumları gezip dahil olduğunuz programın yani markaların affiliate linklerini bırakarak dahi bu sistemden para kazanabilmeniz mümkün.

Admitad Pro Nedir?

Admitad Pro Ali Baba, Banggood, Airhelp gibi dünya devi markaların Admitad şirketiyle direk anlaşma yaparak programa dahil olmasıdır. Bir şirket Admitad Pro’ya direk olarak kayıtlıysa bu şirketin programına başvuru yapıp başvurunuz onaylandıktan sonra affiliate linklerini alıp dilediğiniz mecrada yayınlayabilirsiniz. Dilerseniz bu firmalara ait reklam banner kodlarını alabileceğiniz anlamına gelmektedir. Bu kodları dilerseniz Adsense hesabınızla birlikte kullanabilir ya da dilerseniz yayın yaptığınız platformlardaki reklam alanlarına yerleştirebilirsiniz. 

admitad-pro-nedir.jpg

Admitad Lite Nedir?

Admitad Lite programı ise yine büyük firmaların direkt olarak Admitad ile anlaşma yapmayıp ortak çalıştıkları yerel firmalar üzerinden Lite programına dahil olması anlamına gelmektedir. Örneğin Türkiye’de Ebebek, Trendyol gibi bazı firmalar Admitad Pro’da yer almayıp Admitad Lite programına dahil olmuşlardır. Bu firmalar için Admitad üzerinden Admitad Pro'da olduğu gibi markalara direk başvuru yapmanıza gerek yok. Admitad üzerinen Admitad Lite programına başvurmanız yeterli.

admitad-lite.jpg

Admitad Lite programına dahil olduktan sonra Chrome tarayıcınıza Admitad Chorme Extension eklentisini yükleyerek hem Admitad Pro hem de Admitad Lite programlarına dahil olan platformlarının ilgili sayfalarını tarayıcınızdan ziyaret edin. İlgili sayfadayken Chrome tarayıcınızdaki Admitad Chorme Extension uzantısına tıklayarak kolayca affiliate linklerinizi alabilirsiniz. Linklerinizi almadan önce tool üzerinde sub-id kısmına örneğin ‘’Trendyol kazak’’ yazarak linkinizi özelleştirebilirsiniz. Sub-id kısımına özel isimler eklemeniz gelirlerinizi Admitad’ın rapor sayfalarında daha detaylı takip edebilmenizi sağlayacaktır. Bu yöntem hangi ürünlerden ya da markalardan ne kadar kazanç elde ettiğinizi daha detaylı bir şekilde takip etmenizi kolaylaştıracaktır.

Admitad Chorme Extension Uzantısı Nedir?

Admitad’a üye olduktan sonra Chrome tarayıcınıza Admitad Chorme Extension  uzantısını yüklemeniz gerekmektedir. Google marketten ilgili uzantıyı indirerek kolayca Google Chrome tarayıcınıza kolayca entegre edebilirsiniz. Bu uzantının faydalarını bir önceki paragrafta detaylıca anlattık. 

admitad-chorme-extension-uzantisi.jpg

Admitad Kazancınızın Ödemelerini Yapıyor mu?

Şunu özellikle belirtmek isteriz ki bugüne kadar kullandığımız firmalar arasında en şeffaf olan ve ödemelerini düzenli bir şekilde yapan programların başında Admitad geliyor. Kazançlarını detaylıca takip edebiliyor ve ödemelerinizi 5 dakika içerisinde hesabınıza transfer ediyorsunuz.

admitad-kazanc.jpg

Admitad XML Feedleri, Promosyon Kodları

Eğer bir indirim kuponu siteniz varsa Admitad’tan xml feedleri sayesinde kolayca promosyon kodlarını elde edebilirsiniz. Yazılımınızla feedleri entegre ederek güncel kodları anında internet sitenize ekleyebilirsiniz.

Admitad Pro'da Yer Alan Bazı Firmalar

1. iHerb

2. Ali Baba

3. Banggood

4. Oyunlar

5. Bankalar

6. Zaful

7. Adobe

8. Shutterstock

9. Gearbest

19. Toyzzshop

11. Nike

12. Diamond Hair

13. H&M

Admitad Lite'ta Yer Alan Bazı Firmalar

1. Trendyol

2. Ebebek

3. Oxxo

4. Penti

5. LC Waikiki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum