UFO ATSFI-01 Soğuk Buharlı Vantilatör İnceleme | Özellikleri

UFO ATSFI-01 Soğuk Buharlı İyonizer Vantilatör almadan önce sizin için hazırladığımız ürünün özellikleri ve yorumlarını içeren yazımızı okuyabilirsiniz.
UFO ATSFI-01 Soğuk Buharlı Vantilatör İnceleme | Özellikleri

Etkileyici özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çeken UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, serinletici hava akımı sayesinde yaz aylarının vazgeçilmez ürünlerinden biri oluyor. Hem havaya serinlik veren hem de bulunduğu ortamı nemlendiren buharlı vantilatör, bu sayede cilt ve boğaz kuruluğunun önüne geçiyor. Bulunduğu ortama konfor getiren UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, zarif ve modern tasarımıyla da beğeniliyor.

Buharlı vantilatör modelleri arasında dikkat çeken UFO ATSFI-01, sunduğu yenilikçi özellikleriyle kullanıcılarından beğeni topluyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, UFO ATSFI-01 ürününün özelliklerini ve yorumlarını barındırıyor. Hazırsanız eğer, en iyi buharlı vantilatör modelleri arasında yer alan UFO ATSFI-01 ürününü daha yakından inceleyelim.

UFO ATSFI-01 Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç65 W
Kontrol YöntemiUzaktan Kumanda
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
Dönme Açısı75 Derece
Hazne Kapasitesi1,5 L
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatlarını Gör
UFO ATSFI-01
Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

UFO ATSFI-01 Soğuk Buharlı İyonizerli Vantilatör İnceleme

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör

Sadece serinletme özelliğine sahip olmayan UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, aynı zamanda bulunduğu ortama nem de sunuyor. Bu sayede yazın kuru sıcağına karşı daha konforlu ortam sunan buharlı vantilatör, iyonizer özelliğiyle de sağlıklı bir ortam sunuyor. Modern tasarımıyla her mekana kolayca uyum sağlayan bu ürün tekerlekli olmasından dolayı kullanım rahatlığı sunuyor.

1,5 litrelik su haznesi kapasitesine sahip olan bu ürün, otomatik kapanma özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor. 75 derece dönme açısında sahip olan buharlı vantilatör, sağa ve sola otomatik salınım yapabiliyor. Ayrıca 3 farklı hız kademesine sahip olan buharlı vantilatör, ısınmaya karşı korunaklı motoru sayesinde uzun saatler sorunsuz kullanım imkanı sunuyor.

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör Tasarımı

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör'ün şık ve modern tasarımı, her türlü mekânagöz alıcı bir şekilde uyum sağlar. Zarif hatlara sahip olan cihaz, estetik açıdan çekici olmasının yanı sıra işlevsel kullanımı da göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Dokunmatik paneli sayesinde kolay kullanım imkanı sunan bu ürün, aynı zamanda uzaktan kumandasıyla da ergonomik kullanım imkanı sunmaktadır. Tekerlekli ayakları sayesinde bulunduğunuz odaya rahatlıkla taşıyabileceğiniz buharlı vantilatör, pratik su haznesi sayesinde kolay dolum imkanı sunuyor.

UFO ATSFI-01 Tasarım Özellikleri

Çap16 inç
Pervane3 Kanat
RenkSiyah
Ağırlık8,3 Kg

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör Çalışma Performansı

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör

3 farklı hava akışı modunda çalışabilen UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, daha hızlı veya daha yavaş serinlik elde etmeye yardım ediyor. 65 watt motor gücüne sahip olan bu ürün, ısınmaya karşı korumalı olduğu için uzun saatler sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Sessiz çalışma fonksiyonuyla konfor sunan buharlı vantilatör, gece moduyla ultra sessiz çalışarak rahat bir uyku deneyimi yaşamanız için çaba sarf ediyor.

İyonizer özelliğiyle ortamda bulunan toz, kir ve partikülleri yok ederek daha hijyenik ve sağlıklı bir alan yaratıyor. Son olarak zaman ayarı sayesinde evde olmasınız bile ayarladığınız dakikada çlışıp sonrasında otomatik kapanabilen buharlı vantilatör, bu sayede enerji tasarrufu saplıyor.

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör Enerji Tüketimi

65 watt motor gücüne sahip olan UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, günde 5 saat çalıştırıldığında 0,33 kWh elektrik harcamaktadır. Düşük elektrik tüketimiyle yüksek performans sunan UFO ATSFI-01, elektrik faturalarında çok büyük farklar çıkarmamaktadır.

UFO ATSFI-01 Salınım Özelliği

75 derecelik dönme açısı sayesinde he sağa hem de sola otomatik salınım yapabilen UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, bulunduğu ortamı eşit şekilde serinletmektedir. Bu sayede sadece havayı eşit dağıtmakla kalmayan vantilatör, aynı zamanda baş ağrısı, vücut tutulması gibi yüksek rüzgardan dolayı oluşabilecek sağlık problemlerinin de önüne geçmektedir.

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör İyonizer Özelliği

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör

İyonizer özelliğiyle havadaki partiküllerin iyonlarla yüklenerek negatif etkilerini azaltan UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, bu sayede daha yaşanılabilir bir ortam sunmaktadır. Toz, polen, bakteri ve diğer tüm zararlı maddeleri ortadan kaldıran UFO ATSFI-01, odanın hava kalitesini artırarak daha hijyenik alanlar sunmaktadır. Özellikle alerji ve astım gibi rahatsızlıkları olan kişilerin yazın serinlemek için tercih etmesi gereken bu buharlı vantilatör, rahat nefes alabilmelerine yardımcı oluyor.

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör Zaman Ayarı

Zaman ayarlama özelliği sayesinde kullanıcıların ayarladığı süreden sonra otomatik kapanan UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör, bu sayede enerji tasarrufu sunmaktadır. Ayrıca uzun süreli kullanımlarda dahi gereksiz yere açık kalmasının önüne geçen zaman ayarı, kullanıcılarına kolaylık sunmaktadır.

Amazon
Fiyatlarını Gör
UFO ATSFI-01
Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör Kullanıcı Yorumları

? M**** K**** Kullanışlı bir ürün. Beğendik. Tavsiye ederim.

? M**** G*** ürünü farklı bir yerden daha uygun bir fiyata aldım ve çok memnun kaldım, gerçekten bazı zamanlar öyle oluyor ki olmazsa olmaz deniliyor soğuk buharda çok güzel özellikle evi kokulandırmak için çok güzel ben su haznesinin içerisine biraz parfüm karıştırıyorum ve oda mis gibi kokuyor, yalnız alan arkadaşları bir konuda uyarmak istiyorum bulunduğunuz bölgenin çeşme suyu kireçli ise kesinlikle cihazda kullanmayın, zamanla zarar verecektir ya kaynamış su yada hazır su kullanmanızı tavsiye ederim. Kumandalı olması da çok güzel yerinizden kalmadan ion dan tutunda buhara kadar her şeyi kontrol edebiliyorsunuz. almayı düşünenlere tavsiye ederim...

? B**** K**** Soğuk buhar işe yaramıyor diyenlere çok şaşırıyorum. Nasıl işe yaramıyor gayet güzel bana göre.. bugün hava 32 dereceydi ve camları kapayıp UFO'yu buharlı çalıştırdığımda evin içerisinde çok güzel bir serinlik sağladı üstelik salonum 20 metrekare.. Buharı kapadığımda normal vantilatör gibi fakat buharlı çalıştırdığımda %50 serinlik sağlıyor.. Lütfen ürüne haksızlık etmeyelim...

? Y*** U**** Buharın serinletici etkisini gördüğümü sanmıyorum. Verdiği rüzgarı iyi, üzerindeki 3 adet modu da tatmin edici, tabi alırken klima etkisini beklememiştim yine de gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

? A**** T**** ürün elime bu gün geçti inceledim. kurulması kolay. kumandayla tüm özelliklerin ayarını yapabiliyorsunuz. düşük ve orta seviye modlarda oldukça sessiz. en yüksek modda biraz ses çıkarmaya başlıyor. uyku modu olması çok güzel. zaman ayarı var ayrıca. biraz fazla su tüketiyor buhar açıkken. dönmesi bile kumandadan ayarlanabiliyor güzel bir olay. küçük odalarda hissedilir şekilde oda sıcaklığını düşürüyor. buhar olayına gelince içerisine soğuk su konulduğu zaman bi hayli güzel oluyor tavsiye ederim (:

? A***** Ş***** ben ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunuz. Birincisi sessiz çalışması çok iyi. İkinci olarak diğer vantilatörler gibi odadaki sıcak havayı insana üflemiyor. Serin bir rüzgar esintisi yapıyor cihaz. Ayrıca su haznesine bir miktar parfüm yada sprey deodorant sıktığınızda odanızda hoş koku vermekte. Üstelik zaman ayarı sayesinde gece hiç yerinizden kalkmadan ayarlanılan saatte kendiliğinden otomatik olarak çalışmasını durduruyor..... Tavsiye ederim bu sıcak yaz günlerinde.

? O***** A***** Ürün çok güzel. Çok sessiz ve şık. Buhar makinası ve İon özelliği güzel. Buhar makinasını bağımsız çalıştırabilirsiniz. Buhar makinasının faydasını internetten araştırınız. Bir dolu depo su 4 saat gidiyor ve düşünün bu 1,5 litre suyun buharını teneffüs etmekle beraber cildiniz ve deriniz bu nemi soluyor. İon özelliği ise dinlenmiş hissetmek ve stresten arınmak için birebir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence UFO gerçekten adına yakışır bir ürün tasarlamış ve üretmiş. Vantilatör ve buhar makinasının birleştirilmesi ise ayrı bir güzellik. İki firmaya da teşekkür ediyorum.

? M***** A****** Yaklaşık 1 hafta önce aldım. şunu gördüm. diğer vantilatörlerden birkaç gömlek üstte. klima gibi olamaz. kimsede böyle bir şey beklemesin. ama ben beğendim. çünkü yeterli serinliği sağlıyor. yaklaşık 30-35 m2 arasında salonda kullandım memnun kaldım. Vantilatör alacaksanız bu ürünü tavsiye ederim.

? E****** B***** UFO vantilatör iyi güzel hoş bi şeye benziyor malum sıcak havalar evde olması lazım ama biraz pahalı geldi fiyat konusunda

? İ**** Ü**** Bugün kurup çalıştırdık. Odamız küçük olduğu için güzel serinletiyor. Ama büyük odalar için çok da uygun olmaz bence. Özellikle buhar vermesi bu sıcak havalarda çok rahatlatıyor. Fakat fiyatı biraz daha uygun olmalıydı. Sonuçta vantilatör.

? E**** İ**** Ürünü 5 gündür kullanıyorum ama şimdiden eskisini unutturdu. çok sessiz çalışıyor çalıştığını bile unutturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buharlı VantilatörlerDLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör İnceleme
Goldmaster GM 7924 Buharlı VantilatörKing KV1816 Oya Buharlı Vantilatör Özellikleri
Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Özellikleri

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatörün zamanlayıcı özelliği var mıdır?

Evet, UFO ATSFI-01 zamanlayıcı özelliği ile donatılmıştır. Kullanıcılar belirli bir süre sonra otomatik olarak kapanmasını ayarlayabilirler.

UFO ATSFI-01'in su haznesi ne kadar su alır?

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör'ün su haznesi 1.5 litre su kapasitesine sahiptir, böylece uzun süreli kullanımlarda bile sık sık su eklemeye gerek kalmaz.

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör'ün uzaktan kumandası var mı?

Evet, UFO ATSFI-01 kablosuz uzaktan kumanda ile birlikte gelir, böylece kullanıcılar hava akışını ve buhar seviyesini uzaktan kontrol edebilirler.

UFO ATSFI-01 Buharlı Vantilatör nasıl çalışır?

UFO ATSFI-01, su haznesine eklenen suyla buhar oluşturur ve bu buharı fan aracılığıyla odadaki havaya yayar. Aynı zamanda iyonizer özelliği sayesinde havayı temizler ve negatif iyonları yok ederek daha sağlıklı bir ortam oluşturur.

Vantilatörün salınım yön sayısı kaçtır?

UFO ATSFI-01, iki yönlü salınım özelliği sunar. Bu yönler, saat yönünde ve saat yönünün tersine şeklinedir. Bu sayede odadaki havayı homojen bir şekilde dağıtarak daha geniş bir alanı kapsar.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.