King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Özellikleri

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör almayı düşünenler için hazırladığımız yazımız, ürünün özelliklerinden yorumlarına kadar ayrıntılı bilgi içeriyor.
King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Özellikleri

King KV1816 Oya, buharlı vantilatör kategorisinde en iyiler arasında yer almaktadır. Taşınabilir tasarımı sayesinde istediğiniz yere kolayca taşıyabileceğiniz buharlı vantilatör, 80 watt gücüyle etkili bir performans sunar. Hem nemlendirme hem de soğutma özelliklerine sahip olması, yaz sıcaklarında serinlemenize ve odanızın havasını nemlendirmenize yardımcı olur. King KV1816, 3.3 litre su tankı ile uzun süreli kullanım imkanı sunar. Bu sayede sürekli olarak su eklemekle uğraşmadan ferah bir ortamda keyifli zaman geçirebilmenize yardımcı olur. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatörü ayrıntılı bir şekilde incelemektedir.

King KV1816 Oya Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç80 W
Kontrol YöntemiManuel
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
Hazne Kapasitesi3,3 L
Amazon
Fiyatlarını Gör
King KV1816
Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör İnceleme

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör

En iyi buharlı vantilatör modelleri arasında yer alan King KV1816 Oya, 3 farklı hız ayarı sayesinde ihtiyacınıza uygun hava akışını kolayca ayarlamanıza yardımcı olmaktadır. Ürünün 3 kanatlı pervanesi ve 2 yöne salınım özelliği, havayı homojen bir şekilde dağıtarak odanızın her köşesine ferahlatıcı etki sağlar. Üstelik bakır motoru, uzun ömürlü kullanım vadederek ürünün dayanıklılığını artırır. Kontrol paneli, kullanımı kolay ve pratik hale getirirken, 6 tekerleği sayesinde cihazı dilediğiniz yerde rahatça hareket ettirebilirsiniz. Her detayı düşünülmüş buharlı vantilatör, sıcak günlerde serinlik ve ferahlık arayanlar için ideal bir tercihtir.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Tasarımı

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör, şık ve modern tasarımıyla dikkat çekmektedir. Kompakt ve tekerlekli yapısı sayesinde kolay taşınabilir ve istenilen odaya rahatlıkla yerleştirilebilir. 18 inch boyutlarındaki geniş pervane yüzeyiyle etkili hava akışı sunmaktadır. Aynı zamanda tasarımı, herhangi bir iç mekanın dekorasyonuna uyum sağlayacak estetik görünüme sahiptir. Su tankının kullanışlı konumlandırılması, su doldurma işlemini pratik hale getirmektedir. Uzaktan kumandaya sahip olmadığı için kullanıcılarında eleştiri alan buharlı vantilatör, üzerinde bulunan kontrol panelleriyle manuel olarak ayarlanabilmektedir.

King KV1816 Oya Tasarım Özellikleri

Çap18 inç
Pervane3 Kanat
RenkSiyah

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Çalışma Performansı

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör

King KV1816, 80 watt güç ile etkileyici bir çalışma performansı sunar. Hem nemlendirme hem de soğutma özellikleri, sıcak havalarda serinlik ve konfor sağlamak için ideal bir kombinasyondur. 3.3 litre su tankı, uzun süreli kullanım imkanı sunarak sürekli su doldurma zahmetini ortadan kaldırır. Bakır motoru sayesinde uzun ömürlü kullanım vaat eden buharlı vantilatör, güçlü fanıyla yüksek performanslı havalandırma sağlar. 3 farklı hız kademesi sayesinde ihtiyaç duyulan serinliği ayarlama imkanı sunan bu vantilatör, zaman ayarı sayesinde de ergonomik kullanım sağlamaktadır.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Elektrik Tüketimi

King KV1816, 80 watt güç tüketimiyle enerji verimliliği sağlar. 3 farklı hız ayarı, elektrik tüketimini ihtiyacınıza uygun şekilde ayarlamanıza olanak tanır. Günlük 6 saatlik çalıştırma sonucunda 0,48 kWh elektrik harcamaktadır. Bu sayede elektrik faturasında çok büyük farklılıklar yaşatmayan buharlı vantilatör, hem kullanıcı hem de çevre dostu özelliğiyle beğeni topluyor.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Salınım Özelliği

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör

King KV1816, 2 yöne salınım yapabilen 3 kanatlı pervanesiyle havayı homojen bir şekilde dağıtır. Bu özellik sayesinde vantilatör, geniş bir alana serinlik ve nemlendirme sağlar. Salınım özelliği, ürünün odanın farklı köşelerine eşit şekilde hava akışı sunmasına yardımcı olur. Bu sayede daha geniş bir alanın serinlenmesi ve nemlendirilmesi mümkün olur.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Zaman Ayarı

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör'ün zaman ayarı özelliği, kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı sağlar. Üründe bulunan zaman ayarı sayesinde vantilatörün çalışma süresini belirleyebilirsiniz, böylece gereksiz enerji tüketimini önleyebilir ve otomatik kapanma ile zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
King KV1816
Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör Yorumları

? İ***** K**** Ürün orijinal kutusunda mükemmel bir şekilde geldi, kurdum ve kullanıyorum, teşekkürler gümrük eşyaları...

? E**** F***** Ürün güzel serinlik veriyor. Bundan önce normal vantilatörüm vardı bozulunca bunu tercih ettim çalışması ve görünüşü daha güzel. Tavsiye ederim.

? S**** K***** Buharlı vantilatör almayı düşünenler tercih edebilir. Tek eksiği uzaktan kumandası gerçekten otururken insan kalkmaya üşeniyor.

? A**** A***** İlk defa buharlı vantilatör aldım. Almadan önce çok araştırdım ve en uygun buharlı vantilatör buydu. Şimdilik güzel çalışıyor umarım ilerde sorun yaşatmaz.

? Z**** T**** Klima performansı beklemeyin ama güzel serinletiyor.

? T**** F***** Sessiz olması ve buharlı olması beni kendisine çekti. Kuru havalarda boğazım ağrırdı bu sebeple buharlı aldım ve hiç sorun yaşamadım.

? G*** Y*** Klimada duramadığım için buharlı vantilatör tercih ettim normal vantilatörün buhar veren hali çok büyük bir beklentiye sahip olmayın.

? C**** K**** Ürün elime geleli bir hafta oldu. Kurulumu vs çok kolaydı ve çalışması iyi gece gündüz neredeyse kapatmıyoruz.

? S**** O*** Şu sıcak günlerde çok iyi geldi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

? D*** D*** Evde neredeysem oraya götürüyorum taşıması çok kolay.

? A**** B**** Markayı ilk defa aldım. Uygun fiyatlı olmasından dolayı tercih ettim. Eğer uygun fiyatlı vantilatör arıyorsanız alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buharlı VantilatörlerDLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör İnceleme
Goldmaster GM 7924 Buharlı VantilatörUFO ATSI 01 Buharlı Vantilatör Özellikleri
Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Özellikleri

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör ne işe yarar?

King KV1816, yaz sıcaklarında serinlik sağlayan bir buharlı vantilatördür. Hem nemlendirme hem de soğutma özelliklerine sahiptir, böylece havayı ferahlatırken odanızın nem dengesini korur.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatörde kaç hız ayarı bulunuyor?

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör, üç farklı hız ayarıyla kullanıcıların ihtiyacına uygun hava akışı seviyesini seçmelerine olanak tanır.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatörün su kapasitesi nedir?

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör, 3.3 litre su kapasitesine sahiptir. Bu da uzun süreli kullanım imkanı sunar ve sürekli su eklemeye gerek kalmadan kullanılabilir.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatörün salınım özelliği var mı?

Evet, King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör 2 yöne salınım yapabilen 3 kanatlı bir pervaneye sahiptir. Bu sayede havayı homojen bir şekilde dağıtarak odanın her köşesine serinlik ve nemlendirme sağlar.

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör, ne tür bir motor kullanıyor?

King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör, uzun ömürlü kullanım için bakır motor kullanır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum