DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör Özellikleri & Yorumları

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör almayı düşünenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, ürünün özelliklerinden yorumlarına kadar ayrıntılı inceleme içeriyor.
DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Modern tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle, rahatlık ve ferahlık arayan herkes için ideal bir seçim olan Dlc TSP40-EA, sıcak yaz günlerinde ferahlamaya yardımcı oluyor. Yüksek verimli su buharı üretimi ile ortamınızı anında serinletirken, enerji tasarrufu sağlayarak çevre dostu bir tercih sunan Dlc TSP40-EA, kompakt ve şık tasarımıyla her mekana kolayca uyum sağlıyor.

En iyi buharlı vantilatörler arasında yer alan Dlc TSP40-EA, yenilikçi birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Dlc TSP40-EA Buharlı Vantilatör’ün özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar ayrıntılı bir inceleme içeriyor. Eğer hazırsanız Dlc TSP40-EA Buharlı Vantilatör’e daha yakından bakalım.

Dlc TSP40-EA Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç90 W
Kontrol YöntemiUzaktan Kumanda
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
MotorBakır
Dönme Açısı75 Derece
Hazne Kapasitesi3.1 L
Zaman AyarıVar
Ses Seviyesi14 dB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Dlc TSP40-EA
Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Dlc TSP40-EA Buharlı Vantilatör İnceleme

En iyi buharlı vantilatör modelleri arasında yer alan Dlc TSP40-EA, akıcı rüzgar akımı ve etkili su buharı dağıtımıyla dikkat çekiyor. Sessiz çalışma özelliği sayesinde konforlu bir kullanım sunan bu vantilatör, kompakt ve şık tasarımıyla her mekana kolayca uyum sağlayabiliyor. Dlc TSP40-EA Buharlı Vantilatör, ergonomik uzaktan kumandası ile kullanım kolaylığı sağlarken vantilatörünüzü rahatlıkla kontrol etmenize yardımcı oluyor. DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör, güvenilir ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir, böylece uzun ömürlü bir performans sunar.

Sağlam yapıya sahip olmasıyla birlikte, kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenek sunan Dlc TSP40-EA, sinek kovucu bölmesiyle istenmeyen böcek ve sinekleri ortamdan uzaklaştırır. Ayrıca iyonizer özelliği sayesinde ortamda bulunan bakteri ve tozları kendisine çekerek daha hijyenik bir alan sunmaktadır. Zaman ayarı sayesinde 12 saat boyunca istenilen ayarda çalışan ve sonrasında otomatik kapanan Dlc TSP40-EA, gece modu özelliğiyle de yatarken ihtiyaç duyulan hava akımını sunarak daha konforlu bir uyku deneyimi sunmaktadır.

Dlc TSP40-EA Tasarımı

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör, şık ve modern tasarımıyla her türlü iç mekânda mükemmel bir uyum sağlar. Zarif hatları ve kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmış olan bu vantilatör, evinizin veya ofisinizin dekorasyonuna zarafet katarken, kompakt yapısı sayesinde yer kaplamadan rahatlıkla kullanılabilir. Tekerlekli olmasından dolayı istenilen yere kolayca taşınabilen DLC TSP40-EA, dokunmatik ekranı sayesinde ergonomik kullanım sunmaktadır. 1360 mm yüksekliğe sahip olan bu ürün, 7,5 kilo ağırlığıyla dikkat çekiyor. Hem koku esansı hem de sinek kovucu haznesiyle birçok buharlı vantilatörlerden ayrışan DLC TSP40-EA, ihtiyaca yönelik kullanım imkanı sunuyor.

Dlc TSP40-EA Tasarım Özellikleri

Çap17.7 inç
Yükseklik136 cm
RenkSiyah
Ağırlık7.5 kg

DLC TSP40-EA Çalışma Performansı

DLC TSP40-EA, yüksek performanslı bir buharlı vantilatördür. Yüksek verimli su buharı üretimi sayesinde anında serinlik sağlarken, güçlü fanı sayesinde etkili bir rüzgar akımı yaratır. Bu sayede sıcak havalarda ferah bir ortamda bulunmanızı sağlar. 90 watt değerinde motor gücüne sahip olan DLC TSP40-EA, düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 hız kademesine sahiptir. 3.1 litrelik su hazne kapasitesi sayesinde buhar çıkışı yüksek olan DLC TSP40-EA, bu sayede su buharıyla ortamdaki sıcak havayı hapsederek serinlik sunmaktadır.

İkili buhar sisteminden dolayı ortama sadece su buharı sunmayan DLC TSP40-EA, ortamda bulunan havanın nemsiz kalmasına engel olmaktadır. Ayrıca buz kabına buz konulduğunda daha da etkili serinlik sunan bu ürün, 12 saate kadar zaman ayarı yapabilme imkanı sunmaktadır. Bu sayede ayarladığınız modda istediğiniz kadar çalıştıktan sonra otomatik kapanmaktadır. Sessiz çalışma özelliği sayesinde de konforlu kullanım imkanı sunan bu ürün, bakır motoru sayesinde uzun ömürlü kullanım sunmaktadır.

DLC TSP40-EA Elektrik Tüketimi

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör, çevre dostu bir tercih olarak düşük güç tüketimi sunar. Enerji tasarruflu çalışma prensibi sayesinde, yaz aylarında bile elektrik faturalarınızı kabartmadan serinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. 90 watt motora sahip olan bu buharlı vantilatör, günlük 5 saat çalışmada 0,45 kWh yakarken, aylık toplam 13,50 kWh yakmaktadır. Bu durumda faturaya aylık yansıyan ücret 19,98 TL’dir.

DLC TSP40-EA İyonizer Özelliği

DLC TSP40-EA, içerdiği iyonizer özelliği ile havadaki zararlı partikülleri azaltmaya yardımcı olur. Negatif iyonlar üreterek havadaki toz, polen ve diğer alerjenleri çeker ve filtreler. Böylece daha temiz ve sağlıklı bir hava ortamı yaratır. Ortamda bulunan bakterileri yok ettiğinden hastalıkların yayılmasına da engel olmaktadır.

DLC TSP40-EA Salınım Özelliği

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör

Otomatik salınım özelliğine sahip olan DLC TSP40-EA, sağa ve sola olmak üzere iki yöne dönebilmektedir. 75 derece dönme açısına sahip olan buharlı vantilatör, bu sayede bulunduğu ortama serin hava sirkülasyonunu daha kolay sağlamaktadır.

DLC TSP40-EA Zaman Ayarı

DLC TSP40-EA, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak zaman ayarlı çalışma özelliği sunar. 12 saate kadar pratik zamanlama fonksiyonu sayesinde vantilatörü istediğiniz zaman dilimlerinde otomatik olarak açıp kapatabilirsiniz. Böylece gece uyurken veya dışarıdayken vantilatörün çalışmasını kolayca programlayabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

DLC TSP40-EA Sinek Kovucu Tablet ve Koku Esansı Haznesi

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör

Yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan sivrisinekler, verdiği rahatsızlıktan dolayı en çok şikayet edilen konular arasında yer alıyor. Bu probleme çözüm sunan DLC TSP40-EA, sinek kovucu tablet haznesi sayesinde odanın her tarafında ilacı yayarak sinek veya diğer haşerelerin odayı hızla terk etmesine yardımcı oluyor. Bu sayede daha konforlu bir ortam sunan bu ürün, koku haznesi sayesinde de eklediğiniz oda kokusunun her yere daha etkili yayılmasına yardımcı oluyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dlc TSP40-EA
Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

DLC TSP40-EA Kullanıcı Yorumları

? İ***** B**** Makine iyi ama Montajı çok zor, kullanıma hazır geleceğini düşünmüştüm.

? A**** T**** Ürün çok güzel soğutuyor. Duruşunu da çok beğendim ama tabi her şey gibi buda pahalı.

? S**** B**** İçerisinde sinek kovucu haznesi ve koku haznesi olması beni kendisine çekti. Gerçekten sinek kovucu tableti takınca normale göre daha etkili oluyor odanın kapısını açık bıraktığımız için diğer odalara bile koku yayılıyor bu sayede evde sinek kalmıyor.

? Ç**** E***** Uzun süre buharlı vantilatör modellerini araştırdım ve en fonksiyonlu ürün buydu. İyi ki almışım.

? E**** Ç***** Gerçekten harika bir ürün almayı düşünenlere tavsiye ederim.

? E**** Ö*** Ürün fiyatını hak ediyor gerçekten klima gibi ortamı serinletiyor ve iyonizer özelliği olması da astım hastası olan oğlum için güzel oldu.

? O**** K**** Buharlı vantilatör almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Performansı çok iyi ayrıca tasarımıyla da çok modern duruyor.

? H*** D**** Ben bu vantilatörü iş yerim için aldım. Gerçekten bundan önce kullandığımız vantilatör değilmiş bu resmen klima gibi soğutuyor.

? D**** İ***** yazları evim çok sıcak oluyor ve ben mutfakta zor yemek yapıyordum taşınabilir olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim çok memnunum.

? U*** S**** Misafirlerim geldiğinde koku haznesine oda kokusu ekliyorum ve her gelen evimin çok güzel koktuğunu söylüyor. Hem serinlemek isteyen hem de odasının güzel kokmasını isteyen alsın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buharlı VantilatörlerKing KV1816 Oya Buharlı Vantilatör İnceleme
Goldmaster GM 7924 Buharlı VantilatörUFO ATSI 01 Buharlı Vantilatör Özellikleri
Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Özellikleri

DLC TSP40-EA Vantilatöründeki iyonizer nasıl çalışır?

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör'ün iyonizer özelliği, negatif iyonlar üreterek havadaki toz ve alerjenleri çeker ve filtreler. Böylece daha temiz ve sağlıklı bir hava solumanıza yardımcı olur.

DLC TSP40-EA'nın ses seviyesi nedir?

DLC TSP40-EA, sessiz çalışma özelliği sayesinde 14 dB ses seviyesiyle rahatsızlık vermez. Sessiz bir ortamda keyifle kullanabilirsiniz.

DLC TSP40-EA Buharlı vantilatörün su tankı ne kadar su alır?

DLC TSP40-EA'nın su tankı, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte tasarlanmış olup, 3.1 litre su kapasitesine sahiptir.

DLC TSP40-EA Vantilatörün bakımı nasıl yapılır?

DLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör'ün bakımı oldukça basittir. Periyodik olarak su tankını temizlemek ve vantilatör pervanesini tozdan arındırmak yeterlidir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum