Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör İnceleme

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör modelinin özelliklerini, çalışma performansını ve yorumlarını merak ediyorsanız içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör İnceleme

Son zamanların en sıcak yaz günlerini yaşadığımız bugünlerde herkes serinlemek için farklı çözümler arıyor. Birçok kişi evde veya iş yerinde serinlemek için tercihini buharlı vantilatörlerden yana kullanılıyor. En iyi buharlı vantilatör modelleri arasında yer alan Raks SF16 Oli Olimpos, buharlı vantilatör almak isteyenlerin dikkatini çeken ürünler arasında yer alıyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, birbirinden farklı özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör incelemesini barındırıyor. Eğer sizde sıcak havalarda ferahlamak için buharlı vantilatör alacaksanız Raks SF16 Oli Olimpos modelini yakından tanımalısınız.

Raks SF16 Oli Olimpos Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç100 W
Kontrol YöntemiUzaktan Kumanda
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
Hazne Kapasitesi1,5 L
Amazon
Fiyatlarını Gör
Raks SF16 Oli
Olimpos Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör İnceleme

Raks SF16 Oli Olimpos

Son teknolojiyle donatılmış Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, hızlı ve etkili performansıyla anında ferahlık veriyor. 100 Watt gücüne çalışan buharlı vantilatör, akıllıca tasarlanmış buhar fonksiyonu sayesinde ortama nem sunuyor. Bu sayede cilt ve boğaz kuruluğu gibi sorunlar yaşatmayan bu vantilatör, şık görüntüsüyle de bulunduğu ortama farklılık katıyor.

Tekerlekli ayakları sayesinde odadan odaya kolayca taşınabilen buharlı vantilatör, 1,5 litrelik su haznesi kapasitesine sahip. Ayrıca sinek savar haznesine sahip olan buharlı vantilatör, içerisine sinek kovucu ilaç koyduğunuzda çalıştığı ortama sinek ve böcek gelmesine engel oluyor. İki yöne salınım özelliğiyle de beğenilen bu vantilatör, her yeri eşit bir şekilde serinletiyor.

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Tasarımı

Raks SF16 Oli Olimpos

Kırmızı ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, tekerlekli ayağı sayesinde kolayca taşınabiliyor. LCD ekranıyla pratik kullanım imkanı sunan buharlı vantilatör, uzaktan kumandasıyla da yerinizden kalkmadan ayarlama yapmaya yardımcı oluyor. Dayanıklı malzemelerden üretildiği için uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunan bu ürün, 16 inç pervane çapına sahip. Ayrıca istediğiniz gibi yükseklik ayarını yapabilme imkanı sunan buharlı vantilatör, bu sayede konforlu kullanım sunuyor.

Raks SF16 Oli Olimpos Tasarım Özellikleri

Çap16 inç
Pervane3 Kanat
RenkKırmızı ve Gri

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Çalışma Performansı

Raks SF16 Oli Olimpos

Yüksek çalışma performansı sayesinde etkileyici bir serinlik sunan Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, 3 farklı hız seviyesinde istediğiniz hava akımını kolayca ayarlayabilme imkanı sunuyor. Buharlı çalışma özelliği sayesinde bulunduğu ortamın nem dengesini koruyan vantilatör, bu sayede cilt veya boğaz kuruması gibi sorunların önüne geçiyor. 100 watt motor gücüne sahip olan buharlı vantilatör, sineksavar özelliği sayesinde ortamda sinek bırakmıyor.

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Enerji Tüketimi

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, gelişmiş teknolojisi sayesinde yüksek performans sunarken düşük enerji tüketimi sağlamaktadır. Bu sayede elektrik faturalarında tasarruf yapma imkanı sunan buharlı vantilatör, sürekli kullanımda bile fazla elektrik harcamadığından kullanıcılarından tam not almaktadır.

Raks SF16 Oli Olimpos Salınım Özelliği

Raks SF16 Oli Olimpos

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, 2 farklı açıda salınım özelliğiyle odanızın her köşesine serin hava yayarak homojen bir havalandırma sağlar. Ayarlanabilir salınım açısı sayesinde vantilatörünüzü istediğiniz yöne yönlendirebilir ve odanızın havasını her yönde eşit şekilde dağıtabilirsiniz. Bu sayede daha kapsamlı bir serinleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Raks SF16 Oli Olimpos Sineksavar Özelliği

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, sineksavar özelliğiyle özellikle sıcak yaz günlerinde rahatsız edici sineklerle baş etmenize yardımcı olur. Sineksavar haznesine konan ilaç sayesinde, zararlı böcekleri uzak tutarak hem sizi hem de ailenizi rahatsızlıklardan korur. Bu özellik, açık hava kullanımlarında tercih edildiğinde daha da büyük avantaj sağlar.

Raks SF16 Oli Olimpos İyonizer Özelliği

Raks SF16 Oli Olimpos

Raks SF16 Oli Olimpos, iyonizer özelliği sayesinde bulunduğu ortamdaki toz ve partikülleri yok ederek daha hijyenik bir alan sunuyor. Özellikle astım, alerji ve solunum problemi çeken kişilerin yaz günlerinde serinlerken rahat nefes almaları için elinden geleni yapan Raks SF16 Oli Olimpos, bakteri öldürmesiyle de hastalıkların önüne geçiyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Raks SF16 Oli
Olimpos Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Raks SF16 Oli Olimpos Yorumları

? H**** G**** Raks marka bir vantilatör zaten, kalitesi belli üstelik çok havalı dijital göstergeler uzaktan kumandası olsun süper bir alet.

? M**** K**** Şık ve zarif ve en önemlisi güçlü bir makine

? H**** B*** Ürünün çalışması ve kalitesi mükemmel bodrum sıcakların harika kaliteli ve hızlı kargo için teşekkür ederim.

? T**** A***** Mükemmel hızlı ve sağlam kargo satıcıya çok teşekkür ederim. Ürünü anlatmaya gerek yok ister buharlı kullan İster soğutma. Tek kelime ile bayıldım.

? ***** ***** kurulumu basitti iyonizer özelliğide varmış açıklamada yazmamışlar yeni tanımaya başlıyorum ama tasarımı herşeyi son model umarım memmun kalırız.

? S**** K**** Ürünün montajı oldukça uğraştırsa da çalıştırabildiğimiz an iyiki uğraşmışız dedirtti. Açık alanda bile etkisini gösterebilecek güçlü bir vantilatör. Sesi çok rahatsız edici değil fakat kutunun içinden detaylı bir montaj anlatımı çıkması gerektiğine inanıyorum. Satıcı özenle paketlemişti, hızlı bir şekilde elimize ulaştı

? M**** H**** Gayet güzel ortamında serinletiyor baş ağrısı yapmıyor

? N***** I**** Güzel serinlik veriyor tavsiye ederim.

? N**** K**** Yazlığımız için tercih ettik her yaz gittiğimizde kurtarıcımız oluyor.

? Y**** İ***** Kilima performansı beklemeyin adı üzerinde vantilatör. Havayı dağıtması ferahlatması bence güzel. Tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buharlı VantilatörlerDLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör İnceleme
Goldmaster GM 7924 Buharlı VantilatörUFO ATSI 01 Buharlı Vantilatör Özellikleri
King KV1816 Oya Buharlı Vantilatör Özellikleri

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, odamı ne kadar sürede serinletebilir?

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör, güçlü fan yapısı sayesinde odanızı hızla serinletebilir. Odaya bağlı olarak serinleme süresi değişebilse de etkili performansı ile anında rahatlamanızı sağlar.

Raks SF16 Oli Olimpos Vantilatörün buhar fonksiyonu nasıl çalışır?

Buhar fonksiyonu, suyun vantilatör içindeki haznesine eklenmesiyle çalışır. Vantilatör buharı hızla havaya yayarak odanızın nem dengesini korurken serinlemeye ekstra ferahlık katar.

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör kaç farklı hız seçeneğine sahip?

Raks SF16 Oli Olimpos, 3 farklı hız seçeneği sunar. Düşük, orta ve yüksek hız ayarları sayesinde ihtiyacınıza uygun hava akımını kolayca seçebilirsiniz.

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör sessiz mi çalışır?

Evet, Raks SF16 Oli Olimpos vantilatör sessiz çalışma özelliği ile bilinir. Gelişmiş teknolojisi sayesinde sessiz bir ortamda uyumanıza veya çalışmanıza engel olmaz.

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı vantilatörü ne sıklıkla su ile doldurmalıyım?

Su dolgusu kullanım sıklığına bağlı olarak değişebilir. Ortalama olarak, günlük kullanımda 1-2 kez su eklemeniz yeterli olacaktır.

Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör nasıl temizlenir?

Raks SF16 Oli Olimpos vantilatörü temizlemek için güç kaynağını kesin ve nemli bir bezle dış yüzeyini silin. Vantilatör bıçaklarına su veya kimyasal içeren maddeler kullanmamaya özen gösterin.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum