Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör İnceleme

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör almayı düşünenler için ürünün özelliklerini, çalışma performansını, tasarımını ve yorumlarını inceledik.
Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör İnceleme

Sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir esinti ve serinletici bir atmosfer sağlayan Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör, Türk mühendislerin özverili çalışmasıyla tasarlanmıştır. Modern ve üstün teknolojisini kullanım kolaylığıyla bir arada sunan buharlı vantilatör, ev veya ofiste kullanım için uygundur. 3 farklı hız seviyesine sahip olan bu ürün, en iyi buharlı vantilatör modelleri arasında yer almaktadır.

Havayı kurutmadan serinlik sunan Goldmaster Gm 7924 Alaska, farklı özellikleriyle buharlı vantilatör almayı düşünenlerin dikkatini çekmektedir. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör’ün tüm özelliklerini içermektedir.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç75 W
Kontrol YöntemiUzaktan Kumanda
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
MotorBakır
Hazne Kapasitesi2.2 L
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatlarını Gör
Goldmaster Gm 7924
Alaska Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör İnceleme

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör

Kullanıcı ihtiyacına göre 3 farklı hız seviyesi sunan Goldmaster Gm 7924 Alaska, hava sirkülasyon derecesini ayarlayabilme imkanı sağlamaktadır. Yüksek performanslı motor sayesinde etkileyici hava akışı sunan ve bulunduğu ortamı kolayca serinleten Goldmaster Gm 7924 Alaska, 2,2 litrelik su kapasitesi sayesinde soğuk buhar çıkışıyla sıcak havayı içine hapsediyor. Dokunmatik paneli sayesinde kolay kullanım imkanı sunan buharlı vantilatör, uzaktan kumandasıyla da konfor sunuyor. Extra güvenli ızgarası sayesinde evcil hayan ve çocuklu ailelerin tercih edebileceği Goldmaster Gm 7924 Alaska, sessiz çalışma özelliğiyle de rahatsızlık vermiyor.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör Tasarımı

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör

Modern ve şık tasarıma sahip olan Goldmaster Gm 7924 Alaska, ev ve ofiste kullanım için ideal boyutlara sahip. 150 telli koruma ızgarasıyla normalden daha fazla güvenli olan bu ürün, çocuklu ve evcil hayvanlı ortamlarda kullanılabilir. 5 kollu pervanesiyle etkili serin hava akışı sunan buharlı vantilatör, 16 inç pervane çapına sahip. Kompakt tasarımıyla her yere kolayca sığabilen bu ürün, tekerleksiz olmasından dolayı taşınırken kullanıcılarına zorluk çıkartıyor. Dokunmatik göstergesiyle kullanım kolaylığı sunan Goldmaster Gm 7924 Alaska, sağa sola dönebiliyor.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Tasarım Özellikleri

Çap16 inç
Pervane5 Kanat
RenkSiyah

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör Çalışma Performansı

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör'ün çalışma performansı, 75 watt motor gücüyle beklentilerinizi kesinlikle karşılayacak düzeydedir. Üç farklı hız seviyesi, size istediğiniz havalandırmayı sunar ve güçlü vantilatör kanatları sayesinde odanın her köşesine eşit şekilde serin hava dağıtımı sağlar. Goldmaster Gm 7924 Alaska’nın buharlı soğutma sistemi, sıcak yaz günlerinde nem dengesini korurken, aynı zamanda cildinizin kurumasını da engelleyerek daha konforlu bir deneyim sunar Goldmaster Gm 7924 Alaska’yı çalıştırırken düşük ses seviyesi ile sessiz bir ortamda dinlenebilir ve serinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Hız Ayarı

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör

Düşük, orta ve yüksek rüzgar olmak üzere 3 farklı hız ayarına sahip olan Goldmaster Gm 7924 Alaska, kullanıcının ihtiyacı olan serinliği sunmaktadır. En düşük ayarda bile su buharının etkisiyle havada bulunan sıcaklığı düşüren bu ürün, buzlu veya soğuk su kullanıldığında daha da ferah bir ortam sunuyor.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Elektrik Tüketimi

Goldmaster Gm 7924 Alaska, gelişmiş teknolojisi sayesinde enerji verimliliğine odaklanarak tasarruflu kullanım yapmanıza yardımcı olmaktadır. 24 saat çalıştırıldığında bile 1,8 kW elektrik harcayan buharlı vantilatör, elektrik faturasında kullanıcılarını memnun etmektedir. 12 saate kadar zaman ayarı sayesinde de enerji verimliliği sunan bu ürün, kullanıcılarından tam not almaktadır.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Salınım Özelliği

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör

Serin havanın daha geniş alanlara dağılmasına yardımcı olmak üzere 2 yöne salınım yapan Goldmaster Gm 7924 Alaska, bu sayede havayı her yere eşit dağıtmaktadır. Ayrıca sadece havayı şit dağıtmak için değil, hava akımından doğacak baş ağrısını da engellemektedir.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Zaman Ayarı

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör, kullanıcı dostu zaman ayarı özelliği ile ekstra kolaylık sağlar. 12 saate kadar ayarlanabilir zamanlayıcı sayesinde vantilatörü belirlediğiniz süre sonunda otomatik olarak kapatma seçeneği sunar. Böylece vantilatörü gece yatarken veya dışarıda olduğunuzda ayarlayarak enerji tasarrufu yapabilir ve kullanım kolaylığından faydalanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Goldmaster Gm 7924
Alaska Buharlı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör Yorumları

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör

? A**** K**** Teslimat hızlıydı. Gün boyu güneş içinde olan odam için aldım. Klima etkisi beklemiyorsanız soğutması gayet iyi.

? O*** Ö**** Ürün gayet güzel ve şık kullanışlı herkese tavsiye ederim bir klima beklentisine girmeyin tabii satıcı firmaya da teşekkür ediyorum sağlam bir şekilde elime ulaştı

? E*** D*** Soğuk su koyup kullanmazsanız normal vantilatörden hiçbir farkı yok

? M**** B**** Gerçekten çok güzel kullanışlı ve soğuk su koyduğunuz zaman buz gibi serinletiyor

? S*** K**** Teşekkür ederim. Gayet kullanışlı ve güzel bir ürün. İnşallah uzun ömürlü olur

? **** ***** Ürün hasarsız, çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. 5-6 metreye kadar üflüyor. Beklediğimden çok daha iş görür bir cihaz çıktı. Haznenin içerisine bir de soğuk su koyduk daha da iyi serinletiyor. Kesinlikle verilen paraya değer bir ürün.

? Ü**** Ö**** Düşünmeden alın derim teşekkür ederim

? ****** ***** ürün çok güzel ve çok kullanışlı bütün yazı serin serin geçirdik ve hiçbir şekilde vantilatör ün önünde çalıştığımız halde bile dokunmadı almayı düşünenlere tavsiye ederim

? B***** G***** Ürün on numara herkese tavsiye ederim. İyi ki aldık dedirtiyor. Bu fiyata böyle bir şey bulamazsınız.

? C****** Z***** Gayet güzel ve başarılı 20 metre karelik odayı epeyce serinletiyor???

? E***** K***** şık kurulumu kolay yeterince serinletiyor ..tavsiye ediyorum..

? C***** A***** Annemin dükkana aldık kurlumu da kolay annem de memnun)

? O*****B**** fiyat performans olarak gayet iyi sessiz ve güzel memnun kaldık. Kurulumu kolay teşekkürler

? E****** E***** Mardin gibi bir yerde bizi serinletmeye yetti beğendik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buharlı VantilatörlerDLC TSP40-EA Buharlı Vantilatör İnceleme
King KV1816 Oya Buharlı VantilatörUFO ATSI 01 Buharlı Vantilatör Özellikleri
Raks SF16 Oli Olimpos Buharlı Vantilatör Özellikleri

Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör kaç hız seviyesine sahiptir?

Goldmaster Gm 7924 Alaska, 3 farklı hız seviyesine sahiptir, böylece ihtiyacınıza uygun hava akışını kolayca ayarlayabilirsiniz.

Su buharlı vantilatör nasıl çalışır?

Su buharlı vantilatörler, su haznesine doldurulan suyu emici bir malzeme yardımıyla buharlaştırarak ortama serin ve nemli hava üretir. Bu nemli hava, ortamın sıcaklığını düşürerek serinletici bir etki sağlar ve aynı zamanda ortamın nem seviyesini artırır.

Goldmaster Gm 7924 Alaska'nın uzaktan kumandası var mı?

Evet, Goldmaster Gm 7924 Alaska vantilatörün uzaktan kumandası bulunmaktadır. Uzaktan kumanda ile vantilatörü rahatça açıp kapayabilir ve hız ayarlaması yapabilirsiniz.

Goldmaster Gm 7924 Alaska Vantilatörün otomatik sallanma özelliği var mı?

Evet, Goldmaster Gm 7924 Alaska otomatik sallanma özelliğine sahiptir. Bu sayede havayı daha geniş bir alana yayarak homojen bir serinleme sağlar.

Goldmaster Gm 7924 Alaska, kaç saat sonra otomatik olarak kapanır?

Vantilatörün 12 saat entegre zamanlayıcı özelliği sayesinde belirlediğiniz süre sonunda otomatik olarak kapanır. 1, 2, 4, 6 veya 12 saat gibi farklı süre seçenekleri mevcuttur.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.