Tommybaby Caprice Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Tommybaby Caprice bebek arabasının özellikleri, yorumları, kullanımı ve güvenliği gibi merak edilen noktalarını sizler için araştırdık.
Tommybaby Caprice Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Fiyat, tasarım ve konfor açısından sizi tatmin edebilecek bir baston puset arıyorsanız bu içerik tam da size göre. Tommybaby Caprice, tam yatabilen sırt bölgesi ve yumuşak pedleri sayesinde bebeğinizin rahatlığını ön planda tutar. Biz de bu içerikte Tommybaby Caprice baston bebek arabasının yorumlarını, özelliklerini, kullanımını sizler için detaylı olarak inceledik.

Tommybaby Caprice Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi25 kg
Yaş Aralığı6 ay-4 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
TommyBaby
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Tommybaby Caprice Baston Bebek Arabası

Yerli üretim olması ile birçok kullanıcının ilk tercihlerinden biri olan Tommybaby Caprice, hafif yapısı sayesinde portatif bir kullanım sunar. Güvenli ve rahat olması ise birçok ebeveynden tam not almasını sağlamıştır.

Tommybaby Caprice Tasarım

Siyah, krem, mavi ve kırmızı renkli modelleri bulunan Tommybaby Caprice baston bebek arabası, el anatomisine uygun şekilde tasarlanan tutma saplarının desteği ile basit bir şekilde hareket ettirilebilir. Şemsiye şeklinde tasarlanmış olması, kapatıldığında az yer kaplamasına da yardımcı olmuştur. Aynı zamanda bir alt sepet haznesi bulunmaktadır. Bu sayede kişisel eşyalarınıza ek olarak bebeğinizin ihtiyaçları için de geniş bir alan sağlar.

Tommybaby Caprice Tasarım

Tommybaby Caprice Güvenlik

Emniyet Kemeri5 Noktalı Emniyet Kemeri
Güvenlik Ön BarVar
Teker GüvenliğiVar

Tommybaby Caprice, gövde ve ayakların sabitlenmesine yardımcı olan 5 noktalı emniyet kemeri ile tasarlanmıştır. Bu sayede bebeğinizin hareketlerini kısıtlamadan güvenliğini korur. Aynı zamanda emniyet kemerinin boy, kilo ve yaşa göre ayarlanabilir olması, kullanımı kişiselleştirmenize olanak tanır ve uzun ömürlü kullanım sağlar. 

Tommybaby Caprice Kullanımı

Tommybaby Caprice, kolayca açılıp kapanabilen bir yapıya sahiptir. Hafifliğiyle ön plana çıkan bu bebek arabası, kapandığında rahatlıkla taşınır, aynı zamanda fazla yer kaplamadan her alana sığar. Buna ek olarak ayarlanabilir sırt bölgesi, çocuğunuz uyurken ya da etrafı seyrederken ona ayak uydurmayı başarır. Bunun yanında 5 noktalı emniyet kemeri kolayca takılarak güvenliği ön planda tutar. Bebeğiniz uyku pozisyonuna geçtiğinde baston puseti tamamen yatırarak tenteyi kapatarak bebeğinizin uyku keyfine devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Tommybaby Caprice Kullanımı

Tommybaby Caprice Tente Özelliği

Tommybaby Caprice her türlü hava koşuluna ayak uydurabilmeniz için işlevsel bir tenteyle üretilmiştir. Bu tente, zararlı güneş ışınlarına karşı bebeğinizi korur. Aynı zamanda tamamen kapatılabiliyor olması, yağmurlu ve karlı günlerde bebeğinizin soğuktan etkilenmesine engel olur. Bununla birlikte sağlam tente iskeleti, dayanıklı yapısı ile darbelerden kolayca etkilenmez.

Tommybaby Caprice Tente Özelliği

Tommybaby Caprice Taşıma Kapasitesi

Tommybaby Caprice, 25 kilogramlık taşıma kapasitesinin desteği ile 6 aydan 48 aya kadar kullanım olanağı tanımaktadır. Bu sayede bebeğinize ve size uzun yıllar eşlik edebilir. Aynı zamanda 6.9 kilogramlık ağırlığı ile kompakt bir kullanım sunmaktan da geri durmaz.

Tommybaby Caprice Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı6 ay-4 Yaş
Taşıma Kapasitesi25 kg
Ağırlık6.9 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
TommyBaby
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Tommybaby Caprice Kullanıcı Yorumları

Tommybaby Caprice Kullanıcı Yorumları

? *** ***:  Kullandığım en iyi bebek arabası kullanışlı sağlam ve güvenilir. Keşke daha önceden alsaydım. Çocuğum güvenle biniyor ve kaliteli daha ne olsun.

? *** ***: Çok hafif ve kullanışlı bebek arabası herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Harika bir ürün. Travelden geçiş yaptık. Göründüğünden çok daha şık. Füme rengini almıştık. İçi de geniş. Oğlum 85cm 11.5 kg. Rahat rahat sığdı, daha 2 sene kullanırız . Çok da sağlam. Düşünmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Bayıldım çok güzel bir bebek arabası. Pahalı almaya gerek yok, gayet fiyatı da kendi de çok güzel ve konforlu.

? *** ***: Çok şık, kullanışlı herkese tavsiye ederim. Hem de kaliteli çok pratik kullanımı var. Düşünenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Teşekkürler gerçekten kaliteli ve sağlam bir ürün hediyesi için de teşekkürler, alın rahatlıkla kullanın.

? *** ***: Ürün gerçekten çok hafif sürüşü güzel tentesin uzunluğu güzel, yatış pozisyonu gayet iyi. Çok memnun kaldım, alacaklara tavsiye ederim.

? *** ***: Çok beğendim gerçekten ilk bebek arabamız travel sistem bebek arabasıydı, her yerde zorluk yaşıyordum hantal ve çok yer kaplıyordu. Bu çok daha pratik, kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü aldım. Herkesin kullanımı ayrı ama maalesef büyük arabamın arkasına sığmadı. Çok yer kaplıyor. Açılıp kapanması pratik değil, ben beğenmedim.

? *** ***: Fiyatına göre uygun ama yine de alınacak bir ürün değil; çok fazla ağır ve baston özelliğini tam sağlamıyor bence.

? *** ***: Katlanırken açılıp kapanmıyor arkadaki makası çok sert, çok zor kapanıyor. Tavsiye etmem.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye etmiyorum. nisan ayında yeğenime hediye almıştım 2 ay ancak oldu. Yolda sürerken araba ikiye katlanıyor çocuk direk ortaya düşüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Maclaren Quest Arc YorumlarıJoie Nitro LX Kullananlar
Peg Perego Selfie İncelemeBabyHope Sa7 Yorumları
Rival Rv111 Sweet ÖzellikleriAldeba 3020 Eko Kullananlar
Prava P01 Smart İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Tommybaby Caprice baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Tommybaby Caprice  hakkında sıkça sorulan sorular...

Tommybaby hangi ülkenin?

Tommybaby, bebek ve çocuk ihtiyaçlarına cevap veren ürünler üretmekte olan Türkiye menşeili bir firmadır. Yerli üretim sağlayan bu marka, birçok kullanıcı tarafından da tercih edilebilmektedir.

Tommybaby Baston puset kaç aylıkken kullanılır?

Tommybaby Caprice baston bebek arabası, 6. aydan itibaren kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. 25 kilogramlık taşıma kapasitesi sağlayan bu ürün, 4 yaşa kadar size eşlik edebilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.