Chicco Liteway 4 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Chicco Liteway 4 baston bebek arabasının özelliklerini, yorumlarını, boyutlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Chicco Liteway 4 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Ağır ve hantal bebek arabalarından sıkıldıysanız size mükemmel bir öneriyle geldik. Chicco Liteway 4, hafif yapısı ve konforlu pedleri ile baston bebek arabaları kategorisinde en sevilen modellerden biri. Biz de bu içerikte Chicco Liteway 4 ile ilgili kullanıcı yorumlarını, ürünün özelliklerini ve tasarımını sizler için inceledik.

 Chicco Liteway 4 Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-22 kg
Yaş Aralığı0-4 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco Liteway 4 Complete Baston Bebek Arabası

Şık ve modern görüntüsü ile her yerde kullanabileceğiniz Chicco Liteway 4, pratik yapısı sayesinde öne çıkan bir modeldir. Sağlam iskeleti ile dikkat çeken bu model, uzun süre bebeğinize ve size eşlik edebilecek.

Chicco Liteway 4 Tasarım

Chicco Liteway 4; pembe, mavi, gri ve siyah renklerde tasarlanmış olup tarzınıza ve zevkinize uygun tercihi yapmanıza olanak tanır. Dayanıklı kumaşı sayesinde kolayca yıpranmayan bu bebek arabası, kolay temizlenebilir olmasıyla da aileler için büyük kolaylık sağlar. Buna ek olarak tutma saplarının el anatomisine uygun tasarımı sayesinde sürüş kolaylığı sunarak ebeveynleri memnun eder.

Chicco Liteway 4 Tasarım

 Chicco Liteway 4 Boyut

Açık Boyut88 x 48 x 103 cm
Kapalı Boyut30 x 30 x 105 cm
Net Ağırlık7.5 kg
RenkPembe, Mavi, Gri, Siyah

Chicco Liteway 4 açıkken 88 cm derinlik, 48 cm genişlik ve 103 cm yükseklik ile kullanım sunmaktadır. Bebeğinizin konforunu ön planda tutan bu model kapatıldığında ise 30 cm derinlik ve genişlik, 105 cm yüksekliği ile kompakt bir form kazanmayı başarmıştır. Yalnızca 7.5 kilogram ağırlığındaki bu bebek arabası, kolay taşınabilir olmasıyla da rakiplerini geride bırakmayı başarır.

Chicco Liteway 4 Kullanımı

Chicco Liteway 4, kolayca açıp kapatabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. Sırt bölgesi, ayarlanabilir 4 farklı pozisyon seçeneği sayesinde bebeğinizin rahat hissedeceği şekilde oturmasına ya da yatmasına olanak tanır. Ayarlanabilir ayak desteği ile öne çıkan bu bebek arabası, uyku saati gelen bebeklerin rahatlığını ön planda tutarak ayaklarını yüksekte konumlandırır. Tentesi ise kolayca açılıp kapatılabilen yapısı sayesinde her türlü hava koşuluna uygun seyahat imkanı sağlar.

Chicco Liteway 4 Kullanımı

Chicco Liteway 4 Tente

Chicco Liteway 4, çok yönlü tente mekanizmasına sahiptir. UV50+ koruması ile öne çıkan bu tente, aynı zamanda yağmurlu ve karlı havalarda su geçirmeyen yapısı sayesinde bebeğin konforunu ön planda tutar. Her mevsim ve hava koşulunda kullanabileceğiniz bu arabanın tentesinde bulunan açıklık, hava sirkülasyonu sağlayarak bebeğinizin temiz hava ile temasını kesmez.

Chicco Liteway 4 Tente

Chicco Liteway 4 Taşıma Kapasitesi

Chicco Liteway 4, 22 kilogram taşıma kapasitesi sayesinde ortalama 4 yaşına kadar kullanılabilen bir yapıya sahiptir. Doğumdan itibaren kullanıma uygun olan 7.5 kilogram ağırlığındaki bu model, kompakt yapısı sayesinde ebeveynlere de kolay bir sürüş deneyimi sağlamayı başarır.

Chicco Liteway 4 Taşıma Kapasitesi

Chicco Liteway 4 Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-4 Yaş
Taşıma Kapasitesi22 kg
Ağırlık7.5 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco Liteway 4 Yorumları

Chicco Liteway 4 Yorumları

? *** ***: Rahat, sürmesi ve katlanması kolay. Bir süre sonra, kilitlendikleri için ön tekerlekleri ve gıcırdadıkları için arka tekerlekleri yağlamanız gerekir. Sağlam. 22 kg'a kadar rahatlıkla kullanılabilir. Ben tavsiye ediyorum.

? *** ***: Harika bebek arabası, şık ve çok rahat. Oldukça hafif, güvenle katlayabilir ve merdivenlerden yukarı çıkarabilirsiniz. Katlandığında fazla yer kaplamıyor olması avantaj.

? *** ***: Dayanıklı malzemelerden yapılmış, yağmurluk ve soğuk havalar için sıcak tutan çanta bulunmaktadır. Sırtlık sağlam, çocuk yürüyüş sırasında uyuyabiliyorsa, yatma pozisyonuna kadar dört pozisyonda kolayca istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

? *** ***: Basit tasarım, kolay kullanım ve yerden tasarruf sağlayan katlaması etkileyici. Sırtlık, çocuğun uyuması için yeterince düz katlanabiliyor. Gayet iyi, tavsiye ederim. 

? *** ***: Harika puset. Güzel kaliteli malzemeler kullanılmış, çok hafif! Travel sistemden sonra satın aldık. Ondan sonra çok hafif geldi. Katlandığında yer kaplamıyor ve kolayca kalkıp inebiliyor.

? *** ***: Kullanımı pratik ve katlaması çok kolay. Olması gerekeni yapıyor. Fiyatına göre kesinlikle iyi bir bebek arabası.

? *** ***: Bebek arabası harika! Tüm beklentilerimizi karşıladı! Hoş ve doğal kumaşa sahip. Bebeğin aşırı sıcakta bile oturması boğucu değildi. Sırtın yatay konumu, çocuğun uyumasını sağlamak için yeterli, tavsiye edebilirim.

? *** ***: Oturma pozisyonu garip ve rahatsız görünüyor. Bebeğim rahat etmedi, tavsiye edemeyeceğim.

? *** ***: Ön tekerlekler her zaman sıkışıyor, bu nedenle kimsenin üzerinden geçmek veya herhangi bir şeye çarpmak istemiyorsanız sürüş zorlaşıyor. Beğenmedim.

? *** ***: Ön tekerler sürüşte kitleniyor ve donuyor. Hiç kullanışlı değil, sürmesi çok zor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıMaclaren Quest Arc Özellikleri
Joie Nitro LX YorumlarıTommybaby Caprice Kullananlar
Peg Perego Selfie İncelemeBabyHope Sa7 Yorumları
Rival Rv111 Sweet ÖzellikleriAldeba 3020 Eko Kullananlar
Prava P01 Smart İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Chicco Litaway 4 baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Chicco Litaway 4 hakkında sıkça sorulan sorular...

Chicco Lite way kaç kilo taşır?

Chicco Liteway 4, 22 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Bu sayede doğumdan itibaren olacak şekilde 4 yaşa kadar kullanıma izin veren bir tasarımla üretilmiştir.

Chicco Liteway kaç kg?

Chicco Liteway, 7.5 kilogramlık ağırlığı ile kompakt yapılı bir bebek arabasıdır. Kapanabiliyor olması sayesinde ergonomik bir form kazanan bu bebek arabası, hafif olması sayesinde ailelerin beğenisini toplamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.