Joie Nitro LX Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Joie Nitro LX kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, boyutlarını ve kullanımını sizler için inceledik.
Joie Nitro LX Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Hafifliği ve pastel renkleri ile birçok kullanıcı tarafından sevilerek kullanılan Joie Nitro Lx, aynı zamanda güvenli olmasıyla da ebeveynleri memnun eder. Biz de bu içerikte Joie Nitro Lx baston bebek arabasının yorumlarını, özelliklerini, boyutlarını sizler için detaylı olarak araştırdık.

Joie Nitro LX Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-22.5 kg
Yaş Aralığı0-3 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Joie
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Joie Nitro LX Baston Bebek Arabası

Minik kullanıcıların konforu ön planda tutularak özenle tasarlanan Joie Nitro Lx, kolayca katlanabiliyor olması sayesinde anne babalar için büyük kolaylık sağlar. Her türlü hava koşuluna uyum sağlayan bu baston bebek arabası, ayarlanabilir sırt bölgesiyle bebeğinizin rahatını destekler.

Joie Nitro LX Tasarım

Birbirinden farklı renkleri bulunan Joie Nitro LX, sağlam ve dayanıklı kumaşı sayesinde bebeğinizin her hareketine karşı hazırlıklıdır. Köpüklü tutma sapı, ergonomik formda tasarlanarak ebeveynler için sürüş kolaylığı sağlar. Şemsiye şeklindeki gövdesi, bebeğinizin fazla güneşten korunmasına yardımcı olur.

Joie Nitro LX Tasarım

Joie Nitro LX Boyut

Açık Boyut Y: 108.5 cm x G: 48.8 cm x D: 85 cm
Kapalı BoyutY: 107.5 cm x G: 41 cm x D: 31 cm
Net Ağırlık7.7 kg
RenkGri, Siyah, Yeşil, Pembe, Kırmızı

Joie Nitro LX, 108.5 cm yükseklik, 48.8 cm genişlik ve 85 cm derinlik ölçüleri ile kompakt bir baston bebek arabasıdır. Kapandığında ise 107.5 cm yükseklik, 41 cm genişlik ve 31 cm derinliği ile kolayca taşıyabileceğiniz bir form kazanmaktadır. 7.7 kilogram ağırlığındaki bu bebek arabası farklı renk seçenekleri ile sunulmaktadır.

Joie Nitro LX Kullanımı

Joie Nitro Lx, hızlı bir şekilde açılıp kapanabilen yapısı sayesinde ailelerin en çok tercih ettiği baston pusetler arasında yerini almıştır. Buna ek olarak katladığınızda daha rahat taşıyabilmeniz amacıyla taşıma kulpu desteği sağlar. Otomatik bir şekilde kilitleyebileceğiniz bu bebek arabası, az yer kaplayarak kompakt bir yapı kazanmıştır. Aynı zamanda sırt ayarını bebeğinizin konforuna göre ayarlayabilmenize olanak tanır. Bu sayede hem sizin konforunuz hem de bebeğinizin rahatlığı ön planda tutulur. 

Joie Nitro LX, EN1888-2012 sertifikalı kumaşı sayesinde ılık su ve sabunla kolayca temizlenebilen bir yapıya sahiptir. Ergonomik bir şekilde tasarlanan kol çubuğu sayesinde bebeğiniz etrafı izlerken güvende kalır. Alt bölümde bulunan sepetini kullanarak bebeğinizin eşyalarını konumlandırabilir, ağırlık taşımaktan kurtulabilirsiniz.

Joie Nitro LX Kullanımı

Joie Nitro LX Güvenlik

Joie Nitro Lx, ShoeSaver freni ile üretilerek ile ayakkabı sürtünmesinin önüne geçer. SoftTouch 5 noktalı emniyet kemeri sayesinde bebeğinizin araba içinde güvenli bir şekilde seyahat etmesi mümkün olur. Aynı zamanda ön tekerler, ihtiyaç durumunda kilitlenerek arabanın hareket etmesi engellenir. Bununla birlikte sürüş sırasında darbe ve sarsıntıların önüne geçen süspansiyonlu tekerlek teknolojisi hem sizi hem de bebeğinizi düşünür. 360 derece dönebilen tekerleri, takılma ve sarsılmayı da büyük oranda durdurur.

Joie Nitro LX Tente Özelliği

Joie Nitro LX, UPF 50+ güneşlikli tentesi, parlak ve sıcak günlerde çocuğunuzun güneşin zararlı ışınlarından korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda tente, su geçirmez yapıdaki kumaşı sayesinde yağmur suyunu ve kar tanelerini bebeğinizden uzak tutar. Buna ek olarak bebeğinizi rahatça görebilmeniz için penceresi mevcuttur.

Joie Nitro LX Tente Özelliği

Joie Nitro LX Taşıma Kapasitesi

Joie Nitro LX, 22.5 kilogramlık taşıma kapasitesi sunan, doğumdan başlayarak 36 aya kadar kullanabileceğiniz bir baston bebek arabasıdır. Güçlü yapıya sahip iskeleti sayesinde ağırlıktan etkilenmeden sürüş konforunu her zaman maksimumda tutar.

Joie Nitro LX Taşıma Kapasitesi

Joie Nitro LX Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-3 Yaş
Taşıma Kapasitesi22.5kg
Ağırlık7.7 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Joie
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Joie Nitro LX Kullananlar

Joie Nitro LX Kullananlar

? *** ***: Alırken baya araştırdım daha uygun bir marka ile arasında kaldım ama iyi ki bunu almışım gayet rahat kullanım sağlıyor. Kaliteli ayrıca kurulumu kolay, hızlı gönderim sağlandı teşekkürler.

? *** ***: Ürün kesinlikle harika, hiç tereddüt etmeden alınır. 500 TL fazla verin ama aldığınız ürünü uzun süre sorunsuz kullanın derim. Bebek arabasına kıyasla en büyük avantajı pratik ve yer kaplamaması. Velhasıl, şiddetle tavsiye ederim.

? *** ***: Yeğenim için aldım Joie kalitesi tartışılmaz. Malzemesi kaliteli uyduruk baston arabalardan değil. Renk resimdeki gibi çok tatlı.

? *** ***: Çok ama çok memnunum arkadaşımın tavsiyesiyle aldım ve yine yanıltmadı, o kadar pratik ve kullanışlı ki tek başıma hiç zorlanmıyorum. Bebeğim de çok sevdi.

? *** ***: Piyasadaki ucuz bebek arabalarının bir tık üstünde fiyatı ama talebi fazlasıyla karşılıyor, sonuçta iyi mal iyi fiyat. Katlaması ve açması çok pratik gönül rahatlığıyla alınabilir.

? *** ***: Ürün kesinlikle çok kaliteli fakat küçük kabin boy bir araba istiyorsanız büyük bir araba daha küçükleri var. Ben araba küçüldükçe konforun azaldığını düşündüğüm için tercih ettim bebek traveldeki kadar rahat o arabamıza koyanla küçük bir ürün ve benim işimi gördü.

? *** ***: Ürün fiyat performans ürünü kapalı hali tek taraftan kilit olduğu için diğer taraf aşırı esniyor, bahsi geçen kısım güven vermiyor. Oturma kısmı biraz küçük, yatırılabiliyor.

? *** ***: F/P anlamında üstüne yok, al, çocuğu koy, devam et.

? *** ***: 1 hafta olmadan tekerler aşırı ses yapmaya başladı. 

? *** ***: Çok fazla ses çıkarıyor yolda, bebeğim uyuyamıyor bile. Memnun kalmadım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Maclaren Quest Arc YorumlarıTommybaby Caprice Kullananlar
Peg Perego Selfie İncelemeBabyHope Sa7 Yorumları
Rival Rv111 Sweet ÖzellikleriAldeba 3020 Eko Kullananlar
Prava P01 Smart İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Joie Nitro LX baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Joie Nitro LX hakkında sıkça sorulan sorular...

Joie marka kime ait?

Joie, anne bebek gereçleri üreten bir İngiliz markasıdır. Bebek ve çocukların bakımı sırasında ihtiyaç duyulabilecek birçok aracın üretimini ve satışını yapmaktadır.

Joie bebek arabası kaç kilo taşır?

Doğumdan itibaren kullanılabilecek şekilde tasarlanan Joie Nitro LX, 22.5 kilogramlık taşıma kapasitesi ile üretilmiştir. 3 yaşına kadar kullanabileceğiniz işlevsel bir baston pusettir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.