Maclaren Quest Arc Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Maclaren Quest Arc baston bebek arabasının kullanıcı yorumlarını, ölçülerini, özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Maclaren Quest Arc Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Hafif ve sağlam bir bebek arabası arayışındaysanız bu içerikte bir mola vermenizi tavsiye ederiz. Hem modern hem de şık tasarımıyla ön plana çıkan Maclaren Quest Arc, güçlü iskelet yapısıyla da kullanıcılarından tam not almayı başarır. Biz de bu içerikte Maclaren Quest Arc kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, boyutlarını ve kullanımını sizler için inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Maclaren Quest Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-25 kg
Yaş Aralığı0-4 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Maclaren
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Maclaren Quest Arc Baston Bebek Arabası

Kısa sürede katlanabilen yapısıyla öne çıkan Maclaren Quest ARC, sağlam kumaşı, nefes alabilen yapısı sayesinde bebeğinizin rahatını ön planda tutar. Kolay kullanımı sağlayan bu model, aynı zamanda hafif olmasıyla da birçok ebeveyn tarafından tercih ediliyor.

Maclaren Quest Arc Tasarım

Güçlü iskeleti ve gri çizgileri sayesinde modernliği yakalamış olan Maclaren Quest ARC, kompakt yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Kapalı formda omuz askısı desteğiyle kolay kullanım sağlamayı başarır. Kumaşı ise kolayca çıkarılabilen ve yıkanabilen yapısı sayesinde hijyenik bir form kazanmıştır. Aynı zamanda katlama menteşeleri, kauçuk materyalden üretilerek güvenli bir kullanım sunmayı başarır. Yumuşak köpük yapıdaki tutma kollarına ek olarak tekerleklerdeki amortisör sistemi sayesinde sarsıntılarla ustaca başa çıkar. Bu sayede sürüş konforunu yüksekte tutmayı başarır. Tutma alanının isteğinize göre uzatılabiliyor olması, anneler ve babalar için sürüş konforu sağlar.

Maclaren Quest Arc Tasarım

Maclaren Quest Arc Boyut

Açık Boyut Y: 106 cm x G: 46 cm x D: 68.5 cm
Kapalı BoyutY: 104.9 cm x G: 23.9 cm x D: 27.9cm
Net Ağırlık6.1 kg
RenkGri, Siyah

Maclaren Quest Arc açık olarak kullanıldığında 106 cm yükseklik, 46 cm genişlik ve 68.5 cm derinlik ölçüleri sunar. Kompakt yapısıyla öne çıkan bu model, kapatıldığında ise 104 cm yüksekliğe, 23.9 cm genişliğe ve 27.9 cm derinliğe sahiptir. Yalnızca 6.1 kilogram ağırlığı sayesinde ebeveynlerin kolayca taşıyabileceği bir form kazanmıştır. 

Maclaren Quest Arc Kullanımı

Maclaren Quest ARC, 4 kademeli olarak ayarlayabileceğiniz oturma ünitesine sahiptir. Tam yatış pozisyonuna geçtiğinde baş ve ayak uçlarında yer alan kumaşı açarak bebeğinizin konfor alanını genişletebilirsiniz. Tek bir hamle ile birkaç saniyede kapatılabiliyor olması, büyük kolaylık sağlar. Aynı zamanda katladıktan sonra sırtta taşıma askısı sayesinde rahatsızlık hissetmeden güvenle taşıyabilirsiniz. Geniş bir alt sepete sahip olan Maclaren Quest Arc, bebeğinizin ve sizin eşyalarınız için gerekli olan alanı rahatlıkla sağlar.

Maclaren Quest Arc Kullanımı

Maclaren Quest Arc Güvenlik

5 nokta emniyet kemer sistemi ile geliştirilerek bebeğinizin hareketlerini engellemeden onu korumayı başarır. 4 tekerinde de yer alan süspansiyon sistemi sayesinde tekerler tek hamle ile kilitlenebilir. Bu sayede bekleme durumundayken arabayı tutmanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda dünya genelinde geçerli olan güvenlik standartlarını bir arada sağlayan bu bebek arabası, tekerlerinde bulunan amortisör sistemi ile sarsıntıların önüne geçmeyi başarır.

Maclaren Quest Arc Tente Özelliği

UV50 korumalı tenteye sahiptir. Bu sayede güneşli havalarda bebeğinizin kötü yönde etkilenmesi engellenmiştir. Su geçirmez kumaşa sahip bu tente, yağmurlu ve karlı havalarda bebeğinizi korur. Tentede yer alan pencereden çocuğunuzu takip etmeniz mümkün hale getirilmiştir. Buna ek olarak havalandırma bölgeleri ise taze hava girişi sağlayarak bebeğinizin nefes almasını kolaylaştırır.

Maclaren Quest Arc Tente Özelliği

Maclaren Quest Arc Taşıma Kapasitesi

Maclaren Quest Arc, 25 kilogramlık taşıma kapasitesi ile çocuklarınıza ortalama 4 yaşa kadar eşlik edebilmektedir. Alüminyum materyali ile güçlendirilen iskelet yapısı ve 360 derece dönen ve kitlenebilen tekerleri sayesinde sürüş konforunu her zaman üst seviyelerde tutar.

Maclaren Quest Arc Taşıma Kapasitesi

Maclaren Quest Arc Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-4 Yaş
Taşıma Kapasitesi25 kg
Ağırlık6.1 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Maclaren
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Maclaren Quest Arc Yorum

Maclaren Quest Arc Yorum

? *** ***: Bir baston arabaya göre sürüşü çok rahat, manevra kabiliyeti çok yüksek.4 tekerde süspasiyon olması hem sizi hem bebeğinizi rahatsız edici darbelerden koruyor. Tekstil, plastik ve alüminyum kalitesi olabilecek en üst seviyede, zaten bu paraya da öyle olmasını bekliyorduk. Oldukça sağlam görünüyor, uzun süre kullanılabilir ve birden fazla çocuk rahatça büyütülebilir.

? *** ***: Yağmurluğu çıkıyor zaten içinden , arabaya tam oturuyor ve havalandırma ızgaraları var, oda çok kullanışlı. Tek başına çocuk kucağınızdayken açıp kapatabilir ve taşıyabilirsiniz. Gayet güzel, memnun kaldık.

? *** ***: Baston bebek arabası almadan önce çok araştırdım ve en son Maclaren'in bu modelinde karar kıldım. Sürüşü çok keyifli kayıyor hissi veriyor. Tutma yerlerinin ayarlanabilir olması ve size bakan yüzde küçük cep olması çok kullanışlı bir özellik, cep telefonu vs koyabilirsiniz. Kesinlikle çok iyi araba, memnunum.

? *** ***: Kumaşı çok kaliteli. Açma kapaması da bir hayli kolay geldi bana, kapandıktan sonra da tutabileceğiniz yer olması taşıma isini kolaylaştırıyor. Kısacası uzun ömürlü ve kaliteli olsun diyorsanız paranızı çok rahat buna verebilirsiniz.

? *** ***:  Traveldan sonra öyle hafif geldi ki. Çok şık bebeğim 5.5 aylık bindirmemle çığlık atmaya başladı sanırım o da çok sevdi? Manevra kabiliyeti tekerlekleri küçük olmasına rağmen çok iyi. Ben kaliteyim diyor bayıldım.

? *** ***: Dünyanın en rahat ve kullanışlı arabası olabilir. Bunu aldığımdan beri diğer büyük bebek arabamıza asla benim de elim gitmedi bebeğim de sanırım rahat ne zaman gezsek uyuyakalıyor. Yağmurda da kullanmak durumunda kaldım su geçirmiyor.

? *** ***: Bütçe dahilindeyse başka araştırma yapmadan bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim.

? *** ***: Çok pratik az yer kaplıyor ve çok şık. Tavsiye ederim

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucu karar verdik gerçekten her detay düşünülmüş, her gün yeni bir özelliğini keşfediyoruz.

? *** ***: Gerek süspansiyonu gerekse rahat katlanıp taşıma yönünde çok iyi. Sağlamlığı güven hissi veriyor. Sürüşü gayet güzel.

? *** ***: Tutma kolu çok yüksek hiç rahat değil kesinlikle bu paranın ürünü değil.

? *** ***:  Bununla çocuk kucağınızdayken arabayı kapatamıyorsunuz. Dışardayken taksiye bineceksiniz çok zor. Şimdiki aklım olsa tek elimde bebeğim varken kapatabileceğim bir model alırdım.

? *** ***: Emniyet kemeri yastıkları yok, aksesuar olarak geçiyormuş. Evdeki arabanınkini takıp kullanacağız ama bunun paketten çıkması lazımdı, bir aksesuar değil standart bir özelliktir bu.

? *** ***: Kapalıyken ayakta durmuyor, ters koyarsanız duruyor ama bu seferde tutma kulpu zemine temas ediyor ki bunu kimse tercih etmez.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Joie Nitro LX YorumlarıTommybaby Caprice Kullananlar
Peg Perego Selfie İncelemeBabyHope Sa7 Yorumları
Rival Rv111 Sweet ÖzellikleriAldeba 3020 Eko Kullananlar
Prava P01 Smart İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Maclaren Quest Arc baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Maclaren Quest Arc hakkında sıkça sorulan sorular...

Maclaren Quest Arc baston bebek arabası kaç kilo taşır?

Maclaren Quest Arc, 25 kilogramlık taşıma kapasitesine sahiptir. Bu baston bebek arabası doğumdan sonra ortalama 4 yaşa kadar kullanıma izin verir.

Maclaren Quest Arc ağırlığı kaç?

Maclaren Quest Arc, 6.1 kilogramlık ağırlığı sayesinde rakiplerinden ayrılır. Hafif yapıdaki bu model, kolay taşınabilir olmasıyla da ebeveynleri memnun eder.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.