Peg Perego Selfie Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Peg Perego Selfie baston pusetin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, boyutlarını sizler için detaylı olarak araştırdık.
Peg Perego Selfie Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Hem kaliteli hem de şık tasarıma sahip bir baston bebek arabası nasıl olur diye düşünmenize hiç gerek yok. Peg Perego Selfie tam da böyle bir model. Bu içerikte Peg Perego Selfie baston pusetin yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için inceledik. Hazırsanız başlıyoruz.

Peg Perego Selfie Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-17 kg
Yaş Aralığı0-2.5 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Peg Perego
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Peg Perego Selfie Baston Bebek Arabası

Güvenlik ve işlevsellik açısından ebeveynleri memnun etmeyi başaran Peg Perego Selfie, ekstra hafif yapısı sayesinde ön plana çıkmayı başarır. Kolay sürüş sağlayan tekerlere sahip bu model, farklı tasarımlarıyla da göz alır.

Peg Perego Selfie Tasarım

İtalya'da üretilen Peg Perego Selfie baston bebek arabası, eğlenceli yaprak tasarımı sayesinde bebeğinizin dikkatini çekerken sizin de gözünüze hitap etmeyi başarır. Sırt ve ayak bölgelerinde yer alan yumuşak süngerleri, bebeğinizin konforunu ön planda tutar. Buna ek olarak alt bölmede bulunan fileli sepeti ile kişisel eşyalarınız için kaygılanmanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda tekerlerinin sağlam formu, darbelere karşı dayanıklı olmasında önemli bir rol oynar.

Peg Perego Selfie Tasarım

Peg Perego Selfie Boyut

Açık Boyut Y: 106.5 cm x G: 51 cm x D: 89 cm
Kapalı BoyutY: 62 cm x G: 51 cm x D: 41 cm
Net Ağırlık6.4 kg
RenkKarma

Peg Perego Selfie açık olduğunda 106.5 cm yükseklik, 51 cm genişlik ve 89 cm derinlik ölçülerine sahiptir. Buna ek olarak kapatıldığında ise 62 cm yüksekliği, 51 cm genişliği ve 41 cm derinliği sayesinde kolayca taşınabilen portatif bir form kazanmaktadır. 6.4 kilogram ağırlığındaki bu bebek arabası, hafif yapısı ile kullanıcı için kolaylık sağlar.

Peg Perego Selfie Kullanımı

Peg Perego Selfie, hafif yapısı sayesinde her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz yapıya sahiptir. Pratik bir şekilde açarak kullanabileceğiniz bu bebek arabası, 170 derece yatış ayarı özelliği sayesinde bebeğinizin rahat edebileceği pozisyonu hazırlamanıza olanak tanır. 5 noktalı emniyet kemeri ile tasarlanan bu model, gövde ve bacakları sabitleyerek bebeğinizi korurken hareket özgürlüğünü de kısıtlamaz.

Ön bar desteği, bebeğinizin teması düşünülerek yumuşak materyalden hazırlanmıştır. Bununla birlikte araca binerken ya da merdivenden çıkarken kolaylık sağlaması amacıyla tek elle katlanabilecek şekilde tasarlanarak kullanıcı dostu bir yapı kazanmıştır. Katlandığında herhangi bir destek olmadan ayakta durabilmesi, ev ortamında fazla yer kaplamamasına yardımcı olmuştur. 

Peg Perego Selfie Kullanımı

Peg Perego Selfie Teknik Özellikleri

  • Doğumdan başlayarak kullanım
  • 17 kg taşıma kapasitesi
  • Tek elle katlama
  • Ayarlanabilir sırt bölgesi
  • 5 noktalı emniyet kemeri teknolojisi
  • Deri tutma sapı
  • 360 derece dönen tekerler
  • File sepet
  • Teker fren sistemi

Peg Perego Selfie Tente Özelliği

Peg Perego Selfie, UPH 50+ özellikli tentesi sayesinde bebeğinizin güneşin zararlı etkilerinden korunmasına yardımcı olur. Bununla birlikte tentesi kapatıldığında yağmur ve kara karşı koruma sağlar. Bu sayede her mevsimde güvenle kullanabileceğiniz bir yapı kazanmıştır.

Peg Perego Selfie Tente Özelliği

Peg Perego Selfie Taşıma Kapasitesi

Peg Perego Selfie baston bebek arabası, 17 kilogramlık taşıma kapasitesine sahiptir. Ortalama 2.5 yaşa kadar kullanılabilen bu bebek arabası, geniş iç hacminin desteği ile bebeklerin rahatlığını destekler.

Peg Perego Selfie Taşıma Kapasitesi

Peg Perego Selfie Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-2.5 Yaş
Taşıma Kapasitesi17 kg
Ağırlık7.7 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Peg Perego
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Peg Perego Selfie Kullananların Yorumları

Peg Perego Selfie Kullananların Yorumları

? *** ***: Bayıldık kaliteli ve çok hafif. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Harika.

? *** ***: Çok kullanışlı, katlayıp kaldırması da açıp kullanması da çok pratik bir araba. Tentesi kırık beyaz çok güzel, gold detaylarına bayıldım. Kullanımı kolay, tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün kaliteli kesinlikle. Kullanımı kolay. Beklediğimden büyük geldi boyu ve genişliği. Sadece sırt pozisyonunu ayarlarken zorlanıyorum yatay hale getirmek çok basit.

? *** ***: Katlaması açması oldukça kolay. Diğer kabinler kadar içi hacmi küçük değil, dolayısı ile uzun süre kullanabilir. Sürüşü inanılmaz rahat. Sıkıntısız ürün, gayet iyi.

? *** ***: Dengeli ve güzel bir araba. Kolayca kullanılabiliyor. Açıp kapatması basit. Tavsiye ederim.

? *** ***: Dayanıklı, büyük ve sağlam bir bebek arabası. Dengeli bir sürüşü var. Oldukça rahat. Biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum, ben memnunum.

? *** ***: Bu bebek arabası, büyüyen yürümeye başlayan çocuğum için kesinlikle muhteşem ve mükemmel. Çok hafif ve sürüşü akıcı, tavsiye edilir.

? *** ***: Açması ve kapatması gerçekten çok kolay, talimata gerek yok, temizlemesi kolay. Zarif bir bebek arabası, severek kullanıyoruz.

? *** ***: Minderi çok ince geldi, fazla rahat olduğunu düşünmüyorum. Daha iyi olmasını beklerdim, beklentimi karşılamadı.

? *** ***: İlerlerken fazlasıyla ses çıkarıyor. Tekerlerde bir sorun mu var anlamadım ama bence normal değil, tavsiye etmem.

? *** ***: Bizim arabamıza sığmadı, katlandığında da yer kaplıyor. Bunu bilerek almalısınız.

? *** ***: Kapatması ayrı, açması ayrı zor. Bu kadar uğraştırıcı olması beni şaşırttı. Ben beğenmedim, tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Maclaren Quest Arc YorumlarıJoie Nitro LX Kullananlar
Tommybaby Caprice İncelemeBabyHope Sa7 Yorumları
Rival Rv111 Sweet ÖzellikleriAldeba 3020 Eko Kullananlar
Prava P01 Smart İncelemeChicco London İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Peg Perego Selfie baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Peg Perego Selfie hakkında sıkça sorulan sorular...

Peg Perego hangi ülkenin malı?

İtalyan menşeili Peg Perego markası, şık ve kompakt yapıya sahip bebek ve çocuk ürünleri tasarlamaktadır. Ürünler İtalya'da üretilerek dünya pazarına sunulur.

Peg Perego Selfie kaç kilo?

Peg Perego Selfie, 6.4 kilogramlık ağırlığı sayesinde elde taşımaya ve bagaja sığmaya uygun bir üründür. Kapatıldığında yer kaplamayan bu model, portatif yapısı sayesinde birçok kullanıcısından tam not almıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.