Netflix The Rain Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in ilk Danimarka yapımı olarak da öne çıkan The Rain dizisi ilk ve ikinci sezonuyla gönüllere taht kurmayı başardı. İşte kendinizi bir distopyanın ortasında bulacağınız The Rain dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey!
Netflix The Rain Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ölümcül Yağmurla Dünyanın Sonuna Doğru! Netflix’in İlk Danimarka Yapımı: The Rain

The Rain, mayıs ayında 8 bölümlük ilk sezonuyla en iyi Netflix dizileri arasına girerek izleyenlerinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Danimarka’da çekilen bu dizi aynı zamanda Netflix’in ilk Danimarka yapımı olarak da bilinmektedir. Bu inceleme dizi içeriğinde ise 2. Sezonunun da büyük yankı uyandıran yabancı dizi The Rain hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için bir araya getiriyoruz. 


1. Dünyanın sonu temasını izleyen  The Rain dizisinin arkasında Mikkel Boe Følsgaard, Alba August, Lucas Lynggaard ve Lars Simonsen gibi başarılı isimler yer alıyor.

the-rain.jpg


2. The Rain dizisinde bir salgın ortaya çıkıyor ve bu salgın yağmurla yayılıyor. Küçücük bir yağmur damlasına temas eden insanlar çok kısa bir süre içerisinde ölüyor. Yağmurun etkisiyle ölen binlerce insan dışında hayatta kalan başrollerimizle hikayeye devam ediyoruz.

ilk-danimarka-yapimi-the-rain.jpg


3. Kıyamet olarak adlandırılan bu salgının üzerinden geçen altı yıl sonunda iki Danimarkalı kardeş güvenli bir alan bulmak için yola çıkıyorlar. Ellerindeki tek kurtuluş ise babalarından kalan defterdir.

kiyamet.jpg


4. Hayatta kalma serüvenlerine, kendileri gibi hayatta kalan diğerlerine katılıp İskandinavya’nın geri kalanında yaşam belirtisi aramak için canlarını birçok kez tehlikeye atıyorlar. 

iskandinavya.jpg


5. Her hikayede karşımıza çıkan aşk, kıskançlık ve kötü niyet duyguları bu korkunç dünyada da bir şekilde can buluyor. Kıyametin ortasında bir takım yoğun duyguların sonuçları dizinin karakterlerine yanlış tercihler olarak geri dönüyor. 

-the-rain-netflix.jpg


6. The Rain dizisinde yaratılan distopya, The Walking Dead veya  The 100 gibi dizilerdeki atmosfer ile fazlaca benzerlik gösteriyor. Tıpkı çok beğenilen bu diziler gibi The Rain de, soluk havasıyla ve çekilen yerlerin renkleriyle yaratılan genel havada hikaye muhteşem bir uyum içerisinde ilerliyor. 

the-rain-dizisinde-yaratilan-distopya.jpg


7. The Rain dizisinin 2. Sezonunun beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı ilk sezonun finalinden ötürü çok konuşulsa da, dizi 2. Sezonuyla izleyenleri şaşırtmayı başarıyor. Karakterler amaçlarına ulaşmaya çalışırken devam eden yolculuklarında karşılarına çıkan yeni isimler ile hikaye daha da heyecanlı bir hal alıyor.

the-rain-dizisinin-2.-sezonu.jpg

Önerilen İçerik; Netflix’in Zaman Yolculuğuna Çıkartan Dizisi; Dark Hakkında 7 Detay

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.