Rüyada Zeytin Yağı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zeytin yağı görmek ne manaya gelir? Rüyada zeytin yağı gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre zeytinyağı hangi anlamlara gelmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zeytin Yağı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zeytinyağı Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada zeytinyağı görmek, helal rızık, nur ve şifa manalarına gelir. Rüyada zeytinyağı gören kimse için kazandığı para helaldir. Ailesine yedirdiği bu helal rızık ile hanesi nurlanmaktadır. Allah dürüst iş yapan kimselerin, alın terinin karşılığını alan ve hileye bulaşmayan kimselerin rızığını arttıracaktır. Rüyasında zeytinyağı yiyen ve bundan keyif alan kimseler için bu yorum geçerlidir. Ayrıca hasta olan kimselerin rüyada yediği zeytinyağının manası hastalıktan kurtulması ve şifa bulmasıdır.

Kimi rüya tabircisine göre rüyada zeytinyağı görmek ve onu içmek hastalık sebebidir. Bu hastalık ufak bir hastalıktır ve kişiye çok zarar vermeyecektir fakat bu rüya ile durum kişiye bildirilir şeklinde yorumlanır. Bu kimse zaten bir dertten muzdaripse, ağrı ya da acı çektiği bölgeyi rüyasında zeytinyağı ile ovuyorsa o zaman bu rüya sağlık bulacağına yorumlanır.

Rüya tabirlerinde zeytinyağı hakkında kısaca şu ifadelere yer verilmektedir:


Rüyada Zeytinyağı Görmek

Helal kazanç, rızık ve nur manalarına gelir.


Rüyada Zeytinyağı İçmek

Kimi yorumcuya göre şifa kimine göreyse hafif bir hastalık manasına gelir. Tadı güzel olan yağ şifadır. Tadı bozuk olan zeytinyağı ise hastalık, sözünde durmama ve işi yarım bırakma gibi manalara gelmektedir.


Rüyada Zeytinyağı ile Ovmak

Ağrıyan bir bölgenin zeytinyağı ile ovulduğunu görmek onun iyileşeceğinin göstergesidir.


Rüyada Berrak Sarı Zeytinyağı Görmek

Rengi ve kokusu güzel olan bu yağ etrafınızdaki kimselerin hakkınızda olumlu düşüncelere sahip olduğunu ve size karşı iyi olduklarına işarettir.


Rüyada Bulanık Zeytinyağı Görmek

Bulanık, rengi ve kokusu kötü yağ kıskançlık demektir. Çevrenizde arkanızdan dedikodu yapan ve sizi kıskanan inların olduğuna yorumlanır.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum