Rüyada Yağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yağ görmek ne manaya gelir? Görülen yağ bitkisel veya hayvansal yağ olursa nasıl yorumlanır? Tüm merak edilenleriyle rüyada yağ görmek tabirini derledik.
Rüyada Yağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yağ Görmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen yağ, türüne ve görüldüğü şekle göre farklı anlamlara yorulur. Genel olarak insan damağının sevdiği bir tat olduğu için hayırlı şeyler diye delalet eder.


Rüyada Yağ Görmek

Görülen yağ genel manada insanı mutlu edecek haberlere ve diğer gelişmelere işaret eder.

ruyada-yag-gormek.jpg

Rüyada yağ görmek, rüya sahibinin rahat bir hayat süreceği demektir. Kişinin hayattaki tüm nimetlerden faydalanacağı, heyecanın doruklarına çıkacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yemeğin Yağlı Olduğunu Görmek

Gün içinde yediğiniz ve rahatsız olduğunuz bir yemek etkisinde değilseniz, cimrilik manasına gelir. Kişinin kendisinden başka kimseyi düşünmeyeceğine delalet eder.


Rüyada Kuyruk Yağı Görmek

Kuyruk yağı nimet ve bereket manasına gelir. Başka alimlere göre ise çok seven ve sadık olan bir eş anlamına ve yine sizi seven ve size değer veren akrabalara işarettir.


Rüyada Bitkisel Yağ Görmek

Rüyada görülen bitkisel yağ misafir demektir. Diğer yorumculara göre hastalık ve kötü misafir manasına da gelir.


Rüyada İç Yağ Görmek

İç yağ da aynı kuyruk yağı gibi bolluk ve bereket anlamına gelir. İşlerin yoluna gireceğine de işarettir.


Rüyada Badem Yağı Görmek

Yiğit bir erkekten gelecek güzel bir habere ve rahata ulaşılacağına yorumlanır. Rüya sahibinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.


Rüyada Çok Miktarda Sıvı Yağ Görmek

Gördüğünüz sıvı yağın miktarı çok ise etrafınıza bir sürü sıvı yağ var ise yağın miktarıyla doğru orantılı olarak mutluluğa işarettir. Ne kadar çok ise o kadar mutluluk getireceği manasına gelir.


Rüyada İştah Açan Yağ Görmek

Eğer aç şekilde uykuya dalmamışsanız, rüyada gördüğünüz yağdan canınız çekiyor ve iştah duyuyorsanız rızkınızın artacağına ve evinize bereket geleceğine işarettir. Eğer gördüğünüz yağ tortulanmış ya da bozulmuş ise hastalık şeklinde yorumlanır.


Rüyada Vücudun Yağlandığını Görmek

Alimlere göre bu durum sağlık sorunlarına işaret etmektedir. Fakat sadece saçlarınıza ve başınıza yağ sürdüğünüzü görmek sıhhate kavuşacağınız manasına gelir.


Rüyada Göğüs Bölgesinin Yağlandığını Görmek

Rüyada göğüs bölgesinin yağlandığını görmek, kişinin yalan yere yemin edeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin büyük bir sorumluluk altına girdiğini gösterir.


Rüyada Kötü Kokan Yağ Görmek

Gördüğünüz yağ ne yağı olursa olsun kötü bir kokuya sahipse kötü söze yorulur. Kişinin kötü eşi ya da ahlaksız bir kısmetinin olacağına işarettir.


Rüyada Güzel Yağlar Sürmek

Vücuda güzel yağlar sürmek halka arasında itibar kazanmak anlamına gelir. Kötü kokulu yağ ile ovmak ise kötü söz ile anılacağınıza ve itibar kaybı yaşayacağınıza rivayet eder.


Rüyada Yağ Lekesi Görmek

Rüyasında yağ lekesi gören rüya sahibinin, işinde zor duruma düşeceği demektir. Kişinin üzüntü dolu olaylar yaşayacağına da delalet eder.


Rüyada Yağ Döktüğünü Görmek

Rüyasında yağ döktüğünü gören rüya sahibinin işlerinin bozulacağına delalet eder. Kişinin son zamanlarda çok fazla sıkıntıyla uğraştığına ve bu durumdan sıkıldığına işarettir.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum