Rüyada Işık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ışık görmek ne manaya gelir? Rüyada ışık gören kişi bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada ışık görmenin anlamı nedir?
Rüyada Işık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Işık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ışık görmek, ızdıraplarında kurtulacağı, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağı, yeni ve mutlu bir hayata yelken açacağı yorulmaktadır. Rüya sahibinin sabretme yetisinin artacağı ve dingin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada ışık görmenin diğer anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Sarı Işık Görmek

Rüyasında sarı ışık gören kişi bu durumu hayra yorabilir. Rüya tabicileri rüyada sarı ışık görmeyi uğur, mutluluk, iş ve aile hayatında başarı olarak yorumluyor.


Rüyada Beyaz Işık Görmek

Rüyada görülen beyaz ışık rüya sahibinin hayal ettiği maddi ve manevi güce, elinin bollaşmasına işarettir. Farklı rüya tabircileri ise rüyada beyaz ışık görmeyi, gizli kalan sırların açığa çıkması ve rüyayı gören şahsın bu durumdan muzdarip olarak madden ve manen zarar görmesi olarak yorumlamaktadır.


Rüyada Işık Topu Görmek

Rüyada ışık topu gören kişinin ferahlamasına ve içinin açılmasına işarettir.


Rüyada Gökyüzünde Işık Görmek

Rüyada gökyüzünde ışık gören kimsenin rüyası iş hayatında ehil olmayan idareciler tarafından yönetildiğini ve bu şahısların kendisine zarar vereceği manasına gelmektedir. Üzüntü ve hüzne de işarettir.


rüyada ışı görmek

Rüyada ışık görmek, kişinin temiz ve bol kazançla zenginleşeceği demektir. Rüya sahibinin gördüğü ışığın şekline göre manası değişmektedir. Mum ışığı görüyor ise başarıdan başarıya koşacağına, arkadaşlarına rahatlıkla güvenebileceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Karanlıkta Işık Görmek

Rüyasında karanlıkta ışık gören kişinin şöhret, para, mevki ve miras sahibi olacağına delalet edilmektedir.


Rüyada Işık Kapatmak

Rüyada ışık kapattığını gören şahsı ümitsiz, karamsar ve huzursuz günlerin beklediği ifade edilmektedir.


Rüyada Mum Işığı Görmek

Rüya tabircileri rüyada mum ışığı görmeyi rüya sahibinin yakın çevresine, arkadaşlarına güven duyabileceği ve giriştiği her işte başarı elde edeceğine yormaktadır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum