Rüyada Tambur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tambur görmek ne manaya gelir? Rüyasında tambur gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde merak edilen soruları yanıtlıyoruz.
Rüyada Tambur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tambur Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tambur görmek boş iş, batıl inanç ve üzüntü gibi manalara yorulmaktadır. Tabirciler rüyasında tambur gören kimse için 3 farklı yorum yaparlar. Birincisi bu kimse boş işlerle vaktini boşa harcadığına ve ömrünü yok yere eksilttiğine olduğuna delalet etmektedir.

İkincisi batıl inançlara sahiptir ve aslı olmayan hareketlere ve davranışlara inanıyordur. Üçüncüsü ise üzüleceği gelişmeler yaşayacak yahut varsa üzüntüsünün hemen geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimisine göre rüyada tambur görmenin manası, iyi haber demektir. Bu yorumcular tambur çalan kimse için yakın zaman içinde güzel haberler alacağını ve mutlu olacağını söylemiştir. Yine bu yorumculara göre gelecek haber kara yoluyla ulaşacaktır. Uzak bir yerden gelen kimse bu haberi getirebilir yahut bir yere yapılacak yolculuk sonrası haber öğrenilir.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada tambur görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Tambur Görmek

Rüyada tambur görmek, kişinin fuzuli işler, batıl inançlar ve üzüntü manalarına gelir. Kimi yorumcuya göre ise uzaktan gelecek bir haberdir. Bu haber telefonla ya da mesajla değil kara yoluyla gelecektir. Uzaktan gelen bir kimse bu haberi size verebilir.


ruyada-tambur-gormek.jpg

Rüyada tambur görmek, rüya sahibinin büyük işlere gireceği, bu işlerden çok para kazanacağı demektir. Kişinin bu kazandığı paranın hepsini kendisi için harcamayacağı, fakir insanlara yardım edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tambur Çalmak

Rüyasında tambur çalan kişi için ömrünü daha faydalı işlere harcaması gerektiği yorumu yapılır. Kişinin çok günahı olacağına, bu günahlarından arınması gerektiğine delalet etmektedir.


Rüyada Tambur Almak

Rüyada tambur alan kimse iyi haber alır. Etrafında yaşayacağı gelişmeler olumlu olacaktır ve bu rüya sahibini oldukça memnun edecektir. Rüyada tambur almak, kişinin yakın bir zaman içerisinde çok büyük para kazanacağına alamet eder.


Rüyada Tambur Çalan Birini Görmek

Rüyasında tambur çalan birini görmek, kişinin günah işleyeceğine, bu yapmış olduğu günahın çok büyük olacağına, rüya sahibinin işlemiş olduğu bu günahtan pişman olacağına, Allah'tan af dileyeceğine işaret etmektedir.


Rüyada Tambur Sesi Duymak

Rüyada tambur sesi duymak, kişinin çevresinde çok sevileceğine ve çok geniş bir çevresi olacağına, ayrıca rüya sahibinin işinde çok başarılı olacağına, bu başarısını kıskanacak bazı insanların olacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.