Rüyada Mihrap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mihrap görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mihraba çıktığını gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada mihrapta namaz kılmanın veya rüyada kıbleden farklı yönde mihrap görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mihrap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mihrap Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mihrap görmek, rüya yazarları tarafından imam ya da lider bir zat ile yorulur. Rüyada görülen mihrap rüya sahibinin çalışma yaşamında ve ailevi ilişkilerinde yaşadığı üzücü olayları düzeltebilmek için bir yakınından yardım alınacağına delalet etmektedir.

Aynı zamanda kişinin rüyasında mihrap görmesi bozulan işlerinin kendisine uzatılan yardım eli sayesinde kısa sürede düzeleceğinin de işaretidir. 

Rüya tabirlerine göre mihrap ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mihrapta Namaz Kılmak

Rüyasında mihrapta namaz kıldığını gören kimsenin sevindirici bir haber alacağı rivayet edilir. Bir kadının rüyasında mihrapta namaz kıldığını görmesi erkek çocuk sahibi olacağının müjdecisidir. Rüyada bir imamın mihrapta namaz kıldığını görmek rüya sahibinin imamın tavsiyelerine uyacağına ve örnek insan olacağına işarettir.


ruyada-mihrap-gormek.jpg

Rüyada mihrap görmek, kişinin alnının teriyle rızık kazanacağı ve yakınlarıyla huzur ve mutluluk içinde yaşayacağı demektir. Rüyada mihrap görmek, rüya sahibinin arzuladığı işe kabul edileceği, bu işinden sonra rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Namaz Vakitleri Dışında Mihrapta Namaz Kılmak

Rüyasında namaz vakitleri haricinde mihrapta namaz kıldığını gören birinin soyundaki herkesin önemli mertebelere ereceği, şan ve şöhretlerini devam ettireceği rivayet edilir.


Rüyada Mihraba Çıkmak

Rüyada mihraba çıkmanın tabiri ise rüya sahibinin kısa süre içerisinde faydalı çalışmalar gerçekleştireceği, saadeti bulacağı ve yaşamında olumlu yönde köklü değişikliklere gideceği şeklinde açıklanmaktadır.


Rüyada Kıbleden Farklı Yönlerde Mihrap Görmek

Rüyasında kıble haricine çevrilmiş bir mihrap gören kimselerin sözlerini tutmayacağı ve maneviyattan uzak yaşayacağı rivayet olunur


Rüyada Minber Görmek

Rüya sahibinin hayatı boyunca yaptığı her işten başarılı çıkacağına, hatalarının yok denilecek kadar az olacağına alamet eder.


Rüyada Mihrapta Oturmak

Rüyada mihrapta oturmak, rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağına, bu haberden sonra hayatını eskisinde daha mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum