Rüyada Siyah Renk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen siyah rengin rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne anlamalara geldiğini ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada siyah renk görmenin rüya tabiri;
Rüyada Siyah Renk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Renk Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada siyah renk görmek, rüya tabircileri tarafından hem iyi hem de kötüye yorulmaktadır. Rüyada siyah renk görmenin anlamı yüceliğe, asilliğe, mala ve mülke işaret eder. Rüyada görülen siyah renk daha çok maddiyatla ilgili olarak yorumlanır. Rüyada siyah renk gördüyseniz bu yere, yapılan işe ve nesneye göre farklı şekillerde yorumlanır. Siyah renk güce, yüceliğe karşın karanlık olduğu için zor günlere delalet eder.


Rüyada siyah renk ceket giyinmek

Rüyada siyah ceket giydiğinizi görmeniz rüya sözlüğü yazarlarına göre, karşınıza kötü bir seçeneğin çıktığını ve bu seçeneği seçmekten başka çarenizin olmadığına yorulur. İşinize son verilebilir, eşinizden ayrılabilirsiniz. Rüyada siyah ceketin yırtılması, işlerinizin bozulacağına, maddi olarak kötü zamanlar geçireceğinize ve geçim sıkıntısı çekeceğinize alamet eder.


Rüyada siyah mürekkep görmek

Rüyada görülen siyah mürekkep rüya sahibinin evinde ve iş yerinde belli başlı tatsızlıkların baş göstereceğine rivayet edilir. Rüyada siyah mürekkebi dökmek, iş hayatınızda başarılar sağlayarak yükseleceğinize, özel hayatınızdaki sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

rüyada siyah renk görmek

Rüyada siyah renk görmek, kişinin zor günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin bu zor günlerde yanında sevdiklerinin olacağına, bu zorlukların üstesinde kolaylıkla gelebileceğine, rahat bir hayata kavuşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada siyah pantolon giymek

Rüya sahibinin üzüleceği haberler alacağına, kederli günler yaşayacağına alamet eder. Rüyada giyilen siyah pantolon, kişinin borçlarının her geçen gün artacağına işarettir. Kişinin sıkıntılarının, üzüntülerinin artacağına, yaşam koşullarının giderek zorlaşacağına, huzurunun kaçacağına delalet eder.


Rüyada siyah bot görmek

Rüyada siyah bot gören kişi, disiplinli ve amaçları doğrultusunda hareket eden biridir. Rüya sahibinin aşırı gerçekçi olmasından dolayı çevresindeki insanlardaki duygusallığı anlamlandırmadığından, iletişim kurmakta zorluk çekeceğine yorulur. Rüyada görülen siyah bot emir vermeye, himayesinde bulunan işçilerin varlığına yorulur. Kişinin ayaklarının yere sert basması, güvenilir biri olması ve disiplin içinde işlerini yürütmesi ona başarıları getirecektir.


Rüyada Siyah Renk At Görmek

Rüyada siyah renk at görmek yücelik ve mal varlığınızın büyümesine, düşmanınız varsa yenik düşmeye işaret eder. Kişinin siyah renk ata binmesi zor ve maddi açıdan kötü bir dönem geçireceğine, kişinin siyah renk attan inmesi ise önündeki güzel günlere delalet eder.


Rüyada Siyah Renk Ayakkabı Giymek

Rüyada siyah renk ayakkabı görmek eğer ayakkabı rahatsa hayra, berekete, güzel geçinmeye ve dünya malına, eğer rahat değilse, darsa, zor ve sıkıntılı günlere haberci olmaktadır.


Rüyada Siyah Renk Elbise Giymek

Rüyada siyah renk elbise, kıyafet giydiğini görmek eğer gerçek hayatta da siyah renk giymeyi seviyorsanız zenginliğe ve yüksek mertebelere, ya da iş hayatınızdaki bir terfiye, gerçek hayatta siyah renk giymeyi sevmiyorsanız üzüntülü, mutsuz, huzursun bir dönemin çok yakın olduğunun habercisi niteliğindedir.


Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek

Rüyada siyah ayakkabı görmek rüya sözlüğü yorumcularına göre memuriyete ve devlet eli ile gelecek mal varlığına işaret eder. Rüyasında siyah ayakkabı gören kişi, sırtını devlete yasladığı için, kolay şekilde birikim yapabilme şansına sahiptir, bu sayede rahatlıkla para ve mal biriktirecektir.


Rüyada Siyah Çanta Görmek

Rüyasında siyah çanta gören kişinin hedefleri büyüktür. Fakat rüya sahibi bu hedeflere oturduğu ya da konuştuğu yerden sahip olamaz bu nedenle biraz daha gayret etmesi gerekecektir.


Rüyada Siyah Üzüm Görmek

Rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açılmasıyla birlikte malında ve kazancında artış olmasına delalet eder. Rüya sahibi yüklü bir variyete sahip olacak ama hepsi de çalışmasının eseri olarak elde edilecektir.


Rüyada Parlak Siyah Renk Görmek

Rüyada görülen siyah renk parlak olursa rüya sahibinin başkan tarafından nail olacağı izzet ve yüceliğe delalet eder. Bazı tabirciler rüyada siyah renk görmek makbul değildir.


Rüyada Yüzünü Siyah Renk Görmek

Eğer rüyada yalnız yüzünün kararmış olduğunu görse, rüya sahibinin yalancılığına ve dininden döndüğüne delalet eder. Eğer bir kimse rüyada siyah bir şeyin beyaz olduğunu görse o kimsenin güzel bir isimle anılmasına ve günahlardan pak olmasına ve küfürden sonra imana gelmesine delalet eder.


Rüyada Yalnızca Ellerinin Beyaz Olması

Rüyada yalnız ellerinin beyaz olduğunu görmek Salih  kimseler için keramet zuhur etmesine ve düşmanlına galip gelmesine ve büyüklere yaklaşmasam ve başkanların diliyle haberleşmesine ve sanının yücelmesine delalet eder. Beyaz renk siyah bedende alacalık hasta liginin meydana gelmesine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.