Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya tabircileri tarafından rüyada görülen siyah ayakkabının ne anlama geldiğini, bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derledik.
Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek

Rüyada siyah ayakkabı görmek, beklenilmeyen, huzurunuzu kaçıran olaylarla karşılaşmaya yorulur. Rüya gören kişinin canının sıkılmasına, keyfinin kaçmasına ve moralinin bozulmasına neden olacak bazı olayların gerçekleşmesine, kişinin zorlu günler yaşayacağına işaret eder. Maddi ve manevi olarak sıkıntıya düşmeye, kötü günler geçirmeye, darda kalmaya ve yokluğa düşmeye alamet eder.

Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek

Rüyada Siyah Ayakkabı Giyip Çıkardığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah ayakkabı giyip çıkardığını görmesi sıkıntılı günler yaşayacağına ancak bu sıkıntılı günlerin kısa sürüp tekrardan rüya sahibinin güzel günler yaşayacağına rivayet eder. Uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet etmektedir. Kazancıyla hayırlı işlere girişecektir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Çıkarttığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah ayakkabı çıkarttığını görmesi çektiği zorlu, sıkıntılı günlerin geride kalarak huzura, mutluluğa ereceğine yorulur. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağına, dualarının kabul olacağına yorulur. Sakin kalacağına, olayları daima olgun karşılayacağı manasına gelmektedir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Satın Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah ayakkabı satın aldığını görmesi, siyah renkte ayakkabı aldığını gören kişinin, yaşadığı sorunların, problemlerin daha da artacağına yorulur. Rüya sahibinin işlerinin bozulacağına, maddi sıkıntılara uğrayacağına ve rızkının, kazancının azalacağına rivayet edilir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Hediye Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah ayakkabı hediye etmesi, o kişi ile arasında hoş olmayan durumların olmasına, rüya sahibinin siyah ayakkabı hediye ettiği kişiye zararının dokunacağına, o kişiyle tartışacağına delalet eder. Siyah ayakkabı hediye etmek aynı zamanda kişinin kendisiyle barışık olduğu manasına da gelir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Hediye Aldığını Görmek

Rüya sahibinin siyah ayakkabı aldığı kişiden yana sıkıntısının olacağına, bu kişinin aynı zamanda kendisine zararının dokunacağına alamet eder. Sevap kazanmak, huzur, mutluluk ve sevinç anlamına gelir. Kişinin hayallerine kavuşmak için zorlu yollardan geçmesine vesiledir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Çaldırdığını Görmek

Rüyada siyah ayakkabı çaldırdığını gören kişi, zor geçen bu günlerinden dolayı mutsuz olduğuna, artık mutlu olmak istediğine bunun için arayışlara girdiğine yorulur. İş hayatında daima doğru yoldan gideceği manasına gelir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Atmak

Rüya sahibinin rüyasında siyah ayakkabı attığını görmesi rüya yorumcularına göre kişinin güzel günler göreceğinin kapıda olduğunu gösterir. Rüyada siyah ayakkabı saklamak, ise beklentilerini tam olarak karşılayamaması anlamında tabir edilir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Ayakkabı GörmekRüyada Ayakkabı Almak

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.