Rüyada Siyah Elbise Giyinmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah elbise giyinmenin, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derledik.
Rüyada Siyah Elbise Giyinmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Elbise Giymek

Ağırbaşlı olmaya, makamda yükselmeye, başarıya işaret etmektedir. Kişinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, rüyada görülen siyah elbise bazen mutluluk ve sevinç bazen de mutsuzluk ve gözyaşı olarak tabir edilir. Ani kararlar vererek adımlar atacağına ve sonradan pişman olmasına delalet eder.

Rüyada Siyah Elbise Giyinmek

Rüyada Başkasının Siyah Elbise Giydiğini Görmek

Rüyada başkasının siyah elbise giydiğini görmek, kişinin işlerinin açılacağına, hayatından bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin bir iddiada kaybedeceğine ve bu kaybetmenin kendisine çok büyük zarara nedene olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Siyah Elbise Hediye Almak

Rüya sahibinin rüyasında siyah elbise aldığını görmesi hayırlara alamet eder. Rüyayı gören kişinin önemli ve büyük işlerin başına geçeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir edilir.

Rüyada Siyah Elbise Giyip Çıkarmak

Rüya sahibinin rüyasında siyah elbise giyip çıkarttığını görmesi iyi değildir. Rüya sahibinin başarısızlığa düşeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine ve sahip olduklarını yitireceğine alamet eder. Kişinin yaşam standartlarının düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir edilir.

Rüyada Siyah Elbise Diktirdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah elbise diktirdiğini görmesi, rüyayı gören kişinin elindeki kısıtlı imkanları kullanarak, hırs yaparak çalışmasının karşılığını alacağına ve geleceği noktaya hiç kimseden yardım almadan sadece kendi çabalarıyla geleceğine inancını da arkada bırakmayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Siyah Gömlek Giyinmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah gömlek giydiğini görmesi görülen siyah gömlek, iyi şekilde tabir edilmez. Rüya sahibinin huzurunun kaçacağına, sağlığının bozulacağına, geçireceği zorlu günlere işaret eder. Rüya sahibinin bu zorlu günlerde kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Rüyada Siyah Renk Elbise Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah renk görmesi rüya sahibinin makam sahibi olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, gelirinin çoğalacağına, bu sayede sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet eder. Kişi artan zenginliğine rağmen alçak gönüllülüğü elden bırakmayacak, güler yüzü ve tatlı dilli oluşu sayesinde daima sevilecek demektir.

Rüyada Siyah Elbiseli Kadın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah elbiseli kadın görmesi, görülen siyah elbiseli kadın, yüksek makamlara çıkmaya, devlet kurumlarındaki bir göreve getirilmeye, mesleğinde yükselmeye  ve zor günlerden sonra rahata ermeye işaret eder. Eğer ki rüya sahibi, rüyasında siyah elbiseli bir kadın görürse bu durum rüya yorumcuları tarafından genel olarak hayra ve güzelliğe rivayet edilmiştir.

Rüyada Siyah Uzun Elbise Giymek

Rüyada siyah uzun elbise giymek, kişinin bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına, dostlarıyla beraber iş kurup işinde kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada Siyah Etek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah etek giymesi siyah etek görmek de siyah elbiseli kadın görmekle aynı şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin başarı elde edeceğine, kariyer sahibi olacağına ve devlet kapısında garanti bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada Siyah Kaban Giyinmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah kaban giydiğini görmesi siyah bir kaban giyinmek, güzel yaşamaya, malının, şansının artmasına ve rahat bir yaşam sürmeye yorulur. Rüya sahibinin maddi sıkıntıdan uzak bir hayat süreceğine rivayet edilir.

Rüyada Siyah Takım Elbise Giymek

Rüya sahibinin rüyasında siyah takım elbise görmesi evleneceği kişiden dolayı hayatının değişeceğine, her dediğinin olacağına ve geçim sıkıntılarının ve para derdinin olmayacağına, yokluk içine düşmeyeceğine rivayet edilir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Elbise GörmekRüyada Kısa Elbise Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum