Rüyada Şimşek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şimşek görmek hakkında tabirleri sizlerle paylaşıyoruz. Rüyada şişmek çakması ne demektir? Merak edilen tüm soruların yanıtları bu yazımızda.
Rüyada Şimşek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Şimşek Görmek

Geleceği güvenceye almaya işaret eder. Kazancın artmasına işaret etmektedir. Aldığı haberler sayesinde uzun bir yolculuğa çıkacağına vesiledir. Sahip olduğu aile değerlerinin kıymetini bilmeye yorumlanır. Karşısına çıkacak olan engelleri bir bir aşacağına rivayet edilir. İş hayatında yaşayacağı sorunların geçici olacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada Şimşek Görmek

Rüyada Şimşek Çaktığını Görmek

Rüyanızda fırtınalı bir havada şimşek görmek, bir kimsenin sürekli sizle uğraştığı, sizi kafasına taktığına yorulur. Bu insanın sizi çekemediğinden dolayı, sürekli çevrenizde bulunan insanlara sizi kötülediği, size karşı insanları doldurduğu anlamına gelmektedir. Sakin bir kafayla düşünerek, o insandan uzak durmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada Şimşek Çarptığını Görmek

Rüyanızda şimşeğin size çarptığını görürseniz, bu çok büyük yardımlar alacağınıza yorulur. Size yardım eden kişi, yolunuzu açacak ve birçok başarılar elde etmenizi sağlayacaktır. Bu sayede başarıdan başarıya koşarak, çevrenizdeki insanların taktirini kazanacağınıza ve kariyer yapacağınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada Şimşek Attığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şimşek attığını görmesi, kişinin çok zor duruma düşeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında şimşek attığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı projeler yapacağına delalet eder. Rüyada şimşek görmek, kişinin haber alacağı demektir. Gizli olan şeyin açığa çıkacağı, sapıklıklara, kayıp kimsenin gelmesine, sıkıntıda olanın kurtulmasına, uzaktan gelecek yardım anlamlarına gelmektedir.

Rüyada Şimşek Düştüğünü Görmek

Rüyada şimşeğin yere düştüğünü görmeniz, çok büyük üzüntüye işaret eder. Aile hayatınızda yaşanılacak olumsuz olaylardan etkileneceğinize ve bundan dolayı çok üzüleceğinize yorulur. Bu sorunları çözme evresinde çok sıkıntılı bir süreçten geçeceksiniz.

Rüyada Şimşekten Korktuğunu Görmek

Rüyanızda şimşek çakmasında korkmanız, sizi bekleyen korkularınızla yüzleşmeniz gerektiğine işaret eder. Korkularınızdan uzun süredir kaçtığınıza ancak her defasında karşınıza çıkmaktadır. Yapmanız gereken tek şey, korkularınızın üzerine gitmek olacaktır.

Rüyada Şimşekten Kaçtığını Görmek

Rüyasında yıldırımdan kaçtığını gören kişi malıyla, bilgisiyle övüneceğine işarettir. Rüya sahibi olaylara karşı daima farklı bakış açısıyla bakacağına delalet eder.

Rüyada Başına Şimşek Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başına şimşek düştüğünü görmesi, kişinin başı dertte olduğuna delalettir. Aynı zamanda rüya sahibinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine manasına da gelmektedir.

Rüyada Eve Şimşek Düştüğünü Görmek

Rüyada eve yıldırım düşmesi, büyük talihsizliktir. Hastalık, borç ve vefat anlamına gelmektedir. Hayatında büyük fırtınaların çıkmasına, huzur ile giden düzenin bozulmasına, geçim sıkıntıları yaşayacağına ve uzun süre bu sorunların çözülememesine rivayet eder.

Rüyada Camiye Şimşek Düştüğünü Görmek

İş hayatında elde edeceği başarıya, dininden kolay kolay vazgeçmemeye ve her daim şükredeceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği anlamına da yorulur.

Rüyada Şimşek Patlaması Görmek

Kişinin rüyasında şimşek patlaması görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında şimşek patlaması görmesi, kişinin işyerinin bereketinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada Büyük Şimşek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında büyük şimşek görmesi, kişinin bundan sonraki hayatında mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında büyük şimşek görmesi, rüya sahibinin net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Rüyada Ağaca Şimşek Düştüğünü Görmek

Kişinin rüyasında ağaca şimşek düştüğünü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağaca şimşek düştüğünü görmesi, kişinin huzurunun kaçacağına yorulur.

Rüyada Uzakta Şimşek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında uzakta şimşek görmesi, kişinin kötü günler geçireceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında uzakta şimşek görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Yıldırım GörmekRüyada Bulut Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum