Rüyada Bulut Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bulut görmek, umut, mutluluk ve müjde anlamına gelir. Yorumcuların belirttiği görüşleri sizlere aktarıyoruz. İşte bulut görmenin rüya tabiri.
Rüyada Bulut Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bulut Görmek

Mutluluk ve huzur demektir. Rüya sahibinin hayatında var olan sorunlarının son bulacağına delalet eder. Kişi emeklerinin karşılığını zaman içerisinde alacaktır. Rüya sahibi daima hayal kuran bir yapıdadır. İçini ferah tutmalıdır çünkü kurduğu hayalleri bir bir gerçekleştirecektir.

Rüyada Bulut Görmek

Rüyada Siyah veya Kara Bulut Görmek

Rüyada kara bulut görmek, havaların birden soğuyacağı, kış mevsimi olmadığı halde şiddetli soğukların malum olduğuna işaret etmektedir. Bu rüya bazı rüya tabircilerine göre de aşırı üzüntü ve kedere yorulmaktadır. Rüyada kara bulut görmek, olumsuz olayların habercisi olarak da değerlendirilir. Kişi ayakları üzerinde durmalı ve herkese güçlü görünmelidir.

Rüyada Gökyüzünde Bulut Görmek

Rüyada gökyüzünde bulut görmek konusunu çoğu yorumcu tarafından olumlu yorumlanır. Kişi sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüya sahibi aile hayatında mutlu ve huzur dolu olacaktır. Akrabalarıyla iyi geçinecek, herkes tarafından sevilecektir. Rüyada gökyüzünde bulut görmek gerçekleşecek hayaller anlamına gelir.

Rüyada Buluttan Yağmur Yerine Süt Yağdığını Görmek

Rüyada bulutlardan süt yağdığını gören kişiye yılın bereketli geçeceğinin malum olduğu işaret edilir. Mal varlığını artıracağına ve yatırım yapabileceği bir yıl olacağına yorulmaktadır. Kişinin rüyasında buluttan yağmur yerine süt yağdığını görmesi, rüya sahibinin aşk hayatının çok hareketli geçeceğine tabir edilir.

Rüyada Mavi Bulut Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bulut aldığını görmesi rüya tabircilerinin yorumlarına göre çok büyük mal varlığına sahip olacağı şeklinde tabir edilir. Kişinin rüyasında mavi bulut görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada Kırmızı Bulut Görmek

Rüyasında kırmızı bulut gören kişinin mevcut işinden ayrılacağına, iş ortamındaki düzenin bozulacağına, iş arkadaşlarıyla arasının bozulacağına delalettir. Genel olarak kırmızı bulut görmek rüya yazarları tarafından işsizliğe yorulmaktadır.

Rüyada Gri Bulut Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada bulut tutmak rüya sahibinin özellikle iş hayatında zirveye ulaşacağına rivayettir. Rüya sahibinin rüyasında gri bulut görmesi, kişinin maddi imkanlarının günden güne artacağı anlamına gelir.

Rüyada Tüm Gökyüzünü Bulut Kapladığını Görmek

Rüyada koskoca bir bulutun tüm gökyüzünü kapladığını görmek o yere doğal bir felaketin geleceğine işarettir. Şiddetli bir kar yağışı veya gürültülü bir geceye işaret etmektedir.

Rüyada Bulut Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin şansının ve bahtının açık olduğuna delalet eder. Ayrıca dünyanın en mutlu kişisi olacağına yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında bulut giydiğini görmesi, rüya sahibinin güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada Buluttan Bir Şey Aldığını Görmek

Rüyada buluttan bir şey aldığını görmek, rüya sahibinin ilim ve hikmetten büyük bir şeye erişeceğine işaret eder. Rüya tabircilerine göre rüyada buluttan bir şey aldığını görmek arsa veya arazi sahibi olacağına da yorulur.

Rüyada Beyaz Bulut Görmek

Rüya yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında beyaz bulut görmesi aile saadetine kavuşacağı, mutluluğun ve bereketin hayatına bir güneş gibi doğacağına alamet eder.

Rüyada Bulutun Güneşi Örttüğünü Görmek

Rüyada bulutun güneşi örttüğünü görmek, mağlubiyete işaret etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında bulutun güneşi örttüğünü görmesi, kişinin girdiği bir işi kaybetmesi veya önemli bir davanın kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada Bulutun Yere Düştüğünü Görmek

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek, rüya sahibinin şiddetli yağmurların yağacağına, seller meydana geleceğine, rüya sahibi kişinin zarara uğrayacağına ve düşman istilasına işaret eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Kara Bulut GörmekRüyada Yağmur Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.