Rüyada Yıldırım Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yıldırım görmek ne manaya gelir? Rüyada yıldırım gören rüyasını nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde yıldırım görmek ne anlam ifade etmektedir? İşte tüm cevaplar...
Rüyada Yıldırım Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yıldırım Görmek

Rüyada Yıldırım Görmek

Rüyada yıldırım görmek, üzüntü ve kedere yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında moral bozukluğu yaratacak olaylar yaşayacağına, sebdiklerini üzmemek için çok çabalayacağına bu nedenle halsiz ve yorgun düşeceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada yıldırım görmek, ayrıca şu anlamlara gelmektedir:


Rüyada Yıldırım Düşmesi

Rüyada yıldırım üstünüze yıldırım düştüğünü görmek hastalığa yakalanacağınıza delalet eder. Rüyada yıldırım düşmesi, rüya sahibinin hanesinde huzurunun artacağına, yardıma muhtaç bir insana yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların düzelmesine işaret eden bir rüyadır.


Rüyada yıldırım görmek

Rüyada yıldırım görmek, kişinin aniden ve beklenmeyen bir şekilde şaşırtıcı bir haberin geleceği demektir. Rüya sahibinin mal kaybına veya sağlık sorunları yaşanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Eve Yıldırım Düşmesi

Rüyada yıldırımın düştüğü evde maddi sıkıntı geleceğine ve ev halkının zor günler geçireceğine işaret eder. Rüyada eve yıldırım düşmesi, rüya sahibinin başarılı ve huzurlu bir geleceği olacağına alamet eder. Kişinin kazançlarının artacağına, çalışmalarının kazanç getireceğine alamet eder.


Rüyada Bir Bölgeye Yıldırım Düşmesi

Rüyada bir bölgeye yıldırım düştüğünü görmek, o bölgede yaşayan halkın başına kötü şeyler geleceği manasına gelir. Rüyada bir bölgeye yıldırım düşmesi, kişinin sorunlarını halledeceğine, bazı insanların kalbini kırıp özür dilemeyeceğine, maddi açıdan sıkıntı yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Sessiz Yıldırım Düşmesi

Rüyada yıldırımın sessiz düşmesi ve kimseye zarar vermemesi, o bölgede ya da evde yaşayan kişilere devlet tarafından ilgi gösterileceği ve olumlu bir gelişmenin yaşanacağına işarettir. Rüyada sessiz bir şekilde yıldırımın düştüğünü görmek, rüya sahibinin hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.


Rüyada Yıldırımın Hasta Evine Düşmesi

Rüyada hastası olan bir eve yıldırım düşmesi demek ölüm manasına gelir.  Rüyada yıldırım hasta evine düştüğünü görmesi, kişinin huzurunun artacağına, sorunlarının son bulacağına, rüya sahibinin eğitimini tamamlayan, sorumluluk sahibi birisi olacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum