Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiği kişiyi görmenin rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını ve ne anlamlar yüklendiğini, bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada sevgiliyi görmek, sevgiliyi öpmenin anlamı ve rüya tabiri;
Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada sevdiği kişiyi görmek, rüya sahibinin uzun zamandır birlikte güzel vakitler geçirdiği, yoğun duygular hissettiği kişiyle evleneceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişi sevdiğiyle ilgili güzel, hayırlı bir haber alacağına işaret eder. Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada sevdiği kişiyi görmek sevgiliye olan büyük özlemdir, hissettiği yoğun duygudur.


Rüyada Sevdiği Kişiyi Ağlarken Görmek

Rüya sahibinin sevdiği insana kavuşacağına, sevgiliyle aradaki mesafelerin, engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve özlemlerin son bulacağına, çekilen zorluklardan sonra nihayetinde bir araya geleceklerine yorulur. Sevdiği kişinin ağladığını görmek; mutluluktur, hasrettir.


Rüyada Sevdiği Kişiyi Öpmek

Rüyada öptüğü kişiden, en kısa zamanda güzel bir haber alacağına, bu haber sayesinde duyulan üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder. Aynı zamanda, rüyada öptüğü kişinin, hiç beklemediği bir yerde karşılaşacağına ve hasret giderileceğine yorulur.


Rüyada Sevdiğini Başkasıyla Görmek

Rüyada sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek iki şekilde yorumlanır.  Eğer rüyayı gören kadın ise, sevdiği kişinin etrafında dolaşarak onu kendi yanına çekmeye çalışan, bu amaç doğrultusunda elinden gelen her şeyi yapan hevesli bir kadının varlığına yorulur. Rüyayı gören erkekse, kız arkadaşına güvenmesi gerektiğine, onun başka erkeklere bakmadığına, kendisine sadık biri olduğuna yorulur.


Rüyada Sevdiği Kişiyi Ölü Görmek

Rüyada sevdiğiniz kişiyi ölü görmeniz, sevgilinizle aranızda gereksiz sorunların çıkacağına, bu sorunların büyük tartışmalara yol açacağına yorulur. İki tarafın birbirlerine anlayışlı bir şekilde davranması gerektiğine, sıkıntılı geçen bu dönemde her iki tarafın sabırlı davranması gerekliliğine yorulur.


Rüyada Sevdiği Kişiyi Kaybetmek

Yaşanılan ilişkide bütün sorumluluğun karşı tarafa bırakıldığına, yaşanılan sorun ve sıkıntıların çözümüne katkı sağlanılmadığına, rüya sahibinin böyle devam ederse sevgilisiyle büyük tartışmalar yaşayacağına, hatta onu gerçekten kaybedeceğine yorulur.


Rüyada Sevdiği Kişiyle Kavga Etmek

Rüyada sevdiği kişiyle kavga etmek evli kimseler için cazgır, etrafına zarar veren bir kadını temsil eder. Bekar kimseler için ise bu rüya ailesinin onaylamayacağı birisiyle bir ilişki yaşamak için çok hevesli olacağına işarettir.


Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmenin Psikolojik Yorumu

Sevdiği kişiyi hayatının merkezine koymuş, sürekli evlenme hayalleri kuran, güven problemi yaşayan, sık sık sevdiği insan hakkında konuşan kişilerin bilinçaltının yansımasıdır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum