Rüyada Sevdiği Kızı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiği kızı görmenin, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne manaya geldiğini ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derlemeye çalıştık. İşte, rüyada sevdiği kızı görmek, sevdiği kızın dudaklarından öpmenin rüya tabiri;
Rüyada Sevdiği Kızı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevdiği Kızı Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüya sahibinin, uzun zamdan beri birlikte olduğu kız arkadaşı ile kendisinden kaynaklı bazı sorunların ve maddi sıkıntıların çözüme kavuşmasından sonra kısa bir zamanda evleneceğine yorulur. Uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacaklarına, hatta bu şekilde yaşlanacağına delalet eder.


Rüyada Sevdiği Kızı Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin, sevdiği kızla evleneceğine, bir ömür boyu mutlu ve mesut yaşayacaklarına yorulur. Aynı zamanda rüya sözlüğü yazarları bu kişilerin, güzel ve hayırlı işler yapacakları bir döneme gireceklerine, bu dönem içerisinde büyük başarılar yakalayacaklarına alamet eder.


Rüyada Sevdiği Kızı Başkasıyla Görmek

Rüya sahibi bu rüyayı kötüye yormasın. Aksi halde sevdiği kızın gözünün kendisinden başkasını görmediğine, sadık biri olduğuna yorulur.


Rüyada Sevdiği Kızı Hamile Görmek

Rüya sahibi iş hayatı ve ilişki hayatını gözden geçirerek, her şeye sil baştan başlayacağına, yaptığı hataları bir daha yapmayacağına, anlayışlı ve güzel şeylerin olduğu bir yaşam sürdürmek istediğine delalet eder.


Rüyada Sevdiği Kızı Sakallı Görmek

Rüya sahibinin iş ve sosyal hayatındaki başarılarından dolayı kendisini çekemeyenlerin olacağına, kıskanç insanların varlığına, yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazanlara işaret eder. Kişi eğer bunların önüne geçmezse ileride pişman olacak hataların yapılacağına yorulur.


Rüyada Sevdiği Kızı Kaçırdığını Görmek

Rüya sahibinin, kız arkadaşını zorladığına, ortada bir şey yokken kendi kendine gelin güvey olduğuna, olayları yokuşa sürdüğüne, acele karar aldığına işaret eder. Rüya sahibinin sakin kafayla ve karşısındaki kişinin fikrini alarak bir şeyleri planlaması gerekir.

 

NeOldu.com  / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum