Rüyada Sevdiğine Sarılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarıldığını gördüyseniz bu rüyanın nasıl yorumlandığını, ne manalara geldiğini ve nelere işaret ettiğini sizlere açıklamaya çalışacağız. İşte, rüya alimlerine göre rüyada sarılmanın rüya tabiri;
Rüyada Sevdiğine Sarılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevdiğine Sarılmanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada sevdiğine sarılmak, rüyayı gören kişi, hayatındaki bir kişiyle yaşanılacak sıkıntılı bir döneme gireceğine, bu dönem içinde yaşanılacak kavgalara, tartışmalara yorulur. Bu zorlu dönem içerisinde her iki tarafında yıpranacağına, bu yaşananlardan kötü şekilde etkilenerek kırılacaklarına delalet eder.

Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre ise rüya sahibinin sevdiği kişi ile mutlu olacağına, bu mutluluğun uzun yıllar devam edeceğine tabir edilir.


Rüyada Sarıldığını Görmek

Rüyada sarılmak, rüyayı kişinin şansının açılacağına, iş hayatında güzel işler yapacağının, maddi durumunun daha iyi olacağına delalet eder.

sarilmak3.gif

Rüyada sevdiğine sarılmanın anlamı, mutlu olunacak demektir. Rüyada sevdiğiniz kişiye sarıldığınızı görmeniz gerek huy, gerekse düşünce olarak birbirinizle uyuştuğuna, çok iyi anlaştıklarına ve birbirlerinin her şeyi olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Sevdiğine Sarılıp Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin ortaya çıkan sorunlar karşısında sevdiğinin yanında olduğu anlamına gelmektedir. Yaşanılan bu sıkıntıların üstesinden gelmek için destek olacağına ve bu sıkıntılı günleri birlikte aşarak huzura ereceklerine yorulur. Aynı zamanda, yaşanılan maddi sıkıntı rüya sahibinin desteğiyle ortadan kalkacağına işaret eder.


Rüyada Sevdiğine Sarılıp Ağladığını Görmek

Birbirinden ayrılan sevgililerin buna dayanamayarak tekrardan bir araya geleceklerine ve önceye göre daha iyi geçinerek mutluluğu yakalayacaklarına yorulur. Ayrıca, ikili arasında ortaklaşa alınan bir karar ile aile büyüklerinin çok sevineceğine rivayet edilir.


Rüyada Sevdiğine Sarılıp Kokladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevdiğine sarılıp kokladığını görmesi, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına yorulur.  Bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmete sahip olacaklarına yorulmaktadır.

 Rüyada sarılmak ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Rüyada Sevdiğine Sarılıp Uyuduğunu Görmek

Rüya sahibinin, çalışkan bir kişiliğe sahip olmamasından ve bir iş bulamamasından dolayı parasız kalacağı anlamına gelmektedir. Bu yüzden sürekli tartışmaların yaşanacağına, sonunda sevgili ile ayrılacağına yorulur. Yaşanılan bu tatsızlıkların nihayete ermesi için bir işe girilmesi ve maddi sıkıntıların ortadan kalkması şarttır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum