Rüyada Sekreter Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sekreter görmek, rüya tabircilerine göre nasıl yorumlandığını, ne gibi manalar yüklenildiğini siz okurlarımız ile paylaşıyoruz. İşte, rüyada sekreter olmanın, sekreter işe almanın ya da sekreteri işten kovmanın rüya tabiri;
Rüyada Sekreter Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sekreter Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sekreter görmek, her konuda karşılıksız yardımlar alan rüya sahibinin sıkıntılarını aldığı destekten ötürü kısa bir sürede atlatacağına yorulur. Genç birinin rüyada sekreter görmesi , anne ve babasının desteğinin her daim üzerinde olacağına, başına gelen her türlü olumsuzluklarda ailesinin yanında olacağına yorulur. Kadının rüyada sekreter görmesi, başkalarına yardım edeceğine, hayırlı işler yapacağına yorulur. Rüyada sekreter görmek bazı tabircilere göre, maddi ve manevi açıdan güçsüz olan birine yardım etmeye, rüya sahibinin insanlara faydasından dolayı mutlu olduğuna delalet eder.


Rüyada Sekreter Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin gönülsüzce yaptığı bir işin sonunda görüşlerini ortaya dökecek bir konuşmanın yapacağına alamet eder. 

ruyada-sekreter-gormek.jpg

Rüyada sekreter görmek, her konuda karşılıksız yardım ve destek görecek olan rüya sahibinin deyim yerindeyse sırtının yere gelmeyeceği demektir. Genç biri bu rüyayı görürse anne ve babasının elleri her zaman üstünde olur ve başına gelen her olumsuzlukta ailesi yanında olacağı anlamına gelir.


Rüyada İşe Sekreter Almak

Rüyada işe sekreter almak, çalışanlarına her zaman iyi davranan, yardım eden kişinin aynı davranışlarla karşılaştığına, sorunsuz, rayında giden bir iş hayatı yaşayacağına yorulur. Rüyada işe alınan sekreterin manası, rüya sahibinin kendinden küçük birinin ayıbını kapatarak, ona nasihat vereceğine yorulur.


Rüyada Sekreter Kovmak

Kötü huylar edinen rüya sahibinin başkalarının kusurlarıyla dalga geçeceğine, Allah’a sığınıp yaptıklarından ötürü af dilemesi gerekliliğine işaret eder. Gaflet içine düşen kişinin, kendini bir şey zannederek bencilce tutumlar sergilediğine yorulur.


Rüyada Genel Sekreter Olduğunu Görmek

Rüyada genel sekreter görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur. Kişinin hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.


Rüyada Sekreterle Konuştuğunu Görmek

Rüyayı gören kimsenin her konuda yardım alacağı demektir. Kişinin hayatta hep ilerinin yaver gideceğine rivayettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.