Rüyada Uzamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada uzamak ne manaya gelir? Rüyasında boyunun uzadığını gören kimse için rüya yorumunun nasıl yapılması gerektiğini ve rüya tabiri kitaplarında verilen bilgileri sizler için derledik.
Rüyada Uzamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Uzamanın Anlamı Ve Yorumu

Rüyada uzamak, iş hayatında ünvan, makam ve rütbe artışına yorulur.Rüyasında boyunun uzadığını gören kimse için işlerinin yolunda gideceği, yükseleceği ya da işlerini büyüteceği yorumu yapılır. Rüya sahibi memur ise amir olur ve bilgisi, tecrübesi çoğalır. Rüyada uzamanın manası bilgi ve kültürel bakımdan delalet eder.

Rüya sahibi etrafında yer alan kimselerden öğrendikleriyle, okuduklarıyla ya da izledikleriyle ilmini arttırır. Bu yorumculara göre karşılaşacağı alim kimseden çok şey öğrenecek ve hayatı öncekine göre farklı yönde ilerleyecektir.

Rüyada boy uzamasının anlamı itibar kazanmaktır. Bu kimse halkın takdirini kazanacak işler yapar ve kendini tanıtır. Yaptığı iyi işler sonucu etrafındakilerin desteğini alarak hem maddi hem de sosyal açıdan gelişir. Mal ve mülk sahibi olur, varsa düşmanları mağlup olur.


Rüyada Uzadığını Görmek

Rüyasında uzadığını gören kişinin, başarısının artacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının artacağına, huzur ve neşe içerisinde yaşayacağına delalet edilir.

Rüyada uzamak

Rüyada uzamak, kişinin kendisini her dalda geliştireceğine, kültürlü ve bilgili bir insan olacağına, her konuda bilgisi olacağı demektir.Rüya sahibinin, paradan yana sıkıntısı olmayacağına, dilediğini yapacağına mutlu mesut yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Boyunun Çok Uzun Olduğunu Görmek

Rüyasında boyunun çok uzun olduğunu görmesi kişiyi kara günlerin beklediğine, çok kötü bir hastalığa yakalanacağına, bu hastalıktan büyük uğraşlar sonucu kurtulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Biriyle Boy Ölçüşmek

Rüyasında birisiyle boy ölçüştüğünü gören kişinin, bir işe çok hakim ve o işte usta olacağına, fakat usta olmak için eğitim sınavlarına girip dereceler elde edeceğine delalet edilir.


Rüyada Boyunun Kısalması

Rüyasında boyunun kısaldığını gören kişinin, rızkının azalacağına, evinde huzursuzluk yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi kayıplara uğrayacağına rivayet edilir.


Rüyada Kendini Uzun Görmek

Rüyasında kendisini uzak gören kişininfitne, ömür ve ölüm gibi manalara gelmektedir.Boyu kısa olmayan kimsenin kendini uzun boylu görmesi ömrünün uzun olacağına işarettir.


Rüyada Boyunun Aşırı Uzun Olması

Rüya tabircilerine göre rüyada boyunun aşırı uzun olduğunu görmenin manası ölüm ve acı demektir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum