Rüyada Puro Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada puro görmek neye alamet eder? Rüyada puro içtiğini görmek neye rivayet eder? gibi rüyaların anlamları...
Rüyada Puro Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Puro Görmek

Rüyada puro görmek, rüya sahibinin iş hayatında ve sosyal hayatında kötü bir döneme gireceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında puro görmesi, kişinin şansının daima yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada Puro Görmek


Rüyada Puro İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında puro içtiğini görmesi, kişinin sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında puro içtiğini görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir.


Rüyada Puro Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında puro aldığını görmesi, rüya sahibinin dost bildiği kimselerin başına büyük bir bela açacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında puro aldığını görmesi, kişinin iş hayatında kötü günler geçireceğine işaret eder.


Rüyada Puro Bulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında puro bulduğunu görmesi, kişinin sorunlu ve üzüntülü günleri geride bırakacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında puro bulduğunu görmesi, rüya sahibinin hayırlı kişiler ile çalışacağına delalet eder.


Rüyada Puro Söndürdüğünü Görmek

Rüyada puro söndürdüğünü görmek, rüya sahibinin hem malının hem de parasının katlanarak artacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında puro söndürdüğünü görmesi, kişinin büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Puro Yaktığını Görmek

Kişinin rüyasında puro yaktığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda zarar elde edeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında puro yaktığını görmesi, kişinin elindekini ve avucundakini kaybedeceğine rivayet eder.


Rüyada Puro İçen Birini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında puro içen birini görmesi, kişinin kendisine zafer getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder. Kişinin rüyasında puro içen birini görmesi, rüya sahibinin kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşacağı anlamına gelir.


Rüyada Puro Hediye Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında puro hediye aldığını görmesi, rüya sahibinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında puro hediye aldığını görmesi, kişinin en büyük desteği dostlarından göreceğine rivayet eder.


Rüyada Puro Görmek

Rüyada puro görmek, rüya sahibinin iş konusunda zarar göreceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında puro görmesi, kişinin şansının daima yaver gideceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Yanan Puro Görmek

Rüyada yanan puro görmek, rüya sahibinin sorunlarından kurtularak borçlarını bitireceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında yanan puro görmesi, kişinin çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.


Rüyada Çikolatalı Puro İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çikolatalı puro içtiğini görmesi, kişinin öfkeli hareketlerde bulunacağına ve işleri için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder. Kişinin rüyasında çikolatalı puro içtiğini görmesi, rüya sahibinin işlerinin günden güne bozulacağına tabir edilir.


Rüyada Puro Sardığını Görmek

Kişinin rüyasında puro sardığını görmesi, rüya sahibinin sevdiği kimselerin hayır duasını alacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında puro sardığını görmesi, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceği anlamına gelir.


Rüyada Beyaz Puro Görmek

Rüyada beyaz puro görmek, rüya sahibinin dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe gireceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında beyaz puro görmesi, kişinin karşısına daima iyi kalpli insanların çıkacağına delalet eder.


Rüyada Puro İkram Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında puro ikram ettiğini görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını refah ve huzur içerisinde geçireceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında puro ikram ettiğini görmesi, rüya sahibinin aile hayatında sevilen biri olacağına yorumlanır.


Rüyada Yarım Puro Görmek

Kişinin rüyasında yarım puro görmesi, rüya sahibinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında yarım puro görmesi, kişinin çok istenen mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.