Rüyada Sigara Dumanı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sigara dumanı görmenin, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne anlamlara geldiğini ve nelere işaret ettiğini siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz. İşte, rüyada görülen sigara dumanının manası ve rüya tabiri;
Rüyada Sigara Dumanı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sigara Dumanı Görmek

Rüyada Sigara Dumanı Görmek

Rüyada sigara dumanı görmek, rüya sahibinin ayağına kadar gelen fırsatları değerlendiremeyeceğine, kendisine yakışmayacak şeyler yapacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin tövbe etmesi gerekeceğine alamet eder.

Rüyada sigara dumanı görmek, rüya alimleri tarafından pek hayırlara yorulmaz. Rüyada görülen sigara dumanının manası rüyayı gören kişinin, gelecek kaygısının yoğun olduğu günler yaşayacağına, ruhsal anlamda büyük sorunlar yaşayacağına, ilişkisi olan kişilerin eşleri ya da sevgilileri arasında güven sorununun çıkmasına, söylenilen yalanlar yüzünden çiftler arasındaki ilişkinin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Bazı rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircileri bu rüyayı, edinilen yanlış arkadaşlıklara, çevredeki kötü niyetli insanlara ve sahtekâr kişilerle tanışmaya yorar. Aynı zamanda geçmişte yaşanılan, biten bir ilişkinin kişi üzerinde derin izler bıraktığı, rüya sahibinin o kişiye halen duygusallık adına bir şey hissettiği anlamına gelir. Rüya sahibinin bu dönemde şanssız olacağına, girişeceği işlerde başarı sağlamayacağına rivayet eder.


Rüyada Sigara Dumanını İçine Çekmek

Rüyada ağzından çıkan sigara dumanını tekrardan içine çeken kişinin, yaşadığı tüm olumsuzlukları kimseye yansıtmadan içine atacağına, kendi kendine kızacağına işaret eder. Rüya sahibinin çevresindeki insanları düşündüğüne, onlar için her türlü fedakarlığı yaptığına yorulur. Çevresindeki insanlar için elinden geleni yapan kişinin, kendine vakit ayırmadığına, kendini düşünmediğine yorulur. Kişi öncelikle kendini mutlu etmelidir ki sonrasında çevresindeki insanlara mutluluk saçabilsin.


rüyada sigara dumanı görmek

Rüyada sigara dumanı görmek, kişinin kötü insanlar ile arkadaşlıklar kuracağı demektir. Rüya sahibinin maalesef bu durumu henüz fark edemeyeceğine, yeni ortamlara gireceğine bu ortamların kişi için pek hayırlı olmayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Sigara Dumanından Rahatsız Olmak

Rüya sahibinin rüyasında sigara dumanından rahatsız olduğunu görmesi kişinin zor günler geçireceğine, bu zor günleri ailesinin desteği ile atlatacağına, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Sigara Görmek


Rüyada Sigara Dumanı Üflemek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sigara dumanı üflediğini görmesi kişinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, ailesinin daima yanında olup, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder. Rüyada sigara dumanı üflediğini gören rüya sahibinin etrafında kötü niyetli insanların dolaştığına yorulmaktadır.


Rüyada Sigara Dumanına Maruz Kalmak

Rüyada sigara içilen bir ortamda duman altı kaldığınızı görmek, çevrenizdeki bazı kişilerin sıkıntılarını üzerinize aldığınıza, onların derdine ortak olduğunuza yorulur. Rüya sahibinin başkalarının derdi ile uğraşırken kendi uğraşlarını bir kenara bıraktığına, aksattığına yorulur. Aşırı fedakar olan kişi, sağlığını ve özellikle iş yaşamını olumsuz yönde etkileyecektir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.