Rüyada Müşteri Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada müşteri görmenin anlamı nedir ve rüyasında dükkanda müşteri gören kimse bu rüyayı nasıl açıklamalıdır? Rüyada eski müşteri görmenin veya müşteri ile konuşmanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Müşteri Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Müşteri Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüyada müşteri görmek, rüya sözlüğü yazarlarına göre pek hayırlı bir rüya değildir. Rüyasında müşteri gören bireyin geçim darlığı, fakirlik, güçlük ve çileli günler yaşayacağı rivayet olunmaktadır. Rüyada görülen müşteri rüya sahibinin çalışma yaşamındaki sıkıntılarına, işinden çıkarılmasına, ailesinin geçimini sağlayamamasına, huzursuz olmasına, sorunlarına çare bulamamasına ve kendisini iyi hissetmemesine delalet etmektedir. Rüya tabircileri rüyada görülen müşteriyi, açlık çeken, sıkıntısını kimseyle paylaşamayan ve dara düşen birine yormaktadır. 

Rüyada müşteri olmak ise rüyasında bir mağazaya veya markete müşteri olduğunu gören kişinin hayatındaki aksaklıkların yok olmaya başlayacağına ve sorunsuz bir yaşam süreceğine işarettir. Rüyada müşteri olduğunu görmek, rüyayı gören bireyin sıkıntı çekmeden, kimseye ihtiyaç duymadan ve geçim darlığına düşmeden yaşamını sürdüreceğine delalet eder.

Rüya tabirlerine göre müşteri ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Dükkanda Müşteri Görmek

Rüyasında işyerinde müşteri gören kimsenin çile çekerek zafere ulaşacağı, zahmet çekerek rızkını kazanacağı, birkaç gün içinde sevindirici havadis alacağı rivayet edilir. Rüyada dükkanda müşteri görmek şansının hep açık olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Müşteri İle Kavga Etmek

Hayırlı işlere, duygusal beraberliğin iyi olduğuna, güvende olmaya ve sıhhate kavuşmaya delalettir. Rüyada müşteri ile kavga etmek hak yolundan ayrılamayacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.


Rüyada Eski Müşteri Görmek

Rüyasında eski müşterisini gören kişinin vaatlerini yerine getireceği, hayırlı faaliyetler içinde olacağı, saadeti yakalayacağı, elinin bollaşacağı ve yakınlarıyla iyi ilişkiler kuracağı tabir olunur.


Rüyada Müşteri Dolu Dükkan Görmek

Bu rüya verdiği anlama uygun olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında müşteri dolu dükkan gören bireyin eline büyük para geçeceği, nüfuz sahibi olacağı ve rahat yaşam süreceği rivyet edilir.


Rüyada Müşteri İle Konuşmak

Rüyada müşteri ile konuştuğunu görmek rüya sahibinin helal rızık elde edeceğine, sağlığına kavuşacağına, işinde yükseleceğine, kazancının artacağına ve mutlu olacağına delalet eder.


Rüyada Müşteri Olup Alışveriş Yaptığını Görmek

Rüyada alışveriş yaptığını görmek, rüya sahibinin eline geçecek toplu paranın habercisidir. Rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder. Rüyada müşteri olup alışveriş yaptığını görmek eğer herhangi bir şekilde içine bulunduğu durumdan kurtulmazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhattap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.


Rüyada Müşteriye Bir Şey Sattığını Görmek

Rüyada müşteriye bir şey sattığını görmek, rüya sahibinin hayatının alt üst olacağına işaret etmektedir. Bu kişinin işlerinin kötüye gideceğine, hayatının zarar göreceğine yorulmaktadır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum