Rüyada Çarşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çarşı görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen çarşının hikmeti ve alameti ile ilgili aklınıza takılan tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Çarşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çarşı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çarşı görmek, mescid, hacca gitmek, fitne, muharebeye yorulur. Rüyasında çarşı gören kimse için rüya yorumu mescid gibi kalabalık yerlerde bulunacak, hacca ya da umreye gidecek, kalabalık içinde kendisine iftira atılacak ya da fitne çıkarılacak, savaş veya kalabalık bir tartışma ortamında yer alacağına delalettir. 

Bazı yorumculara göre rüyada görülen çarşı, oradan ne aldığınıza göre yorumlanır. Yani rüyasında çarşıya veya pazara giden kimse kendini hangi satıcıların yanında görüyorsa yahut hangi çeşit mallar alıyorsa ona göre anlam kazanır. Bu konuda rüya tabirleri kitaplarında şu çeşitlerde ifadelere yer verilmektedir:


Rüyada Kalabalık Çarşı Görmek

İnsanların çok olduğu ve yürümenin daha zor olduğu çarşı ticaretle uğraşan kimse için elindeki malı satmaya işarettir. Büyük siparişler alacağı ve iyi paralar kazanacağı yorumu yapılır. Maaş ile çalışan kimse için de bu durum ikramiye habercisidir.


Rüyada Çarşıdan Kitap Almak

Çarşıya gidip kitapçıları dolaştığını ve bir kitap satın aldığını gören kimse tövbe edecek ya da cahillikle ve kötülükle savaşacak denir.


Rüyada Kuyumcular Çarşısına Gitmek

Çarşıdaki kuyumcuları gezdiğini gören kimse için evlatlarının dahi faydalanacağı refah düzeyine ulaşacağı ve mülk sahibi olacağı rivayet edilir.


Rüyada Çarşıdan Mutfak Alışverişi Yapmak

Rüyasında zeytin, yağ, bal vs. gibi mutfak alışverişi yaptığını gören kimse hastaysa sağlığına kavuşur. Sağlı daha da güçlenip kuvvetlenir.


Rüyada Eczacılar Çarşısına Gitmek

Eczacıların yer aldığı yere giden ve ilaç alan kimse için sevinç verici haber ve hayırlı eş yorumu yapılır.


Rüyada Bakırcılar Çarşısına Gitmek

Bakırcıları gören ve oradan alışveriş yapan kimse için sıkıntılı günlerin geldiği söylenir. Kimi yorumcuya göre bakırcı görmek bekar kimse için evlilik manasına gelir.


Rüyada Çarşıya Gittiğini Görmek

Kişinin rüyasında çarşıya gittiğini görmesi, rüya sahibinin elindekinin daha fazlasını kazanacağına rivayettir.   


carsi-pazar.jpg

Rüyada çarşı görmek, kişinin rahata ereceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada çarşı görmek, rüya sahibinin artan kazancı sayesinde fakir fukaraya yardım edeceği ve bundan sonraki hayatını zengin geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Çarşıda Gezdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çarşıda gezdiğini görmesi, kişinin yeni işlere atılacağı na işarettir.


Rüyada Çarşıdan Alışveriş Yaptığını Görmek

Rüyada çarşıdan alışveriş yaptığını görmek, kişinin hayırlı işler yapacağına delalet eder.


Rüyada Çarşıda Kaybolduğunu Görmek

Kişinin ettiği tövbelerini bozacağına yorulur.


Rüyada Kapalı Çarşı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kapalı çarşı görmesi, kişinin parası  olduğu halde harcamayan kişi olduğu anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.