Rüyada Mürekkep Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mürekkep görmenin anlamı nedir ve rüyasında siyah mürekkep gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mürekkep balığı veya mürekkep döküldüğünü görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mürekkep Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mürekkep Görmek

Rüyada Mürekkep Görmek

Rüyada mürekkep görmek, rüya yazarlarına göre kötü şeylerin habercisidir. Rüyasında mürekkep gören kimsenin çevresinde arkadaşı gibi davranan art niyetli kişiler tarafından tuzağa düşürülmeye çalışıldığının, dedikodusunun yapıldığının ve işlerindeki başarısına engel olunduğunun alametidir. Bu rüyayı gören kimse yakınlarındaki tehlikeyi önceden sezip karar vermesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek ise rüya sahibinin sosyal yaşamında ve çalışma yaşamında yapacağı yanlışların kendisini ziyana uğratacağına delalet eder. Rüyasında mürekkep döküldüğünü gören kimse rızkını yazı işlerinden elde ediyorsa bu rüya onun geçim darlığı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüya tabirlerine göre mürekkep ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Siyah Mürekkep Görmek

Rüyasında siyah mürekkep gören kimsenin yıllardır beklediği önemli havadisi kısa süre içerisinde alacağına işarettir. Rüyada siyah mürekkep görmek, rüya sahibinin çok başarılı birisi olduğuna, elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendirip maddi kazancını arttıracağına delalet eder.


Rüyada Mürekkep Balığı Görmek

Rüyayı gören kişinin gönül rızasıyla girmediği bir işten ziyanla çıkmasına yorulur. Rüyada mürekkep balığı görmek, rüya sahibinin işlerinde başarılı olacağı, hayırlı projelere imza atacağı manalarına gelir. Rüyada mürekkep balığı görmek, en hayırlı rüyalardan birisidir. 


Rüyada Mürekkep Şişesi Görmek

Rüyasında mürekkep şişesi gören bireyin ailesinden, çalışma arkadaşlarından veya yakınlarından birinin yaptığı yanlışı es geçmesine ve yanlışını düzeltmesi için ona yardım etmesine delalet eder. Rüyada mürekkep şişesi görmek, kişinin yanlış işlerle uğraşacağına alamettir.


Rüyada Kırmızı Mürekkep Görmek

Rüyasında kırmızı mürekkep gören şahsın sevdiğinin gurbete gideceğine ve bir daha dönmeyeceğine işarettir.

ruyada-murekkep-gormek.jpg

Rüyada mürekkep görmek, kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında sıkıntılı günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin çektiği sıkıntılar yüzünden yorgun düşeceğine, rahat bir hayata kavuşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Mürekkep Yutmak

Rüya sahibinin rüyasında mürekkep yuttuğunu görmesi kişinin harama el uzatacağına, çok dikkat etmesi ve tövbe etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada mürekkep yutmak kişinin yardıma muhtaç birini sevindireceğine yorulur.


Rüyada Eline Mürekkep Bulaşması

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında eline mürekkep bulaştığını görmesi kişinin iş hayatında zorlu bir döneme gireceğine, bu yüzden de çok çalışması gerekeceğine yorumlanır.


Rüyada Kalemden Mürekkep Akması

Rüya sahibinin rüyasında kalemden mürekkep akması kişinin iş hayatında verdiği emeklerin karşılığını zamanla alacağına, ailesine daha iyi bir gelecek hazırlamak için çok çalışacağına delalet eder.


Rüyada Ellerin Mürekkep Kokması

Rüya tabircilerine göre rüyasında ellerin mürekkep kokması kişinin çeşitli belalara bulaşacağına, bu belalardan ailesinin yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Kırmızı Mürekkep Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kırmızı mürekkep görmesi kişinin aşk hayatında gelişmelerin yaşanacağına, mutlu ve huzur dolu olacağına yorumlanmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.