Rüyada Mide Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mide görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mide ağrısı çektiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mide ağrısı çektiğini veya mide kanaması geçirdiğini görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mide Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mide Görmek

rüyada mide görmek

Rüyada mide görmek, ailesi ile uzun ve rahat bir ömür geçireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günleri geride bırakarak hayatında yeni bir sayfa açacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine yetecek kadar para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre mideyle ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Boş Mide Görmek

Rüyasında boş mide gören kimselerin arzularının bir kısmının yerine gelmeyeceğine delalet eder. Rüya sahibinin parasal kayıp yaşayacağının ve güç durumlarla yüzleşeceğinin alametidir. Rüyada boş olan mideyi yiyerek şişirdiğini görmek ise kazanca tüm hayallere kavuşmaya yorulur.


Rüyada Mide Bulantısı Görmek

Kişinin rüyasında midesinin bulandığını görmesi sağlık problemleri ve başka sorunlar yaşayacağına delalet eder. Bu rüya aynı zamanda işlerin bozulmasına, mevkide gerilemeye işarettir.


rüyada mide görmek

Rüyada mide görmek, kişinin çalışma hayatında yeni girişimlerde bulunacağı ancak bu faaliyetlerden maddi açıdan iyi beklediği geliri kazanamayacağı demektir. Rüya sahibinin hayırlı evlatlar yetiştireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Mide Ağrısı Çekmek

Aksine tabir olunur. Rüyasında mide ağrısı çektiğini gören kimsenin arzularının hayata geçeceği, emniyette yaşayacağı, terfi edeceği ve kısmetinin açılacağı rivayet olunmaktadır.


Rüyada Mide Kanaması Geçirmek

Şeklen olumsuz bir rüya olsa da olumlu açıklanır. Rüyasında mide kanaması geçirdiğini gören kişinin yakın zamanda sevindirici havadis alacağı, faydalı işlerle meşgul olacağı ve vaatlerini yerine getireceği rivayet edilir. 


Rüyada Mide Ameliyatı Olmak

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek, çekilen çilelerin ardından elde edilen zafere, zamanla gelen ticari kara ve yakalanan saadete işarettir. Kimi zaman da rüyada görülen mide ameliyatı sağlık problemlerine, iflasa ve endişelenilen durumların başa gelmesine yorulur.


Rüyada Mide Yanması Görmek

Rüyasında midesinin yanma hisseden kimselerin gizli kalması gereken bilgileri açığa çıkaracağı, kumar oynayarak büyük maddi kayıp yaşayacağı, işinde idarecileri tarafından sevilmeyeceği ve sıhhatinin bozulacağı rivayet olunmaktadır.


Rüyada Mide Yıkanması Görmek

Rüyasında midesinin yıkandığını gören kimselerin dürüst, ahlaklı insanlar olduğu ve iyi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.