Rüyada Miğfer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada miğfer görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında başında miğfer gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada miğfer takmanın veya askeri miğfer görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Miğfer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Miğfer Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada miğfer görmek, farklı şekillerde tabir olunabilmektedir. Kimi tabircilere göre rüyada görülen miğfer kudretin, zenginliğin, yüceliğin, evladın, iyiliğin ve kişiyi şerden muhafaza edecek şeylerin habercisi olduğuna yorulur. Rüyada görülen miğferin yapıldığı materyal ve şekline göre rüya tabiri de değişiklik gösterebildiğine delalet eder.

Örneğin kişinin rüyasında başında çelikten bir miğfer olduğunu görmesi, rüya sahibinin kudretinin artmasına ve işinde yükselmesine işarettir. Ancak rüyanızda başınızdan miğferi çıkardığınızı gördüyseniz bu rüya gücünüzün ve mevkinizin düşeceğine delalet eder. Rüyada kişinin başında miğfer olduğunu görmesi aynı zamanda akıllı ve uyanık bir çocuğa sahip olacağının işaretidir. Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyanızda başınızdaki miğferin renginin açık olduğunu görmeniz yüce bir insanın sayesinde kudretli biri olacağınıza yorulur. 

Rüya tabirlerine göre miğferle ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz:


Rüyada Asker Miğferi Görmek

Rüya sahibinin parasal olarak rahatlayacağına, çocuk müjdesi alacağına, planlarının hayata geçeceğine ve yeni dostluk edineceğine delalet eder.


Rüyada Miğfer Takmak

Rüyasında miğfer takan kimsenin alın teriyle rızk elde edeceğinin, yakın zamanda sevindirici havadis alacağının ve bolluğa kavuşacağının alametidir.


ruyada-migfer-gormek.jpg

Rüyada miğfer görmek, kişinin kavga edeceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada miğfer görmek, rüya sahibinin doğru yoldan hiç ayrılmayacağı anlamına gelir.


Rüyada Miğfer Hediye Etmek

Rüyasında kendisine ait bir miğferi bir başkasına hediye ettğini gören kimsenin o kişiye yardımcı olarak kuvvetlenmesini sağlayacağına işarettir.


Rüyada Miğferin Kırıldığını Görmek

Rüyanızda kendi miğferinizin kırıldığını veya ezildiğini görmeniz eski kuvvetinizi ve namınızı kaybedeceğinize delalet eder.


Rüyada Miğfer Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında miğfer aldığını görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağı anlamına gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.