Rüyada Melek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada melek görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında kanatlı melek gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada melekle konuşmanın veya erkek melek görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Melek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Melek Görmek

rüyada melek görmek

Rüyada melek görmek, yazarlarının fikrince rüya sahibinin tertemiz, menfaatsiz, iyi ve güzellik içinde biri olduğuna delalet eder. Rüyada melek görmek, rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyasında melek gören kimselerin ömrünce fenalık ve hilenin ne olduğundan haberdar olmayacağı bir an olsun kötülük düşünmeyeceği rivayet edilmektedir. Rüyasında melek gören insanlar iyi ve güzel işlerde boy gösterecek, saf kalpliliğini, güler yüzlülüğünü ve yufka yürekliliğini her koşulda gösterecektir.


Rüyada Kanatlı Melek Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında kanatlı melek gören kimsenin ümitsizliğe düştükten sonra arzuladığı bolluğa, çilelerle istediği sıhhatli yaşama, yenilginin ardından beklediği rahatlığa delalet etmektedir.


Rüyada Melek Kanadı Görmek

Rüyada melek kanadı görmek, rüyayı gören kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yardıma muhtaç bir insana yardımda bulunacağına işarettir. Rüya sahibinin şansının yaver gideceğine de yorulmaktadır.


Rüyada Erkek Melek Görmek

Rüyada erkek melek görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok büyük işler başaracağına, ailesiyle arasınında ufak problemler yaşayacağına, moralinin uzun bir dönem düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada Gökyüzünde Melek Görmek

Rüya uzmanlarına göre rüyada gökyüzünde melek görmenin rüya tabiri erişilen büyük güce, sorunlardan temizlenmiş bir hayata, şöhret kazanmaya, gam ve kederden sıyrılmaya işarettir.

melek-gormek-ruya-tabiri.jpg

Rüyada görülen melek, rüyayı gören kimsenin hayata hep olumlu yönlerinden bakacağına bu yüzden hep huzur ve saadet dolu bir yaşamının olacağına yorulmaktadır. Rüyasında melek gören kimselerin bütün nimetleri tanıyacağı ve çevresinden sık sık övgüler almaya devam edeceği rivayet olunmaktadır. 


Rüyada Melekle Konuşmak

Rüyasında melekle konuştuğunu gören kimsenin şehitlik mertebesine ereceği rivayet olunmaktadır. Rüyada melekle konuşmak, rüya sahibinin elinin bollaşacağı manalarına gelmektedir.


Rüyada Erkek Melek Görmek

Rüyasında erkek melek gören kişinin arzularının gerçekleşeceğine, saadete, talihe, hayat arkadaşıyla geçirilecek rahat bir hayata ve sevindirici haberlere delalettir.


Rüyada Melek Olup Uçtuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında melek olup uçtuğunu görmesi veya birinin melek olup uçtuğunu görmesi dünya hayatını da ahiret hayatını da gerçek bir mümin gibi yaşayarak geçirecek, rüya sahibinin Allah’ın her türlü mükâfatına erişme mutluluğuna sahip olacağı anlamına gelir. 


Rüyada Melek Kolye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında melek kolye görmesi samimi duygulara işaret ederken, kişinin imanı tam bir insan olduğuna da delalet eder.


Rüyada Melek Dövmesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında melek dövmesi görmesi duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulur.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum