Rüyada Mehtap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mehtap görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mehtaplı havada yürüdüğünü gören kişi bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada sevgiliyle mehtapta yürümenin anlamını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mehtap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mehtap Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mehtap görmek, rüya yazarları tarafından mehtabın şekline ve niteliğine göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Eğer kişinin rüyasında gördüğü mehtap, beyaz ve pırıl pırıl ise rüya sahibinin bol gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Ancak rüyada görülen mehtap kırmızı ve kızıl tonlarda ise rüya tabircileri tarafından kişinin uygun olmayan yollardan yani haram kazanç elde ettiği şeklinde yorumlanabilmektedir.

Kimi rüya uzmanlarına göre rüyada görülen mehtap rüya sahibi erkekse hoş bir bayanla unutulmaz bir aşk yaşayacağına, kadın ise yakışıklı bir beyle hafızalardan silinmeyecek bir izdivaç yaşaşayacağına delalet etmektedir. Yine rüyada görülen mehtaba farklı açılardan bakan rüya yorumcularına göre rüyayı gören kimsenin tüberküloz (verem) riski taşıdığına da yorulmaktadır.

Rüya tabirlerine göre rüyada mehtap görmenin farklı anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz:


Rüyada Mehtaplı Havada Yürümek

Rüya sözlüğü yazarlarının fikrince rüyasında mehtapta yürüdüğünü gören kişinin merhamet sahibi ve iyi kişilerle yolunun kesişeceğine ve bu insanlardan yarar göreceğine delalet etmektedir. 

ruyada-mehtap-gormek.jpg

Rüyada mehtap görmek, rüya sahibinin yardıma muhtaç insanlara elinden gelenin en iyisini yaparak yardım edeceği demektir. Kişinin yardımlaşmayı sevdiği, kendisini mutlu ve huzurlu hissettiği anlamına gelmektedir.


Rüyada Sevgiliyle Mehtapta Yürümek

Rüyasında sevgilisiyle beraber mehtapta yürüdüğünü gören kimselerin romantik bir ilişki yaşayacağı rivayet olunmaktadır.

Mehtap; Ay'ın oluşturduğu ışıltıdır.


Rüyada Deniz ve Mehtap Görmek

Rüya sahibinin işinde çok büyük adımlar atacağına, bu adımların rüya sahibini yücelteceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sevgili İle Mehtabı Seyretmek

Rüya sahibinin hayatı boyunca sıkıntılarından başını kaldıramayacağına, feraha ermek için çaba göstereceğine ve başaracağına, ömrünün geri kalanını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçireceğine işaret eder.


Rüyada Mehtabı Seyretmek

Rüyada mehtabı seyretmek, kişinin iş hayatında çok çabalayarak ve mantıklı düşünerek iyi yerlere geleceğine alamet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.