Rüyada Maraz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada maraz görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında maraz gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Maraz ile ilgili görülen rüyaların anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Maraz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Maraz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada maraz görmek, rüya yazarlarının büyük kısmı tarafından hayıra yorulur. Rüyasında maraz veya hastalık, rahatsızlık gibi durumlarla karşılaşan kimsenin rüyası aksi yönde değerlendirilmektedir. Buna göre rüyada maraz görmek rüya tabircilerinin geneli tarafından çok iyi günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyasında maraz gören şahsın rüyası sağlık durumunun çok iyi olduğuna, sürekli tebessüm etmeye ve moralinin her zaman yüksek olmasına delalet etmektedir.

Rüyada maraz görmeye olumsuz açıdan bakan rüya tabircileri de bulunuyor. Bu rüya uzmanlarına göre ise rüyada maraz görmek ara bozuculuk, manevi eksiklik gam, keder ve ızdıraba delalet etmektedir.


Rüyada Maraz Olmak

Rüya sahibinin rüyasında maraz olduğunu görmesi, kişinin hasta bir yakınının şifa bulacağına işaret eder. Rüyada maraz olmak, kişinin en ufak şeylere sinirlendiğine yorulur.


Rüyada Maraz Olup Yatmak

Rüya sahibinin rüyasında maraz olup yatması, çok iyi yerlere geleceğine, kendisini sürekli geliştiren ve bilgili birisi olacağına, ailesi tarafından gurur duyulacağına işaret etmektedir.

ruyada-maraz-gormek.jpg

Rüyada maraz görmek, kişinin yüce birisi olacağı, etrafındaki insanların rüya sahibinin sözünü dinleyecekleri ve onun isteklerini yerine getireceği demektir. Her şey güzel giderken kişinin alacağı haberle ailesiyle aralarının biraz bozulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Maraz Olup Halsiz Hissetmek

Rüyada maraz olup halsiz hissetmek, kişinin büyük işler başaracağına, işini severek ve isteyerek yapacağına, maddi sorun yaşamayacağına, dostlarıyla beraber iyi geçineceğine alamet eder.

Maraz; hafıza ya da vücutta meydana gelen rahatsızlığın genel adıdır. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.