Rüyada Sayı Görmek - Rakam veya Sayı Saymak Ne Demektir?

Rüyada 1,2,3,4,5,6,7,8,9,30,56,10 gibi sayıları görmenin anlamını sizler için bir araya getiriyoruz. Tabircilerin değerli görüşleriyle karşınızdayız.
Rüyada Sayı Görmek - Rakam veya Sayı Saymak Ne Demektir?

Rüyada Sayı Görmek

Varlık, para, huzur ve mutluluk olarak yorumlanır. Rüya sahibinin meslek hayatında başarılar sağlayacağına, bol kazanç sağlayacağına delalettir. Huzur dolu bir yaşama, mutluluğa ve kazanca işaret etmektedir. Kısmetin ve şansın artması anlamına gelir. Mallarına, banka hesabına, evindeki eşyalarına tabir edilir.

Rüyada Sayı Görmek

Rüyada 4 Sayısını Görmek

Kişinin rüyasında 4 sayısını görmesi, bol şans demektir. Bazı yorumculara göre ise, zenginliğe, işlerinin iyiye gideceği, maddi ve manevi düzene gireceği, kişinin Mevlanın katında iyi bir yere geldiği anlamlarına gelmektedir. Hayatında önemli gelişmelerin yaşanması şeklinde tabir edilmektedir.

Rüyada Sayı Saymak

Rüyada çok sayı saymak başarıya ulaşmaya, mutlu olmaya, huzuru bulmaya; az sayı saymak, hastalanmaya, üzülmeye, hayal kırıklığına uğramaya, orta derecede bir sayı saymak cahil kimseleri ikna etmeden bir işe başlamayacağına delalet eder, eğer rüya sahibi ardışık sayıları sayarsa hak yolunda hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada Sayı Yazmak

Rüyada sayı yazdığını görmek, bir işte zahmetsiz bir şekilde ya da tamamen şans eseri para kazanmaya delalet eder. Örneğin, milli piyangodan para kazanmak. Bazı yazarlarına yani rüya tabircilerine rüya sahibine miras kalacağına yorulur. Rüyada sayı yazmak en hayırlı rüyalardandır.

Rüyada Rakam Görmek

Şansa, kısmete ve huzur dolu bir yaşama işaret eder. Kişinin gördüğü rakamlar son derece değerlidir. Hayatının pek çok yerinde gördüğü o rakamları kullanabilir. Ona şans getirecek ve kısmetini arttıracaktır. Mutlu ve huzur dolu bir yaşam rüya sahibini beklemektedir. Rüyada rakam görmek hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Rüyada 3 Sayısını Görmek

Rüya sahibinin özel günlerine delalet eder. Rüyada 3 sayısını görmek şansın artmasına vesiledir. Para ve mutluluğunun artacağı anlamına gelir. Uzun bir evlilik hayatının habercisidir. Kişinin mutlu bir döneme gireceği manasına gelmektedir. Olumlu yönde değişimin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada Çift Rakamlı Sayı Görmek

Rüyada çift rakamlı sayı görmek, şansa ve kısmete yorulur. Rüya sahibi için uğurludur. Kişinin işlerinde başarı göstererek namının yükseleceğine işaret eder. Rüyada çift rakamlı sayı, iyilik yapmaya ve bolluk içerisinde yaşam sürmeye işaret eder. Kişinin feraha ereceğine yorulur.

Rüyada Boncuk Saymak

Rüyada boncuk saydığını görmek, rüya sahibinin kar getirmeyecek işlere yatırım yaptığına, bundan dolayı zarara uğrayacağına, para kaybedeceğine yorulur. Rüyada boncuk saydığını görmek, rüya sahibinin kişisel gelişiminize önem vermeniz gerektiğine işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Altı Rakamı Görmek

Rüyada altı rakamı görmek, vakti gelen bir iyiliği işaret eder. Kişinin kısa bir sürede iyi haberler alacağına delalet etmektedir. Rüyada altı rakamı görmek, rüya sahibinin sağlığının artacağına, ömür boyu sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder. Bura rüya, kişinin kısa bir dönem huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada Üç Basamaklı Sayı Görmek

Rüyada üç basamaklı sayı görmek, kişinin rüyasında sayı görmesi, hayırsız bir rüyadır. Kişinin çevresinden zarar göreceği anlamına gelmektedir. Rüyada üç basamaklı sayı görmek, ruhsal olarak çökmeye ve sıkıntılı zamanlar geçirmeye işaret eder. Genel olarak emeklerin boşa çıkmasına yorulur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum