Rüyada Saymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada saymak rüyanın niteliğine göre farklı şekillerde yorumlanıyor. Rüya tabircileri tarafından rüyada sayı sayma, para sayma, gün saymanın ne gibi manalara geldiğini, nasıl yorumlandığını siz değerli okurlarımıza açıklıyoruz.
Rüyada Saymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saymanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada saymak, sayılan nesne ya da olaylara göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Pek çok şekilde yorumlanan bu rüya, genellikle hasret çekmeye, asker yolu beklemeye, sevilen birinin askere gitmesine, gurbete yolculuk etmeye delalet eder.

Rüya sözlüğü yazarlarının yorumuna göre hürriyete kavuşmak şeklinde tabir edilen bu rüya, beklenilen bir haberi almayı, sevindirici bir gelişmeye, yepyeni bir maceraya başlangıç yapmaya, ufkunu genişleten kişilerle zaman geçirmeye yorulur.


Rüyada Para Saymak

Rüyada para saydığını gören kişinin, fakir ise zenginleşeceğine, borçları varsa kurtulacağına delalet eder.

ruyada-saymak-.jpg

Rüyada saymak, rüya sahibinin işinde çok başarılı olacağı, mantıklı kararlar alıp büyük yerlere geleceği demektir. Kişinin aileden gelen öneri ve destekle kendi yerini açmaya, parasal konularda sıkıntılarınızın son bulacağı, refaha ereceği anlamına gelir.


Rüyada Gün Saymak

Askerlik görevini yapan birinin gün sayması evden uzak kalmaya, sevdiği kişilere kavuşmanın çabası içinde olmaya işaret eder. Ayrıca gün saymak, erken doğum yapmaya, alınacak ani bir evlilik kararıdır. Düşünmeden yapılacak bir işe, hesap kitap bilmeden hareket etmeye, bundan dolayı büyük zarar içinde kalmaya, maddi zarara uğramaya, borç almaya yorulur. Gün saydığını gören kişiler sevdikleri insanlarla çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.


Rüyada Sayı Saymak

Rüyada sayı saymak, katı kural sahibi, işlerinde titiz davranan rüya sahibine delalet eder. Rüya sahibinin kendisine yapılan yanlışlardan dolayı bütün ilişkilerini keserek, kendini koruyacağına yorulur. Sayı saymak, hür olmaya, esaretten kurtulmaya ve kötü muamele gördüğü kişiden intikam almaya yorulur.


Rüyada İnsanları Saymak

Rüyada insanları saydığını görmek, kişinin kolay ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder. Rüya sahibinin mutlu olacağı bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.


Rüyada Geriye Doğru Saymak

Rüyada geriye doğru saymak kişinin sosyal hayatında değişiklik yapacağına işaret eder. Rüya sahibinin alacağı kararlardan ileride pişman olacağına delalet eder.


Rüyada Kıyafet Saymak

Rüyada kıyafet saymak, kişinin maddi açıdan düzeleceğine rivayet eder. Rüya sahibinin güzel bir işe girip maddi gelirini arttıracağına alamet eder.


Rüyada Adımlarını Saymak

Rüyada adımlarını saymak, rüya sahibinin sıkıntı çekeceği uzun bir dönem olacağı demektir. Kişinin bu durumda eline çok iyi bir fırsat geçireceğine ve onu iyi kullanacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.