Rüyada Düşük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada düşük görmek ne anlama gelir? Rüyada düşük görmek ya da düşük yaptığını görmek nasıl yorumlanır? Rüyada düşük görmenin çeşitli yorumları nelerdir? Yorumcular düşük yapmanın anlamını ve tabirini değerlendiriyor.
Rüyada Düşük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Düşük Görmek

Rüyada düşük yapmak veya görmek, nazara geleceğine, kötü gözlerin üstünde olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde onu sevmeyen, iyiliği istemeyen, onu çekemeyen, kötülüğünü isteyen bir kişi olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada Düşük Görmek


Rüyada Düşük Yaptığını Görmek

Eğer rüyayı gören evli bir kadın ise başkaları yüzünden eşiyle sorun yaşayacağına işaret etmektedir. Bekar kişinin düşük yaptığını görmesi, aşk hayatında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder. Rüyada düşük yaptığını görmek aile içerisinde ufak tartışmaların baş göstereceği manasına da gelmektedir.


Rüyada Düşük Yapan Birini Görmek

Rüya sahibinin kötü bir haber alacağına rivayet eder. Çevresindeki bazı kişiler nedeniyle güvensizlik yaşayacağını ifade eder. Aynı zamanda rüyada düşük yapan birini görmek kişinin günlük yaşantısında üzücü bir olaya tanıklık edeceğine bu olay yüzünden mutsuz olacağına delalet eder. Rüya sahibi bu dönem içerisinde ailesinden manevi anlamda destek almalıdır.


Rüyada Düşük Yapan Kadın Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında düşük yapan kadın görmesi kişinin hayatında bazı sıkıntılar olacağına, yakın çevresinde olan bir kişinin zora düşeceğine, ona yardım edeceğine bol sevaba gireceğine delalet eder.


Rüyada Başkasının Düşük Yaptığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında başkasının düşük yaptığını gören kişinin hayatında bazı sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bu durumun rüya sahibinin rüzünü güldüreceğine delalet eder.


Rüyada düşük görmek

Rüyada düşük görmek, kişinin iş hayatında bazı sorunlar ve sıkıntılar yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin güvendiği bir arkadaşına anlattığı konuları başkasından duyacağına, bu nedenle güven eksikliği yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Düşük Bebek Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında düşük bebek gören kişinin sıkıntılı günler geçireceğine, kısmetinin adeta kapanacağına,  mutsuz ve huzursuz bir hayat geçireceğine, fakat daha sonradan kendisini toparlayacağına, güçlü olması gerekeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Hamile Olmayan Birinin Düşük Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hamile olmayan birinin düşük yaptığını görmesi, kişinin yakın zamanda çok kötü bir haber alacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında hamile olmayan birinin düşük yaptığını görmesi, rüya sahibinin arkadaşları tarafından ihanete uğrayacağı anlamına da gelir.


Rüyada Eşinin Düşük Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında eşinin düşük yaptığını görmesi, rüya sahibinin içinde bulunduğu kötü bir olaydan kurtulmak için çok çaba sarf edeceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında eşinin düşük yaptığını görmesi, kişinin ailesinden maddi destek alacağına delalet eder.


Rüyada Arkadaşının Düşük Yaptığını Görmek

Rüyada arkadaşının düşük yaptığını görmek, rüya sahibinin yakın bir arkadaşına maddi anlamda destekte bulunacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında arkadaşının düşük yaptığını görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bütün borçlarını ödeyeceğine işaret eder.


Rüyada Düşük Yapıp Ağladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında düşük yapıp ağladığını görmesi, kişinin hayatında önemli gelişmeler olacağına ve müjdeli haberler alacağına alamet eder. Kişinin rüyasında düşük yapıp ağladığını görmesi, rüya sahibinin yakınlarıyla tartışma yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Annenin Düşük Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında annenin düşük yaptığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda ciddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında annenin düşük yaptığını görmesi, kişinin aile hayatında yaşanacak olan zorluklara rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.