Rüyada Düşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada düşmek ne anlama gelir? Rüyada düştüğünü görmek nasıl yorumlanır? Rüyada düşmek neye delalet eder?
Rüyada Düşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Düşmek

Rüyada Düşmek

Rüyada düşmek, ferah bir hayata yorulur. Rüya sahibinin sıkıntı, üzüntü, keder ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder. Kişinin maddi sıkıntısından kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düştüğünü görmek, zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir. Temiz, ferah ve aydınlık olarak tabir edilir. Bazı tabircilerin yorumlarına göre rüyada düşmek, kişinin huzur bulacağına delalet eder.


Rüyada Balkondan Düştüğünü Görmek

Rüyada balkondan düştüğünü görmek kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin büyük bir zarara uğrayacağına, bu zararını karşılaması için bir dostundan borç alacağına, bu borcu tekrar geri ödemeyeceğine, sıkıntılı olaylar yaşanacağına alamet eder.


Rüyada Yüzüstü Düştüğünü Görmek

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek rüya sahibinin dininin ibadetlerini yerine getireceğine, inancının yükseleceğine rivayet eder. Rüyada yüzüstü düşmek, çok hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin Allah yolunda ilerleyeceğinin habercisidir.


Rüyada Yürürken Düştüğünü Görmek

Rüyada yürürken düştüğünü görmek kazancın artmasına işarettir. Rüya sahibinin zenginleşeceğini ifade etmektedir.  Rüyada yürürken bir anda düşmek, kişinin elinin bollaşacağına, huzura ereceğine, eşiyle ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.


Rüyada Gökyüzünden Düştüğünü Görmek

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek hayırlı bir evlat olacağına, ailesinin daima duasını alacağına, iş hayatında başarı kazanacağına delalet etmektedir. Rüyada gökyüzünden düşmek, genel olarak hayra yorulan bir rüyadır. Rüya sahibinin vatana millete hayırlı evlada sahip olacağına yorulur.


Rüyada Denize Düştüğünü Görmek

Rüyada denize düştüğünü görmek yaşadığı sıkıntı ve sorunların biteceğine, maddi durumunun yükseleceğine, başarı elde edeceğine rivayet eder. Rüyada denize düştüğünü görmek, yardıma muhtaç birine yardım etmeye de işarettir. Kişinin hayır duası alacağına delalet eder.


Rüyada Duvardan Düştüğünü Görmek

Rüyada duvardan düşmek çok hayırlıdır bir rüyadır. Rüya sahibinin hedeflediklerini ve yapmak istediklerini başarılı şekilde yerine getireceğine delalet eder. Rüyada duvardan düştüğünü görmek, kişinin hane içerisinde huzursuzluk yaşayacağına, işinizi kaybedeceğinize de yorulmaktadır.


ruyada-dustugunu-gormek.jpg

Rüyada düştüğünü görmek aslında ferahlık ve esenlik bulmak anlamına gelir. Rüyada bir yerden düştüğünü gören kişi sıkıntı, üzüntü ve borçlarından kurtulacak ve rahatlığa kavuşacak demektir. Fakat rüyada düşüp bir yerlerini kırmak ya da incitmek iyi değildir bu maddi sıkıntılara ve yokluğa işaret eder. Rüyada bir yerden düşerek bir yerinin incindiğini gören kişi üzücü ya da can sıkıcı bir olay yaşayacaktır. Rüyada yüksek bir yerden kimselerin olmadığı ve sizi kimselerin duyup, göremeyeceği bir yere düşmek zorluklardan kurtulmak anlamına gelir.


Rüyada Çatıdan Düştüğünü Görmek

Rüyada çatıdan düşüp bir yerine zarar geldiğini gören kişi için bu rüya pek hayırlı değildir. Rüya sahibinin mal kaybı yaşayacağına, zarara gireceğine ya da yakınlarından birine maddi ya da manevi bir zarar geleceğine yorumlanır.


Rüyada Suya Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında suya düştüğünü görmesi, kişinin hayalini kurduğu bir çalışma için çok yüksek makamdaki bir kişiden yüklü miktarda bir destek alınacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.


Rüyada Kayıp Düştüğünü Görmek

Kişinin rüyasında kayıp düştüğünü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Göle Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göle düştüğünü görmesi, kişinin bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet eder.


Rüyada Uçurumdan Düştüğünü Görmek

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek, kişinin hem kişi için hem ailesi için sıkıntıların ve sorunların habercisi olan bir rüyadır. 


Rüyada Attan Düştüğünü Görmek

Hayırlı ve güzel bir şekilde başlayan bir işte iş yerindeki rakiplerin ya da düşmanların yapacağı ayak oyunları ya da çıkaracakları dedikodular yüzünden büyük bir sorun yaşanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Çukura Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çukura düştüğünü görmesi, kişinin yıllar boyunca çalışıp uğraşarak yani hak edilmiş bir şekilde gelinen makamdan yaşanacak bazı krizler yüzünden uzaklaştırılmaya delalet eder.


Rüyada Kuyuya Düştüğünü Görmek

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek, kişinin büyük bir istekle girilen bir işte ortaya çıkan sorunların içinden çıkılmaz bir hal alacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.


Rüyada Binadan Düştüğünü Görmek

Kişinin rüyasında binadan düştüğünü görmesi, rüya sahibinin büyük emekler verilerek ortaya konan bir işte istemeden yapılacak bir hata yüzünden zarar verecek bir durum yaşanacağına, bu zararın adından iş yerinin faaliyetinin sonlanacağına işarettir.


Rüyada Asansörle Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında asansörle düştüğünü görmesi, kişinin işsizlikle ilgili büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Yüksekten Denize Düştüğünü Görmek

Kişinin rüyasında yüksekten denize düştüğünü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında rakiplerine karşı galip geleceğine yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında yüksekten denize düştüğünü görmesi, kişinin uzun ve yorucu bir işten sonra rahatlamak isteyeceği anlamına gelir.


Rüyada Ayağı Kayıp Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ayağı kayıp düştüğünü görmesi, kişinin yakın akrabalarıyla çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında ayağı kayıp düştüğünü görmesi, rüya sahibinin işlerinin günden güne kötüye gideceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum