Ruj Boyutunda Taşınabilir Şarj Cihazı

Çinli teknoloji donanımları üreticisi TP-Link kadınlara özel ruj boyutlarında taşınabilir şarj cihazını satışa sundu.
Ruj Boyutunda Taşınabilir Şarj Cihazı

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefon donanımları da hızla gelişiyor. Üreticiler ekran, ram, işlemci gibi özellikleri geliştirirken sadece batarya gelişme gösteremiyor. Bu durum üreticileri ve kullanıcıları farklı yönlere itiyor. Bazı firmalar batarya kapasitesini büyütmek gibi yöntemler geliştirse de bazı firmalar taşınabilir şarj cihazları üretiyor.

Batarya kapasitesinin artması ne yazık ki günümüzde gelinen noktada eksi bir dezavantaj sağlıyor çünkü artık akıllı cihazlar boyutlarıyla da yarışıyor. Bataryanın büyütülmesi sonucunda telefon da kalın bir görüntü kazanıyor ve firmalar için olumsuz bir hal alıyor.

TP-LINK PB2600

Akıllı telefonların şarj sorunları üzerinde çözüm arayan TP-LINK yeni bir cihazı sundu. Kadın kullanıcılar için üretilen taşınabilir şarj cihazı ruj boyutunda. Kolay taşınması ve fazla yer kaplamaması amacıyla boyutu küçük olan yeni cihaz şarjınız bittiğinde adeta yardımınıza koşuyor.

TP-LINK PB2600

TP-LINK diğer modellerinde olduğu gibi bu modelinde de güçlü bir depolayıcı batarya kullanmış. BP2600 adını alan yeni cihaz bünyesinde tam 6 farklı koruma çeşidi barındırıyor. Bunlardan kısa devre, aşırı akım ve aşırı gerilime karşı olan sistemler en önemlisi olarak gösteriliyor. Bu koruma sistemleri sayesinde de şarj ettiği cihazlara hiçbir şekilde zarar vermiyor.

TP-LINK PB2600

Üzerinde 2.600 mAh kapasitesinde bir pil barındıran cihaz telefonunuzu %100 şarj edebilme özelliğine de sahip. Yüzde 90 enerji verimliliği bulunan cihaz, aygıtınızı şarj ettiği anda meydana çıkan enerji kaybını da önleyen sisteme sahip.

Şu an için Çin pazarında satışa sunulan TP-LINK PB2600 taşınabilir şarj cihazının yakın zaman içerisinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Fiyat etiketi ise 15 dolar+KDV olarak gösteriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.