Apple'dan 6 ve 6s İçin Pil Ömrü Uzatan Kılıf

Apple, iPhone 6 ve 6s modellerinin kısa pil ömrü sorununa şarj eden kılıfla çözüm buldu. iPhone kullanıcılarını şarj sorunundan kurtaracak olan bu kılıfla ilgili tüm detaylar haberimizde...
Apple'dan 6 ve 6s İçin Pil Ömrü Uzatan Kılıf

Akıllı cihazlar çıktığı ilk günden beri hep kısa pil ömrü sorunu yaşıyor. Her alanda kalıcı çözümler üretilmesine rağmen kısa pil konusunda tam olarak sorunu ortadan kaldıran çözümler üretilmedi.

iphone-6s.jpg

Apple kısa pil sorununa çözüm olarak yeni modelleri iPhone 6 ve 6s’ e özel olarak “Smart Battery Case” adlı pilli kılıf üretti.

Apple’ın diğer kılıflarından oldukça farklı olan Smart Battery Case’nin arka kısmında bulunan çıkıntıda bir pil yer alıyor. Telefonunuzu normal olarak buradan şarj ettiğiniz gibi Lightning kablosunu kullanarak da şarj edebiliyorsunuz. Apple pilin mAh kapasitesini açıklamasa da verdiği bilgiler doğrultusunda Smart Battery Case’nin özellikleri şöyle:

iphone-sarj-001.jpg

  • Kılıf tamamen slikon maddeden oluşuyor
  • Ek 25 saat konuşma süresi sağlıyor.
  • LTE üzerinden 18 saat kadar internet kullanım süresi sağlıyor.
  • Smart Battery Case'i kullanmaya başladığınız zaman enerji hızlıca tüketen ve işlemciyi yoran uygulamalar otomatik olarak kapanıyor.
  • Telefonun daha az şarj tüketmesi için Smart Battery Case'de anten bulunuyor.
  • Smart Battery Case, telefona takılıyken telefon yedekleme gibi işlemler yapmıyor
  • Bildirim merkezi üzerinden doğru hem telefonunuzun hemde Smart Battery Case'nin şarj durumunu öğrenebiliyorsunuz. 

iphone-batarya.jpg

Smart Battery Case, siyah ve beyaz olarak iki renk seçeneğine sahip. Oldukça ilgi çekeceğe benzeyen bu kılıfa App Store üzerinden 99.99 dolara sahip olabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.