Öküz Burcu Genel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre öküz burcu herkesin bildiği oğlak burcuna denk gelmektedir. Peki, öküz burcu hakkında neleri biliyorsunuz? Öküz burcunun genel özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.
Öküz Burcu Genel Özellikleri

Öküz Burcu 

Astroloji, insanların son günlerde en fazla ilgilendiği meselelerden biridir. Kişinin mensup olduğu burca uygun hareketler içinde olup olmadığı veya hangi burcun hangi burçtan insanlarla daha kolay anlaşabileceği, dostluk kurabileceği veya evlenebileceği hemen herkes tarafından merak edilmektedir.

Çin Astrolojisinde bulunan 12 hayvanlı burç sistemi de merak edilenler hakkında birçok bilgi vermektedir. Oğlak burcu Çin Astrolojisindeki öküz burcuna tesadüf eder. Siz de öküz burcuysanız ve Çin Astrolojisine göre öküz burcunuzun özelliklerini öğrenmek istiyorsanız yazımıza göz atmalısınız.

Öküz burcu, çin burcu öküz, öküz burcu cinsellik, öküz burcu aşk hayatı, öküz burcu sosyal hayatı, öküz burcu genel özellikleri, öküz burcu özellikleri gibi başlıkların cevaplarını da sizler için araştırdık ve derledik.

Öküz Burcunun Rengi: Mavi - Sarı

Öküz Burcunun Uğurlu Sayısı: 1

Öküz Burcunun Ayı: Ocak

Öküz Burcunun Mevsimi: Kış Sonu

Öküz Burcunun Elementi: Toprak

Öküz Burcunun Gezegeni: Satürn

Öküz Burcunun Karşılığı: Oğlak Burcu

Öküz Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Fare, Yılan, Tavuk

Öküz Burcunun Özellikleri: Ciddi, azimli, özverili, cesur, mantıklı, imanlı, hırslı ve çözümcü

okuz-burcu -001.gif


Çin Astrolojisine Göre Öküz Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Öküz burcu özveri, çalışma ve yılmama ile elde edilen variyetin sembolüdür. Öküz burcuna mensup olan kimseler görevlerini sızlanmadan, sineye çekerek ve sıkı çalışarak yaparlar. Amaçlarına ulaşmak için son derece inatçı davranan öküz burcu insanı yürüdüğü yolda karşısına çıkan engellerden sakınmaz. 

Öküz burcu kişisi doğumundan ölümüne kadar lider karakterle yaşar. İçindeki cevheri göstermek için şartların olgunlaşmasını bekler. Sağduyulu, planlı ve programlı şekilde hareket eder. Gereksiz konuşmaz ancak son derece akıllı ve pratiktir. Tartışmalardan ve gereksiz diyaloglardan uzak durmayı tercih eder. Bir şeyleri yalnız başına başarmaya daha fazla eğilim gösterdiği için bireysel düşünür.

okuz-burcunun-genel-ozellikleri.jpg


Öküz Burcunun Kişisel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre öküz burcu mensupları son derece sabırlıdır. Bu kişiler aynı şekilde disiplinli çalışmaya eğilimlidirler. Öküz burcu insanı çoğu zaman inatçı, tuttuğunu koparacak kadar hırslı ve özverilidir. Sevdikleri işte daha verimli olan bu kişiler işlerini bitirmek için gecesini gündüzüne katar ve bu durumdan da büyük haz duyar.

Öküz burcu bireyleri durgun ve pasif görünürler. Bu görünüm, bazı insanlarda onların yetersiz ve boş biri olduğu izlenimi bırakabilir. Bu düşünce içerisinde olanları büyük bir yanılgı bekliyor. Öküz burcu insanı zekasını ilk görüşte fark ettirmeyecek kadar akılldır. Her zaman hedefleri vardır ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlerler.

okuz-burcunun-kisisel-ozellikleri.gif


Öküz Burcunun Duygusal Hayatı

Öküz burcu kişisi sevgi dolu ve ihtiraslı ifadelerle duygularını açıklayamaz. Mecnun olup dağları delmezler ya da sizin için her şeyi yapacaklarını göstermezler. Tüm bunlar öküz burcu insanının karşısındakinden etkilenmediği ve onu istemediği şeklinde yorumlanmamalıdır. Bu tamamen öküz burcu kişisinin kolayca bağlanan biri olmadığının işaretidir.

okuz-burcunun-duygusal-hayati.jpg


Öküz Burcunun Evlilik Hayatı

Öküz burcunun duygularında kolayca şimşekler çaktırmak veya ilk bakışta aşık olmasını beklemek boş bir talep olacaktır. Kolay sevmeseler de aynı şekilde kolayca da unutamazlar.

Uzun süren beraberliklerinden kopamazlar ve sadakatlerini sonuna dek korurlar. Evlendiklerinde ise tam bir evcimen olurlar. Sadakat konusunda kusursuz, eşine, çocuklarına ve aile bağlarına sahip çıkma konusunda son derece bağlı insanlardır.

okuz-burcunun-evlilik-hayati.jpg


Öküz Burcunun Sosyal Hayatı

Lider karakterli öküz burcu insanı, bu liderliği iş veya arkadaş ortamında ister istemez öne çıkarır. Çok zeki olduğu için sunduğu fikirler ve çözüm önerileri kolaylıkla kabul görür. Bu durum çevresindekilerin ona olan güvenini ve saygısını da artırır. Her organizasyonda pratik zekası ve becerileriyle öne çıkan öküz burcu insanı iyi bir sırdaş ve can yoldaşıdır.

okuz-burcunun-sosyal-hayati.jpg


Öküz Burcu Aşk Hayatı

Öküz burcu insanı aşk hayatında, partnerine karşı sevgi dolu ve mütevazı olur. Aşık olduğu zaman partnerinden başkasını gözü görmez. Sevdiği insanın kendisini üzmesini, kırmasını, incitmesini istemez.

Aşk, öküz burcu için çok önemli bir husustur. Beğendiği birine karşı ne kadar ilgi gösteriyorsa, aynı ilgiyi karşıdan da bekler. Öküz burcu insanı, özellikle platonik aşkların kahramanıdır. Ayrıca öküz burcu insanı, uzun vadeli aşkları daha çok sever.

okuz-burcu-ask-hayati.jpg


Öküz Burcu Cinsel Hayatı

Öküz burcu cinsellik konusunda arzularını kendisine saklayarak karşısındaki insandan ilk adımı bekler. Sevdiği kişiye yoğun duygular besleyen öküz burcu insanı, cinsel ilişkide kolay uyarılır. Partnerinin onu terk etmesi durumunda uzun yıllar kendisine gelemez uzun zaman biriyle mutlu olamaz.

Öküz burcu insanı, cinsel ilişki sırasında sadece kendi duygularını ve zevklerini düşünmez. Karşısındaki insanın isteklerine karşı gelmez ve yerine getirmeye çalışır. Ayrıca cinsel ilişkiden sonra yatakta yemek yemekten aşırı zevk alır.

okuz-burcu-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Öküz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.