Öküz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre öküz burcu, bizdeki Oğlak burcuna denk gelir. Eğer oğlak burcu iseniz, Çin Astrolojisinde ise Öküz burcusunuz. Çin Astrolojisine göre Öküz burcu kadınının özelliklerini derledik.
Öküz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Öküz Burcu Kadını

Burçlar hayatımızda oldukça önemli yere sahiptir. Burçlar sadece kullandığımız Ay burçlarıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda Çin, Maya burçları ve adını bile bilmediğimiz birçok burçtan söz edebiliriz.

Yaşantımızın nasıl seyredeceği, bizleri aşk, iş hayatında neler beklediği konularında, kendimiz yahut karşımızdaki kişinin karakteristik özellikleri hakkında yorum yapmak için çoğunlukla burçlara başvururuz.

Yeterli bilgimiz olmasa bile hemen elimizdeki akıllı telefon ile hangi burcun, hangi özelliğe sahip olduğunu aratırız. Hayatımızın vazgeçilmez parçası olan burçlarla ilgili en açıklayıcı, gerçekçi bilgileri sizlere sunmaya devam ediyoruz. Çin Astrolojisine göre Öküz kadınının özellikleri nelerdir, Öküz kadınının kişisel özellikleri nelerdir?

Öküz Burcunun Saatleri:  01.00 – 03.00

Öküz Burcunun Yönü: Kuzey – Kuzeydoğu

Öküz Burcunun Mevsimi: Kışın Sonu

Öküz Burcunun Ayı: Ocak

Öküz Burcunun Şifa Otu: Adaçayı

Öküz Burcunun Elementi: Toprak

Öküz Burcunun Taşı: Akik

Öküz Burcunun Uğurlu Sayısı: 1

Öküz Burcunun Gezegeni: Satürn

Öküz Burcunun Rengi:  Sarı – Mavi

Öküz Burcunun Eşiti: Oğlak Burcu

Öküz Burcunun Anlaştığı Burçlar: Fare, Yılan, Tavuk

Öküz Burcunun Kişiliği: Ciddi, sabırlı, azimli, çalışkan, hırslı, toleranssız, geleneksel, pratik, mantıklı, inançlı, katı,


Çin Astrolojisine Göre Öküz Burcu Kadınının Genel Özellikleri

Öküz burcu, mücadeleci, çalışkan ve azimle kazandığı zenginliği simgeler. Öküz burcu insanı işini çalışarak, sabırla ve söylenmeden dile getirir. Hedeflerine ulaşmada oldukça inatçıdır.

Öküz burçları hedefine ulaşma yolunda önüne çıkan engellerden korkmaz. Doğuştan lider özelliği bulunan öküz burcunun kendini gösterebilmesi için uygun bir ortamın olması ve çevresindeki kişilerle uyum içerisine girmesi gerekmektedir. Oldukça zeki, pratik davranan öküz burcuna sahip olan kadının özellikleri nelerdir? Öküz burcu kadını aşk hayatında nasıl davranır, kişilik özellikleri nelerdir?

cin-astrolojisi2.jpg


Öküz Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Öküz kadınının en belirgin özelliğiiradeli kuvvetli, iyi gözlem yapmasıdır. İnsan ilişkilerinde sessiz kalarak, gözlem yapmayı ve fikir edinmeyi tercih eder. Sadık bir eş olan Öküz burcu kadını, geçmişine ve geleneklerine oldukça bağlıdır. Bir kez dost ya da arkadaş olduğu birini bir daha bırakması mümkün değildir. Öküz burcu kadını, çok nazik, hassas, kararlı bir kadındır.

Organizasyon yeteneği çok gelişmiştir. İstediği bir şeyin peşini bırakmaz, eninde sonunda elde eder. Çok dişli, tuttuğunu koparan bir tarzı vardır ancak bu ölçülüdür. Eşinin gölgesinde yaşayabilir, çok iyi bir eğitime sahiptir. Çocuklara karşı sevecenliğinin yanında biraz da katıdır.

okuz3.jpg


Öküz Burcu Kadını Zihinsel Yapısı

Öküz burcu kadınının zihinsel yapısı, kuvvetli bir hafızaya sahiptir ve bu kadın oldukça beceriklidir. Somutluğu tercih etmesine karşın, soyut kavramlardan da uzak duramaz. Ancak hayalleri ve fantezileri hayatının ana parçası içerisinde yer almaz. Yemek yemeyi sever bu yüzden de bu burca mensup kişilerin kilo alma özelliğine sahiptirler.


Öküz Burcu Kadını Aşk hayatı

Öküz burcu kadınının rekabetçi bir yapısı yoktur. Sevgiye, dürüstlüğe ve asalete değer verir. Sözleri herhangi bir belgeden daha değerlidir, adeta bir senettir. Öküz burcu kadını aşk yaşantısında kıskanç ve sahiplenici bir yapıya sahiptir. Sevilmeye ve değer görmeye gereksinim duyar. Her ne kadar katı bir görünümü varsa da duygularında şefkat ve sevimlilik bulunur. Çok duygusal ve tutkulu olabilirler.

Öküz burcu kadını, ilişkiye yatkın değilmiş gibi gözükür fakat aradığı aşkı bulduğunda sevdiğini her an düşünür ve ona bağlanır. Onunla ciddi düşünür ve geniş hayal gücü sayesinde ilişkisini bambaşka boyutlara taşıyabilir.

okuz-burcu-kadini-ask-hayati.Jpeg


Öküz Burcu Kadını Cinsellik

Öküz burcu kadını cinsel ilişkide sevdiği adamla birlikte oluyorsa, ona daha çok bağlanır ve bütün her şeyini göz önüne çıkarır. Onu mutlu etmek için farklı şeyler dener, her istediğini yerine getirir.

Sıradan birisiyle birlikte oluyorsa, bu durum tam tersine döner oldukça utangaç olur ve partnerine birden çok insanla birlikte olduğunu hissettirir. Tek gecelik ilişkilere daha yatkın olan öküz burcu kadınını cinsel ilişkide mutlu etmek oldukça zor bir iştir. Cinsel ilişkide partnerini yönetmek ve onu kontrolü altına almak ister.

okuz-burcu-kadini-cinsellik.jpg

Önerilen İçerik; Öküz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.