Öküz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çin astrolojisinde yer alan Öküz burcunun karşılığı Ay esaslı astrolojide Boğa'dır. Çevikliği, hırsı ve çalışkanlığıyla bilinen Öküz burcu erkeğinin genel özellikleri nelerdir?
Öküz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Öküz Burcu Erkeği

Günlük yaşantımızda burçların bizlerdeki yeri oldukça önemlidir. Her sabah ilk işimiz günlük burçlarımızı okuyarak, burçların yaşantımızda nasıl seyir edeceğini analiz etmek olur. Aynı zamanda hoşlandığımız biri olduğunda ise ilk işimiz hangi burç olduğunu öğrenmek olacaktır.

Böylelikle sevdiğimiz bu kişi hakkında temel bilgilere, bu kişinin nelerden hoşlandığına dair detaylı bilgilere de ulaşabiliriz. Bugün sizler Ay astrolojisinde Boğa'ya denk gelen, Çin astrolojisinde Öküz olarak adlandırılan bu burcun özelliklerini derledik. Boğa burcunun yanında öküz burcunu da okuyarak daha kesin bilgilere ulaşmış olacaksınız.

Öküz burcu erkeği cinsellik, öküz burcu erkeği çalışma hayatı, öküz burcu erkeği aşk hayatı, öküz burcu erkeği özellikleri, çin burcu öküz, öküz burcu erkeği evlilik hayatı gibi başlıkların cevaplarını bu içeriğimizde araştırdık ve derledik.

Öküz Burcunun Saatleri : 01.00 – 03.00

Öküz Burcunun Yönü:  Kuzey – Kuzeydoğu

Öküz Burcunun Mevsimi: Kışın Sonu

Öküz Burcunun Ayı: Ocak

Öküz Burcunun Elementi: Toprak

Öküz Burcunun Taşı: Akik

Öküz Burcunun Şifa Otu: Adaçayı

Öküz Burcunun Uğurlu Sayısı: 1

Öküz Burcunun Rengi: Sarı – Mavi

Öküz Burcunun Eşiti: Oğlak Burcu

Öküz Burcunun Gezegeni: Satürn

Öküz Burcunun Anlaştığı Burçlar: Fare, Yılan, Tavuk

Öküz Burcunun Kişiliği: Ciddi, sabırlı, azimli, çalışkan, hırslı, toleranssız, geleneksel, pratik, mantıklı, inançlı, katı,


Çin Astrolojisine Göre Öküz Burcu Erkeğinin Özellikleri

Barış ve sessizliği seven Öküz burcu, hayatta ağır ve güvenilir adımlarla ilerlemeyi ilke edinmiştir. Hiçbir engel cesaretini kırmaz, hedeflerine ulaşmadan asla geri dönemez. Sabırlı ve oldukça inatçı olan boğa insanının bu özelliği bazen onu zarara uğratabilir. Parayı, rahatlığı sever maceradan hoşlanmaz. Modayı takip etmez, yalnız kalmaktan hoşlanmaz. Öküz burcu erkeğinin en önemli özelliği işine bağlılığı ve geleceğe yönelik attığı emin adımlardır. Sevdiğine değer veren, sahiplenen Öküz burcu erkeğinin özelliklerini daha detaylı bir şekilde okuyalım.

okuz-burcunun-genel-ozellikleri.jpg


Öküz Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

Öküz burcu erkeği, sorumluluklarına sahip, kuvvetli hafızasıyla iş yaşantısında oldukça becerilidir. Enerjisini boşa harcamaktan kaçınarak, verimli ve düzenli bir şekilde harcar. Somutluğu tercih etmesine karşın, soyut kavramlarla da arası iyidir. Hayaller ve fanteziler onun hayatının en temel parçası değildir.

Yemeye oldukça düşkündür, bu yüzden kilo alma eğilimi vardır. Çelik gibi iradesiyle kendisini kontrol altına alabilir, istediği zaman mükemmel görünüme kavuşabilir. Öküz erkeği yaşamından taviz vermekten kaçınan, istediklerinden zor vazgeçen bir yapıya sahiptir. Buna karşın sevdiklerine karşı aşırı tolerans gösterebilir.


Öküz Burcu Erkeği Çalışma Hayatı

Öküz erkeğinin yaşamında en önemli alanı çalışma hayatıdır. Çalışmaya oldukça düşkün olan Öküz burcu erkeği, çalışmadan yapamaz. Evde, uykuda, eğlencede kısacası yaşamının bütün alanlarında aklı her zaman işindedir. Hayatını güvence altına almak ve gelecekle ilgili kaygılarını ortadan kaldırmak için sürekli çalışmaktadır.

okuz-burcu-erkegi-calisma-hayati.jpg


Öküz Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Öküz burcu erkeğinin aşk hayatında öyle büyük aksiyonlara, gerilimlere yer yoktur. Sevdiğini sahiplenir, tutkulu bir aşk insanıdır. Onun için en önemli şey güvendir. Güven duyduğu kişiyi sevebilir. Evleneceği kişinin evine bağlı ve iyi bir anne olmasını ister. Eğer Öküz burcu erkeğiyle evlenecekseniz onun işine olan tutkusunu, aşırı bağlayıcılığını sorun etmemeniz gerekecektir.

okuz-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Öküz Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Öküz burcu erkeği, sporla yakından ilgilenmeyi çok sever. Futbol, basketbol, yüzme gibi spor dallarını yakından takip eder. Sosyal yaşamında ise eğlenip gezmeyi, masa tenisi, bowling, bilardo gibi oyunlar oynamaktan hoşlanır. Kişisel bakımına ve gelişimine çok önem verir.

okuz-burcu-erkegi-sosyal-hayati.jpg


Öküz Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Öküz burcu erkeği, maddi olarak kendisinin rahata erdiğini düşündüğü zaman evlilik hayalleri kurmaya başlar. Bazı öküz burcu erkekleri, çok erken yaşlarda evlenebilir. Çünkü burcu gereği aile babası olmak isterler.

Kendisine uygun birini bulduğu zaman onu kolay kolay hayatından çıkarmak istemez. Hayatına giren kişiyi ciddi düşünüyorsa ailesiyle tanıştırır ve çocuklarına iyi bir baba, karısına iyi bir eş olmasını iyi bilir. Onların mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. 

okuz-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg


Öküz Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Öküz burcu erkeği, cinsel ilişki sırasında bambaşka hallere bürünebilir. Öküz burcu erkeğiyle cinsel ilişkiye girecek kadının, oldukça çekici ve tatlı olması gerekir. Temizliğe ve bakıma çok düşkün olan öküz burcu erkeği ile cinsel ilişkiye girecek insanın oldukça temiz olması gerekir. Dış görünüşünüzle öküz burcu erkeğini etkilemeyi başarırsanız sizden aşırı derecede hoşlanır ve size bağlanır.

okuz-burcu-erkegi-cinsel-hayati-001.jpg

Önerilen İçerik; Öküz Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.